Äntligen fredag!

Yeahh äntligen fredag och nu sitter ja framför datan igen! Nyss sminkat mig och snackat med carro i telefon. Ska möta henne i slussen sen någon gång för vi ska på fest hos anders ikväll. Imorske vra jag i forum och hämta ut mitt nya legg, vilket betyder att ja kan gå på krogen nu utan pass så skönt. Ska fixa mig om ett tag och sen käka innan jag ska möta carro. Ska äntingen sova hemma ikväll eller borta, de löser vi senare.

Dagens kläder för mig blir:
-Svart topp/klänning från gina super söt
-Svarta leggins
-Svart lång kofta över
-R-halsbandet
-Stora örhängen
-Smink
-Stövlar med lite klack

De ska jag ha på mig ikväll de är super gulligt. Men nu ska jag sluta skriva så hörs vi senare eller i morgon!
//Becca


Vill ha ny mobil!

Har kollat runt på nya mobiler ett tag, det är juh alltid kul att kolla och se om man hittar något!

Och jag fick tips av en kompis om denna telefon det är en sony ericsson aino. Blev typ kär direkt. Den vill jag ha i julklapp!
<3


Klubb onsdag

Hej bloggen nu ligger jag hemma i min säng och e trött och har ont i huvudet. min gulliga pappa fyllde nyss på min mobil så nu har ja fria sms till alla i 30 dagar snällt av han. Igår hann jag med mycket, var juh först hemma hos pappa gjorde mig i ordning där och drog in med linn med 2 båten, snacka med henne ett tag och sen drog ja vidare för att möta carro och snacka om allt som hade hänt, vet inte om vi kom fram till något direkt om hur vi skulle göra men har iaf snackat nu och de känns bra. Drog hem till mamma sen vid 6 tiden för att käka och göra mig iordning inför krogen med jossan.

Sminka mig och gjorde mig iordning tills halv 8 så drog jag in till slussen och mötte linn där igen, och sen efter ett tag kom jossan. Vi drog direkt till nivå och förkröka tills tio tiden när vi skulle dra vidare till the bridge-klubb onsdag. mötte jadde, råbban och tim där också så var med de typ hela kvällen. Var trevligt, träffa också en kill kompis från min gamla klass i vaxholm så knappt kände igen mig, de tog ett tag innan han fatta och de ända han sa var- Jag kommer ihåg dig som brunett inte så här blond med puschhup bh och fjortis utseende hahah schhyst snubbe asss! Men han var trevlig. Var på klubb onsdag tills drygt 02 tiden, sen drog vi och mötte christoffer som också kallas valpen i tc. Vi kom på sen när vi skulle hem att t-banan hade slutat gå så vi fick oss en natt promenad till slussen och typ gick fel 50 ggr tack vare tt jag har dåligt lokalsinne och alla sa olika saker hahha. Men hitta till slut väggen till slussen och christoffer typ mobba mig hela väggen till slussen haha men jag sänkte han direkt men min kaxiga ton och utsende hehe. Det var en lyckad kväll igår<3 
Och jag kom hem lite innan fyra tiden, då blev de dirket sängen för mig, galet trött asså!

Idag torsdag blir de bara chill dag hemma inte göra mycket asså! Och i morgon blir de fest hos Anders i hagsätra. Så får väl ladda tills det. Juste fick sms av banken förut att mitt legg är klart för att hämtas ut så drar till forum i morrn innan tre tiden för att hämta ut det. Spännande att se hur det blev och äntligen kan jag gå ut på krogen utan pass, så skönt asså.
Men nu ska jag kolla på en till film, får se vilken det blir! Hörs senare läsare.<3
//Becca med två CC haha

