dags för film

Såå äntligen funkar min data i mitt rum rigtigt bra. Sitter i mitt rum hemma hos pappa nu med våran söta kattunge brevid oss, han är sjö vild haha lite jobbigt i vissa lägen men men. Tänkte ta och lägga mig i sängen om ett tag och kolla på någon bra film, får se vilken de blir har rätt mycket att välja mellan så. i morgon har jag sovmorgon så börjar 10 skönt plus att jag har idrott också så får inte glömma idrottskläderna:d HEEEEEEJA BECCA! Ajjaj men vi hörs imorgon bitti.
God natttie sötnosar<3
//Becca


om helgen

Tänkte berätta lite om i helgen:

I fredags: var jag med carro efter skolan drog hem till mig för att käka mat och senare göra oss i ordning inför kvällen, vi mötte upp sanna i slussen och senare vänta vi på erica och anna också som var hemma hos anna i kista. Vi leta fest och hitta stadion, hos sebbes kompis alex:d faktigtist väldigt roligt och  lyckad kväll med dricka plus trevligt folk. Sen drog ja och carro och sov hemma hos mig=)

Lördag: sov rätt länge, sen gjorde jag och carro oss i ordning käka lite och chilla och så. Carro skulle hem hon var typ barnvakt åt sin brorsa s¨å hon fick inte dra ut. Så jag drog hem till sanna på lidingö där jag också träffa jimmy hemma hos sanna, vi tog de lungt fram tills 7 tiden sen börja vi at riva igenom sannas garderob och göra oss i ordning haha de var kläder överallt. Sen drog vi in mot ropsten för att träffa emelie och sen till fridehmsplan för att förkröka på nivå 22, men grejen var att de var jätte mycket folk där så vi drog till the briddge istället, och skulle vänta på anders och hans tre kompisar. kom in utan att betatla eftersom att vi stod på listan var skönt. Träffa alexandra,pennie,egon,bea och massa till var trevligt. Blev en lång kväll drog därifrån vid 03.00 tiden, orkar inte skriva mer om de utom att vi hade de kul och alla var glada. 

på hem väggen träffa vi en massa trevligt folk haha, Jag och sanna hade iaf galet kul haha!

Söndag:  finns inte så mycket att skriva om de mer än att vi sov mer än halva dagen eftersom som att vi kom hem 06.00 på morgonen. Men det var en lyckad kväll/natt. sov hos sanna på lidingö!


// Becca<3

Helgen



Tack tjejer för en underbar helg, kärlek till er <3

Jag älskar min sanna


Sanna Blomberg Jag älskar dig, glöm aldrig det. Tack för en underbar helg tillsammans med dig och andra<3

skolan/fredag

hej nu sitter jag i skolan och har info och layout B, readn läst halva kursen förra terminen när jag gick i 2an. Haha men för mig är de bara bra med uppdatering kommer inte ihåg mycket med vänsterställt och högerställt. Hade sovmorgon idag så började 10.25 väldigt skönt, har bara två lektioner idag sen ska jag hem och duscha och byta om, ska ut med anna och erica ikväll och kanske carro om hon får gå ut ikväll. Vi tänkte typ dra till rållis hade anna sagt vetet fan vad de var där men de blir säkert bra jag vet en eller tvfå fester också så vi får se om vi dra på de eller inte. Tänkte typ sova hemma ikväll och borta i morgon, skönt att komma hem ibland också.

Men vi hörs lite senare eller ikväll så får ni veta vad vi hitta på denna fredag kväll.
//Becca<3

Veckan/idag


Hej bloggen förlåt om jag är dålig på uppdatering men har haft mycket för mig de senaste dagarna, med skola och lite grejs hemma att fixa med. Måste liksom ta en dag itaget för att hinna med allt som ska göras. Veckan som har varit har varit rätt helt okej, har stått ut i skolan, gått på alla lektioner så allt har väl funkat rigtigt bra om jag ska vara ärlig. Just nu sitter jag och kollar på TV och är inne på datan och kollar runt lite. Rätt så skönt att bara ta de lungt efter skolan, mammas kille e här med så de sitter ute och snackar och jag sitter i soffan och chillar=) De är en stor gårdsfest utanför vårat fönster med, så rätt mycket folk som är här utanför, kanske går ut och kollar läget sen och snackar med våran granna, en ung tjej rätt så trevlig. Syrran kommer hit i natt, hon är och jobbar nu så hon slutar runt 12 tiden. De var lite grejer från min vecka plus lite nu. Imorgon börjar jag 10.25 och slutar lite efter 2 tiden så de e rätt skont. <3
// Becca

skolan

Just nu sitter jag i skolan och hnar turism. Lite segt men men, har svenska som sista lektion och sen slutar jag typ halv 4. SKa hem direkt efter och chilla hemma. Fett skönt att bara ta de lungt efter skolan så de blir skönt
hörs sen Puss

<3




ÄLSKLINGAR<3 anna & carro

bilder sen helgen!






Fest i enskede/sockenplan, helgen som var. Jag och mina brudar på bilderna hehe. Så snygga vi är asså *NOT*
<3

Godmorgon bitches


Godmorgon på er alla, inte sovit många timmar inatt. Plus att jag hatar att sova ensam och att min mobil i stort sätt piper nätterna igenom och börjar så där vid halv 6 tiden när jag får de första smset, och sen i stort sätt piper den av sms hela dagen. Heheh visst de e gulligt men, har tänkt på att slänga min mobil i väggen så många gånger=)

Har nyss sminkat mig och plattathhåret ska om några timmar till skolan, slutar runt halv 4 idag och sen ska jag till forum eftersom att jag har pressentkort på H&M där på 500, så man hittar alltid nått som underkläder eller smink i like:D

Ska till stella på middag ikväll typ med hennes släkt eftersom att hon fyller 17 idag, faaaaan tre år nu med dig.
<3
Vi hörs lite senare, Big love becca

Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft så mycket för mig denna helg. Det har varit en rigtigt trevlig helge med en massa trevligt folk. Kan juh berätta lite om min underbara helg: i fredags var jag först hemma och gjorde mig i ordning för att jag skulle möta stella hemma hos henne vid 3 tiden , vi chilla hemma hos henne käka middag med hennes familj och så efter gjorde vi oss i ordning till kvällens fest som var i enskede typ/sockenplan. Mirre,lollo skulle egentligen också med oss på fest men efetersom at mirre var lite sjuk åkte de hem istället och jag stella,karin, sanna och zofie åkte vidare till sockenplan för att senare möta upp jerry och hans polare. kom typ dit lite innan 10 tiden, haha vi ringde och tjata på han ett antal gånger så tror han blev lite irriterad i slutet eftersom att han typ skriker vad i telen till mig men men, vi hade iaf ett glatt humör med oss. Blev musik trevligt folk mycket dricka och mycket garv med mina brudar var trevligt. Senare när vi skulle dra oss hem gick vi vilsa typ 17 gånger för de var mörkt och så kom inte ihåg hur vi gick men efter mycket om och men hitta vi till en buss hållplts som tog oss till gullmars och sen vidare till slussen och sen nacka.
kom hem till stella typ vid 04 tiden då var de sängen direkt för oss, sov rätt okey så de var skönt, vaknade nästa morgon kl 16.00 helt slut.

vi började göra oss i ordning igen och drog sen och mötte tom och snacka med han ett tag, sen bestämde vi med sanna mikkan och bea att hänga med de till tanto och möta någon adam som sa att de var värsta festen där, okej de var inte så mycket folk när vi kom ditt först så satte oss på en filt på gröset och små snackade ett tag, senare skulle the A komma men han är juh så seg och går säkert vilsa hundra gånger så han kom aldrig fram haha vad dålig han är. Den muppen, fast han e rolig och trevlig som faaaaan kan jag lova. jag och stella drog sen från vårat gäng för att vi skulle på fest i nacka, men när vi kom ner på väggen kom några som vi kännde och drog med oss upp igen puuuuh, upp igen men men de var kul de hade kommit mycket mycket mer folk när vi kom tillbaka så vi drog in i mitten av alla vid musiken och snacka med en massa. heheh det var väl ändå en rätt lyckad kväll, sen drog vi till nacka stella drog till forum och träffa patrik och jag skulle vänta på henne vid finntorp men eftersom att patrik ville ha cigg var ja tvungen att åka till de, så satt och snacka ett jävla tag i kylan, dom e alltid lika konstiga tillsammasn typ skriker sönnder varandra och jag skakar på huvudet menmen kul folk.