Godmorgon

Godmorgon vakna för ett tag sen av att mobilen har pipit hela morgonen. Är ju ute hos pappa så måste städa mitt rum innan jag åker här ifrån plus att göra mig i ordning. Idag ska jag som sagt ut med några glada personer. Så får se hur kvällen slutar. Imorgon ska ja träffa carro så får vi se hur de går, ska ju snacka om allt som har hänt. Och de känns nu som att ingen kan trycka ner mig igen, att ja har fått modet tillbaka. Men nu ska ja gå ner och ta en macka hörs senara.
Puss becca

onsdag i morgon

Osndag i morgon så blir utgång då assså! Tänkte väl dra till the bridge eller något får se hur det blir. Idag har iaf jag varit med min solstråle Jessica hahah fått mig några roliga garv idag åt dig assså! haha behöver ite säga något vi vet exakt. Men iaf i morgon blir det krogen några som är på??=)
//becca

21.00

Nu är kl 21.00 denna dag har varit väldigt slapp men skön inte gjort så himla mycket mest tagit det lungt hemma. I morgon ska jag tydligen träffa carro och snacka om allt så får vi se hur det går. Ska väl hitta på något kul i morgon kväll med:D Men iaf just nu är de CSI. <3 vi hörs

onsdag betyder lill lördag<3

Onsdag betyder lill lördag! Vilka är på att dra ut på krogen och göra gatorna osäkra?   =)

Planer för rästen av lovet:
måndag-ta de lungt
tisdag-träffa mina babes
onsdag-lill lördag
torsdag- får se kanske fest
fredag-fest hos anders
lördag-fest eller krogen
söndag-vila upp sig

Lets party bitch

söndag med jess


Igår var det söndag och jag var först hemma hela förmiddagen och bara tog de lungt. Snacka med jessica på datan och bestämmde med henne att vi skulle ses 6 i slussen för att snacka lite och ta en fika. Vi drog till hötorget till sandys för att ta en fika träffa ali på väggen med, så han hängde med och fika. Satt och snacka i typ 2 timmar innan vi drog till bromma flör att möta jessicas två kill kompisar där. Var väl där med de rästen av kvällen och jag drog sen vidare till slussen för att ta tåget hem till mig träffa kattie på tåget hem och snacka med henne det var trevligt. Så var hemma vid 12 tiden så la mig i sängen och kolla på en film! Tack för en trevlig söndag var kul att träffa dig igen gumman!
Love you jessica<3

Till dig Carro!

Måste bara skriva av mig lite! Varit så mycket bråk med dig på sista tiden är inte så jag vill ha det med min bästavän. Vi har varit med om så sjukt mycket tillsammans alla minnen, alla galna fester tillsammans, sommaren 09 och så mycket mer. Orkar inte med alla dessa bråk grejen e de att dessa bråk är bara små skit saker som egentligen inte skulle ha behövst uppkommit. Varför ska man bråka med en person som man har delat så mycket minnen med? Du har verkligen varit min bästavän i lite mer än ett år nu. Men just idag känns de inte som att vi kan kalla varandra för bästavänner och att vi aldrig kommer kunna göra det igen ;( känns som att våran tid är över och att vi bara ska vara såna kompisar som hälsar på varandra och inget mer. De är inte egentligen de jag vill, vill ha de så som vi alltid har haft det men tror inte att något kommer kunna bli som förut igen, våra historia har sjungit på sina sista verser. Och de känns så tufft inom mig, h,gör verkligen ont i hjärtat men kanske bäst så under allt nu. har fått så mycke mail om att de e så synd att vi bråkar för vi passar så bra tillsammans plus att vi är dom sötaste blondinerna tillsammans och att inga kommer kunna komma upp i våran nivå som vi har haft. Verkligen as gulliga personer som bryr sig och vill att vi ska bli vänner igen och att allt ska bli som förut igen, när vi kunde skratta tillsammans och inte i vissa längen vilja slå sönder varandra. Vet inte vad jag ska säga har så mycket jag vill säga men inget som kommer ut allt finnns inom mig! Konstig känsla men tack för detta år med dig du har lärt mig en hel del du har fått upp mig på fötter igen när vissa grejer har varit tufft, och också fått ner mig på knäna ibland så jag bara vill gråta, vi har haft sjukt kul i vissa länge och för jävligt i andra så jag bara vill stor grååta. Hoppas att vi ändå kan vara vänner i slutet pch kanske hittar tillbaka till våran tid, de var juh trots allt du ooch jag livet ut vi skulle köpa en lägenhet tillsammans när vi gick ut skolan och inreda den så fint. Vi skulle alltid stå vid varanndras sida i vått och tort. Men dörren stängde sig och vi gled ifrån varandra för att vi är så sjukt dumma i huvudet. Mina ord räcker inte till just nu allt är bara jobbigt och orkar egentligen inte mer:( .....
Lovar tårarna rinner ner på kinden just nu! <3