sen kom vi hem halv tre och somna vid typ fyra, kolla på någon film innan vi skulle sova och sen somna vi ganska snabbt var jätte trötta och kännde att vi behövde få sova utt, vakna idag vid 1 tiden av att carro ringde och blev besviken för att jag inte sov hon älskar att väcka mig eftersom att min röst e så jävla hes och hemsk på morgonen, men denna morgon fick hon inte höra den för vi att redan ute och käka frulle och rökte. hahah fett synd gumman, hahha fett jobigt när hon väcker mig ibland och bara as garvar i telen man bah hallå bara för att jag har världens finaste morgon röst så behöver inte du vara avensjuk =)

ajaj detta har varit min helg har varit en rigtigt lyckat helg tycker jag, och just nu sitter jag och kollar på tv hemma hos mamma. Ska sova om ett tag eftersom att det e skola i morgon :(, men min stella fyller 17 om några timmar så måste vara vaken till 00.00 för att gratta henne, jag ska vara först på tolv slaget. Grattis gumman<3


Tack för en underbar helg alla som har varit inblandade, och förlåt för taskigt humör men alla kan juh ha dåligt humör då och då. Och denna helg har de mest gått ut över en viss person som vägrara att snacka med mig just nu, sorry för de men men han lär kanske vara gladare i morgon hoppas jag. Pu

onsdag

hej bloggen nu ligger jag i min säng hemma hos pappa. mitt rum börjar bli fint nu fått in mitt skrivbord som pappa har gjort fått in internet och de funkar jätte bra, så glad. Jaa idag har de inte hänt så mycket har varit hemma bara städat med helena kollat på en film suttit vid datan och sååå. Snackat med några i tele också det var trevligt, alltid lika kul!

i morgon får jag se vad som händer ska träffa någon kompis iaf, får se vem de blir kanske emelie, jenny eller bea hahah ja vi får se vem som har lust att ses, annars kanske jag träffar sanna. Så de kommer bli mys men först på dan ska jag till stan med syrran för hon ville kolla runt och hon ville ha sällskap=)

På fredag kanske jag ska hänga med bea och hennes kompis tec ut på krogen, för de skulle tydligen dra ut någon stans och de fråga om jag ville med, hihii så söta. Så får se om de blir såå. Alltid trevligt med nytt och trevligt folk. Har ni något tips på vilken krog som är bra att gå till? som du rekomderar till mig? Får du gårna skriva de. 

Men nu ska jag hitta en film vi hörs senare ikväll sötnosar<3
 

Tack pappa=)


Tack pappa för TV = ) och allt du har köpt till mitt rum ska också få pengar av dig. Så snäll du är assså!
Så jag tänkte för pengarna jag får kanske jag köper en ny mobil såg en mobil idag som jag blev kär i<3

Visst är den fin en sony ericssson mobil med 8,1 mg kamera + att för pengarna ska jag också köpa lite kläder och måste juh fylla mina nya beråer som jag också fick utav pappa. Han är ute och målar mitt skriv bord nu kommer säkert bli skit fint sen ska han sätta upp två hyllor på väggen, sen är de upp till mig att städa upp i mitt rum, hitta fina gardiner en fin puff och en spegel och också hitta något fint täck överdral och till kuddar. Mitt rum kommer inte bli klart än på ett tag men när de blir klart kommer ja självklart lägga upp bilder så att ni får se hur fint det är. Tack för alla pressenter ni är BÄST!=)


Min gangster<3


Tänkte bara beräta lite om den här söta pricken Jessica. En helt underbar brud, rolig som faan och en stor kill magnet. =) Mitt och jessicas ord ^du rockar min värld^ så sant gumman, min lilla gangster. Kärlek till dig babe<3

Tack, äntligen 18


Tack alla älsklingar för ett bra firande igår, mycket fina pressenter och trevligt folk. Tänkte ta och fira mig ordentligt i helgen som kommer eller i veckan nu. Så det ska bli nice. Hoppa ni hade en trevlig dag igår för de kan jag lova att jag hade. <3 Big love becca

Tack mina älsklingar<3



Tack alla älsklingar för alla fina grattis sms, telefon smatal och via datan! Ni är bäst älskar er<3


Skål<3


Nu ska jag snart sova, god natt älsklingar<3

några min kvar tills 18

snart är tiden här, snart är man 18 år. Så man har önskat längtat efter denna dag. Tills man få livet i sina egna händer fy fan vad skönt de ska bli asså.Kan köpa mina ehna cigg behöver inte fråga någon längre kan komma hem när jag vill och de bästa av allt gå på krogen. Men också gud vad åren går fort de var inte länge sen man gick i första klass, de känns som att allt var igår och nu fyller jag snart 18.

Mamma och stora syrran vägrar och gå och lägga sig eftersom att de typ ska gratta mig på tolv slaget. Hehe ja men va faaan snart becca så smäller de snart är du 18 år.

Big love becca

Tack anna o carro<33


Tack Anna, du betyder så jävla mycket gumman det ska alltid vara vi två.  Jag älskar dig så jävla mycket<3

Tack Carro, för texten på erran blogg så jävla gullig du är assssså, Jag älskar dig så sjukt jävla mycket babe<3


<3<3<3<3<3<3

Snart 18 dådå=)


17 augusti blir jag 18 år, Så de e snart 10 timmar kvar tills de smäller sötnosar<3

Ny dag

Jaaaa vad ska man säga? inte sovit ett skit natten och morgonen har i stort sätt dygnat. kom hem vid 9 tiden och la mig och kolla på en film var as trött men kunde inte sova! Var på ung 08 igår med carro, anna och erika träffa mycket roligt folk där, alltid lika trevligt. Ska in och möta min älskade bästavän snart i typ slussen. Kan inte fatta att vi snart har känt varandra i ett år:/ Och att du har varit min bästavän i ett år, tack för allt gumman! Jag älskar dig så mycket, har alltid roligast med dig sweeeetheart<3


Hörs senare ikväll kanske, Pussar


just nu



Är hemma hos anna, med en massa folk. anna är nere på donken typ men hon kommer snart!
// Big love becca

idag=)

hej bloggen just nu sitter jag hemma hos anna med erica, ska typ komms lite folk här. Skulle egentligen med mirre men blev ändrrade planer för det. Varit inne i stan hela dagen idag och träffat en massa trevligt folk. Ska möta carro i morrn med ska på ung med henne och sen på kvällen the voice. Ska tydligen sova hos anna imorgon med och sen på söndag ska jag hem och handla en massa med mamma till min middag. Fett mysigt men vi hörs senare Puss

Hur sexigt som helst<3

                        

Hur sexigt som helst, Klart man önskar sig i 18 års pressent en rosa kamera, rosa mobil och en rosa data så sjukt fint assså! Big love becca<3

Godmorgon!

Godmorgon vakna för ett tag sen, har nyss varit nere och handlat till mamma eftersom att hon e på jobet och hon ska åka mälaren runt i morgon på motor cykel så handla mat till henne, snäll som jag är. Ligger i sängen nu orkar inte göra mig i ordning ännu, måste dammsuga och plocka in disken innan jag drar. Ska juh inte sova hemma i natt så.

Imorgon e de UNG 08/ THE VOICE galet kul, liksom vem ska inte in till kungsan då! Ska kanske åka till annas jobb om jag hinner, och hittar. Hörs sen Pusss

Kan inte sova

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Är trött fast jag är pigg. Carro ringde mig nyss för att säga att hon hade hittas annas kopia på en blogg. okej de var lika på en kanske två bilder lite läskigt men inget mer. Faaaaan nu börjar tiden dra ihop sig tills man fyller 18 år. shiiiiet e faaaaan närvös fyller år om 3 dagar. Livet går så fort , det var inte länge sen man gick i grund skolan i vaxholm, som man vandra upp och ner hela väggen från båten till skolan i 9 år. Det känns som att det var igår.

Har så mycket jag tänker på hela tiden, alla tankar flygger runt i mitt huvude. saknar någon att ligga breve, saknar min robin mest av allt, och iblan den gammla becca som mina vänner sen jätte långt bak i tiden säger, den tiden jag inte visste vad dricka och cigg var, hade inte provat ett skit på den tiden. Men som sagt alla ändras någon gång och jag blev den personen jag vill var, fick mitt liv bra igen nya kompisar och ett nytt sätt att se på livet. Och snart e man 18. =)

Tänker ofta på allt skit som hände när den gammla becca var med i bilden, de e så mycket jag vill ändra på just idag som jag inte våga på den tiden. Istället för att ta allt skit skulle jag vissat vad jag gick för, och att ingen kunde trycka ner mig, men så feg var ja och lät äckliga snorungar trycka ner mig. Men kan juh säga tack till dom iaf dom fick mig att bli mig att hitta den personen jag e i mig och hitta alla mina underbara vänner.

Tack bitcheeees jag hatar er mest av allt.!


Torsdag

Hej bloggen nu sitter jag hemma har nyss kollat på en film i mitt rum och bara tagit de lungt, har varit skönt. Åkte och träffa anna och carro vid halv 4 tiden för att vi skulle in till kungsan till ung 08 men vi hann inte vara där så länge eftersom att de började ösregna så vi sprang in på en turistbyrå och satt där och frös och lyssna på annas dåliga skämt, så jävla tråkiga skoja inte hahah =) Ska bara ta de lungt hemma, pappa har nyss tankat på min comviq mobil så nu funkar de att smsa igen!

Imorgon ska jag försöka fixa legg eftersom att det inte blev av idag för att jag hade lite damp som jag kan få ibland hehe. Ska om jag hinner åka till annas jobb i morgon och möta carro med. Tänkte sova hos anna i morgon och säkert också på lördag hon e ensam hemma så skönt att vara hos henne! Vi ska på ung om de e bra väder sen ska christofer hämta carro eftersom att de ska hem till carro och mysa hehe, medanns jag och anna tänkte se om vi hittar någon rolig fest. Vill festa hitta någon rigtigt bra fest med trevligt folk så får se vad vi hittar.
Vi kanske hörs senare babes<3

Allt handlar om oss tre! Ett liv utan er är inte värt att leva. Jag älskar er idag imorgon och föralltid, Bästavänner<3

Nu sitter ja här igen.

Nu sitter jag här framför datan igen. Just gått upp och druckit te framför tv fett mysigt.=) Mamma kommer snart hem så ska se om vi kan fixa lite grejer idag. Ska in till stan sen och möta brudarna, sen får vi se vad som händer lär väl vara inne i stan rätt länge som vanligt. Nu ska jag gå och göra mig i ordning Pusss



<3


Kom nyss hem!

Kom nyss hem från stan cariy på ung 08 idag igen. Riktigt trevligt träffa en massa trevligt rolk där. Drog väl in till stan vid halv 4 tiden med bästavän, sen vänta vi på anna och erika, och sen drog vi upp till kungsan. Träffa alla från bro och bållsta idag fett kul. runt halv 9 kom christoffer och hans två kompisar så vi drog mest runt då och kolla runt och så. sen bestämde vi oss för att dra och käka eller inte jag och carro men dom så vi hängde med i deras bil och virra runt i stan eftersom att vi skulle hitta en bakomat. Hehe det var fett läskigt men galet kul, har alltid kul med min bästavän, älskar henne så mycket hon är den bästa människan som finns, alla våra stunder tillsammans älskar de så mycket. Det ska alltid vara vi gumman<3 Kärlek till dig.

Nu har ja nyss käkat pastasallad och ligger i sängen och kollar runt lite på datan, e som sagt ensam hemma så tar de bara lungt hemma. Ska fixa mitt legg i morgon med mamma och sen möta carro. Sover antaligen hemma hos henne i morgon om vi inte sover hos anna. Juste de var ja ung festen idag vi orka inte gå hade kul iaf, men anna sa att de var fett kul. Men nu ska jag hämta ett glas vatten! Puss på er.
// Becca


Puss på min barndoms kompis/bästavän


Barndomskompis/bästavän/syster<3

Carro, anna och becca är bäst tillsammans!

Bilder sen ung 08


Älskar oss!
Bild 1-anna,becca och carro
Bild 2-anna och becca
Bild 3-anna becca i bakrunden och carro


Godmorgon!

Godmorgon på er alla, just nu ligger jag i sängen blivit väckt ungefära 17 gånger och kan inte somna om. Igår var jag inne på ung 08 med brudarna i kungsan. Träffa en massa trevligt folk som de var år sen  man träffa sist.Träffa ida som var as länge sen sist ja träffa henne typ hundra år sen! <3 Ska gå upp om ett tag och göra pasta sallad eller något får se vad det blir. Om carro vaknar någon gång hon är största sömn tuttan=)

Jag och carro ska in till kungsan idag igen med lite folk antar jag, så får se vad som händer resten utav dagen och kvällen. Det ska typ regna idag och i morgon igen inte så kul men men.

plus att i morgon ska jag fixa ett nytt bankomat kort och ett leg också, har varit på g att fixa de i hundra år men aldrig blivit av. Så äntligen ska jag fixa det =)    // Becca


Jag tipsar


Tänkte ge ett tips till alla som plattar sitt hår och vill få ut de bästa resultatet! Vidal Sassoons plattång använder jag själv haft den i srtart 2 år och den funkar fortfarande lika bra. Efter kort tid ser du snabbt resultat och du känner hur platt och lent ditt hår blir, okey alla plattångar sliter på håret men jag är jätte nöjd med min, och den finns att köpa i olika färger också.
 
Den är jätte snabb på att värmas upp och inte så jätte dyr kommer inte ihåg nu vad den kostar eftersom jag fick den i julklapp av pappas tjej. Men ni som vill ha en ny plattång om eran har gått sönder eller att ni tycker att ni inte får så bra resulta. Kan jag rekomdera att ni köper den här, ni kommer inte bli besvikna. Den får en 10 a mig för jag tycker att den uppfyller de jag vill ha av en plattång! =)
// Becca

Hiss/Diss lista

Hiss:
- en höjd punkt på min hiss lista är bästavännerna<3
- alla ute kvällar och fester
- myskvällar
- och så klart shopping

Diss:
- min förra samsung tele som jag fick av min pappa, gick sönder i stort sätt när jag öppna paketet. De visa sig att de inte gick att ladda telefonen, hur faaaan kan man sälja en telefon som inte går att ladda?...
- falska vänner
- att skolan börjar snart igen inte kul puhhh:/

En sak bara

En sak bara jag har inte haft min blogg så länge den är i stort sätt ny startad. Och från idag har de var 147 som har besökt min blogg. Hoppas att ni gillar den och de som jag skriver i den. Är bara att fråga vad ni vill svara på allt!
Puss på alla läsare <3

Emelie Bergman

Jag saknar dig så sjukt mycket gumman, har känt dig en jävla massa år nu. Sen vaxholms tiden sen gymnasie tiden och så. Du är en helt underbar person och det menar jag verkligen! De e bara synd att vi inte ses mer, för de borde vi göra skulle ha haft jätte kul tillsammans. Men som sagt jag fyller juh snart 18 och då blir de utgång med dig Älskling.
Glöm aldrig att jag älskar dig min Emelie Bergman, förevigt<3




planer inför imorgon

-Gå upp enligt Carro kl 06.00,eftersom att hon säger att jag e seg
-Duscha/sminka mig
-Hitta kläder
-Dra till mamma för att hämta ett par skor
-Träffa Carro och Jessica i slussen
-Sen drar vi in mot stan
-Möta anna om hon kommer
-Sen får vi se vad som händer resten utav dagen/kvällen


Ny design



så nu har jag fått hjälpa utav Erika till en ny design på min blogg, själv tycker jag att det blev jätte bra. Vad tycker ni??
//Becca

UNG 08


Imorgon är de ung 08 med brudarna! <3

Idag

nu sitter jag här hemma hos pappa igen och dampar ut på en jobbig kattunge som tycker att allt är kul, och måste leka med verkligen allting. Sov hos anna natten som var med carro också. Vi kolla på en typ skräck film hos anna höll på att dö, den var så äcklig såg inte mycket av den filmen kan jag säga det var mest carro som garva åt hur feg jag var, men kan inte se såna filmer som den som vi var okej ibland e de kul men inte när den e hemsk:D
Ajaj iaf ska jag sova hos pappa idag sen i morrn på morgonen ska jag hem till mamma i igelboda för att göra mig i ordning sen in till slussen antar jag och möta carro och jessica och senare skulle vi möta anna också efter som att det är Ung 08! Så vi tänkte att vi skulle gå på de, de kan var kul ibland, man träffar så mycket folk som var länge sen man sågs.
 
Försöker få hjälp av någon som kan fixa till min blogg så att den blir lite roligare! någon som är gullig och vill hjälpa mig??
// Becca

TV


Nu ska vi kolla på Tv eller Film!

<3


Hemma hos anna

Tog 6 båten  från pappa in till slussen för att möta anna och carro, för att sen dra hem till anna. Ska tydligen på fest idag i helenelund hos någon kompis till anna. SÅ ska väl kolla på någon film snart och får se vad som händer sen. Ska hem till mamma imorrn tror jag om jag inte drar ut till Tynningö och sover där ute och åker in igen på tisdag. Men nu ska jag tagga! // *Big love becca


planer för idag

  • hitta mina kläder
  • möta carro och anna
  • fixa lite grejer
  • sova hos anna

Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och sminkar mig, ska åka och möta carro och anna med 5 båten. Ska hem till carro, innan vi drar sen. Sen drar vi väl oss hem till Anna eftersom att vi ska sova där. Haha vi bor faaaan hos varandra brudar! Anna ska jobba i morrn och börjar 10 så jag och carro drar antingen hem till mig eller till henne, sen blir de säkert att möta anna imorrn igen efter jobbet. Alltid lika kul med mina bästavänner, vi är gjorda för varandra.

Planer för veckan som kommer:

  • 9 augusti- vara med carro och anna-sova hos anna
  • 10 august-va med carro och anna tror jag
  • 11 augusti- börjar ung 08 självklart ska jag gå med bästavännerna
  • 12 augusti-     -II-
  • 13 augusti-     -II-
  • 14 augusti-     -II-
  • 15 augusti- ung 08 slutar och The voice börjar går med bästavännerna<3
  • 16 augusti-Ta de lungt antar jag
  • 17 augusti- Då fyller jag 18 år Grattis till mig! =´)

//Big love Becca


Bilder =)


Händer idag då?

Hmm, vad händer för kul på en söndag idag dddå? egentligen vill jag festa ikväll eftersom att jag var hemma och bara tog de lungt igår, åt god middag med familjen och bara var hemma. Eftersom att mina kompisar var ute igår och säkert festa eller gjorde något kanske inte de e så taggade på att dra på fest idag eller hitta på något. Vad ska ni själva göra för något kul på en vanlig söndag? Några planer?=)

Godmorgon!

Godmorgon på er alla, kunde inte sova pga. att sorry stod nedanför min säng och pep, så har kjellat lite med han nu och gav han nyss hans mat han är så sjukt gullig asssså!
 
Juste vill berätta en sak som jag blir rätt irreterad på: När kompisar kommer till mig om de går skit med en brud eller en kille, när de räknar med att jag ska lösa allting, när de inte har litat på mig förut och märker att jag vet vad jag snackar om när jag på gång och gång har rätt om saker som den andra nekar till :/ När inte en viss människa har hört av sig på evigheter och just nu bara för att han gillar en brud ska han vissa vilken jävla kille han är och att han bryr sig om sina kompisar och att vänskapen återstår mellan oss.

Asssså seriöst vad faaaan är du för kompis som bara hör av dig när de går skit för dig? som inte egentligen bryr dig ett skit om vad jag har att säga. Tycker du har blivit så jävla patetisk på de här senaste dagarna. Du ringer mig för att ja ska säga till henne du gillar att hon ska svara, jag är inte den personen som står i mitten av er två kan du inte bara fatta de. Om hon inte vill snacka med dig lär du juh ha märkt de nu så sluta ring mig och be om mina kompisars nummer för att få tag på henne.

Vi sa för några dagar sen att inget kunde förstöra våran vänskap men du har sumpat allt, jag har inte sätt föut vilken patetisk och faslk människa du är. Grattis du kanske vann en brud som inte fattar hur sjuk du är att du bara vill ha tjej och att du vill att ja ska lösa allt, men du förlora en kompis som du har känt i lite mer än 2 år, Faaaaaan vilket kapp du har gjort asså.

Vill aldrig mer se dig, vill aldrig mer veta av dig. Hoppas verkligen att du läser och fattar att du är så jävla låg person.
FUCK YOU- du förlora en kompis, ring inte skicka inte sms för jag känner inte dig längre!
//Becca<3

Brun


Heeej jag heter Rebecca, och jag är BRUN BITCHES!

Sorry<3

Våran nya familjemedlem hemma hos pappa, en liten gullig kattunge som heter Sorry, på 12 veckor han är ur söt och världens busigaste kille, plus fett kaxig<3

=)



Me and my sister, när vi var i spanien innan utgång!

Saknat bästavännerna mest

Om man har varit borta från dom bästa brudarna i 2 veckor kan jag lova att man saknar ihjäl sig efter dom. Att dra på alla galna fester, alla nätter, våran sjuka humor plus träffa en massa gott folk. Träffa anna och carro i slussen samma dag som jag kom hem från spanien fy faaaaaaan vad jag har saknat er assså! De e jätte skönt att vara hemma igen, för skulle aldrig ha klarat en vecka till utan er, jag klarar juh knappt 2 dagar. Ni är iaf bäst brudar de kommer alltid vara vi tre livet ut. BÄSTAVÄNNER<3 Så hoppas inte nu att någonting förstör våran syster vänskap med varandra pga. en lite sak, ni vet vad jag menar tänk dig bara för vi finns och stöttar i allt du gör men vi måste ju också få ha åsikter, men iaf hoppas de löser sig att de för blir vi tre livet ut älsklingar! En kille kan inte skilja oss ifrån så duma är vi inte!
Love you girls<3

Hej igen

Hej igen alla glada läsare, förlåt om jag inte har hunnit skriva på ett tag men jag har haft mycket saker för mig varje dag, så har inte haft till gång till någon data på den senaste tiden. den 21 juni drog jag syster och mamma till dalarna för att hälsa på min stor kusin Ingelaså har landställe där mitt ute i skogen. Vi var iaf där i tre dagar plus att jag höll på att dö fanna ingen mottagning så långt ut i skogen, de fanns bara mottagning om man gick upp på ett berg. Hur faaaaan kan de människorna som bor där stå ut?, om ni skulle sätt stället alla bodde på skulle ni exakt veta vad som är ett typiskt land plus öde. Under tiden i dalarna åt vi god mat, lekte med hundarna och njöt av den vackra utsikten, måste juh erkänna att utsikten var magisk. =)

I bilen på väg hem ringer min och syrrans pappa och säger att i morgon drar vi till spanien i 8 dagar och bara vilar upp oss. Fett nice det var assså, men de blev bara ut till pappa för att packa och sen leta efter mitt pass som tog ett tag sen nästa morgon upp tidigt för att ta oss till arlanda! vi har som sagt hus nere i Spanien så har jätte nära till stranden La Mata eller vad den nu heter, så sjukt fint de är där nere. Sola, bada, åkte runt, marknader och ut gång på kvällen längst stränd krogarna och en otrolig vacker kväll. Måste faktiskt erkänna att jag känner mig brun nu när jag kommit hem. Men har bränt mig lite så fjällar på bröstet och axlarna usssssch. Men tack för 8 fina soliga dagar i Spanien pappa. :)


Stranden som vi har nedan för vårat hus!
Juste en sak till de var runt 35-40 grader varje dag,     I LIKE<3

RSS 2.0