ändrade planer

Ändrade planer, blir till att göra sig i ordning nu för att möta Jessica i slussen för att snacka och kanske ta en fika får se vad vi hittar på sen, var fett länge sen man träffa henne så de blir kul, men nu måste ja göra mig i ordning för att hinna möta henne. Finns på mobilen babes!

// becca

bilder sen i fredags på lidingö




bild 1-zofie,sanna
bild 2-xofie och jag
bild 3-viktor
bild 4-sanna och antingen zofie eller emelie
bild 5-jag och emelie
bild 6-mikkan och anders
<3

planer för i morrn

Mina planer för i morrn är att vara med emelie :D Ska väl dra på någon fest eller bara chilla hos någon får se hur det blir med allt det. <3


I<3Ipod


I love my blue IPOD. Tack sanna för 649 nya låtar, sitter just nu hemma i mitt rum och lyssnar på alla, höjer volymen och stänger dörren så nice assså! inget kan störa mig nu. Mysigt med lite becca tid ibland, ni borde ha de ibland bara ligga hemma i sängen med datan i knät och musik i bakrunden<3

nu blire lördags mys<3

Nu blir det lördags mys<3 Orkar verkligen inte gå ut denna kväll, är trött sen igår och känns som att jag måste vila upp mig också lite då och då så man kan satsa inför en ny dag imorrn. Så blir en god middag med mamma och mattias sen någon film mattias skule ta med sig pluss pop corn och saft! Heheh verkligen lördags mys. Så om ni vill mig något ikväll finns jag på mobilen bara att smsa! Så hörs vi senare ikväll eller i morgon!


Call me bitch! Acceptera eller dra, de här är en blogg om mig och mitt liv om de inte passar läs inte! Men om de passar läs och älska det. Hahah kan juh passa på att hälsa till pappa och hans tjej helena som läser min blogg med nyfikan till vad den busiga blondinen har för sig, de måste ju som sagt ha lite koll på mig! Heheh lovar jag sköter mig!
Puss becca

Fredag med sanna och fler!

Hej nu har jag nyss kommit hem från lidingö varit en lång natt. Tack sanna för att du locka ut mig! Drog till sanna igår vid 7 tiden vi mötte zofie en snabbis för att lämna lite grjer till henne sen gick vi hem till sanna och lämna mina grejer och kolla vad vi skulle ta väggen. Efter ett tag drog vi till Emelie och viktor som i stort sätt bor granne med sanna så vi dorg ditt och förkröka med lite trevligt folk där. Det var trevligt kännde bara sanna zofie och mikkan där, men alla var super trevliga. Iaf när kl var tio halv 11 drog vi tjejer till bowling hallen de andra kom efter sen. De är en bowling hall som de gör om till en krog på typ helger. Det var trevligt! Satt och snacka och lyssna på anders och mikkans kareoke. Efter ett tag gick vi hem till zofie på efter fest blev lite knas först men sen blev de bra. Blev en lång natt för mig och sanna och kan juh säga att vi inte har sovit många timmar=)

Tack sanna för igår, de blir alltid kul med dig!
<3

duschat

Så nu är man nu duschad och fräch igen. Har legat hemma i två dagar och inte orkat bry mig om någonting sätt ut som hej kom och hjälp mig! =) men men har nyss sminkat mig så känner mig pigg och fräch nu igen så skönt. Vetet faaan vad som händer ikväll vill hitta på något men ändå så orkar jag inte! får se vad som händer senare ska väl ta de lungt nu ett tag, och sen kanske möta stella och ta en cigg och snacka ett tag. Senare kanske jag träffar jenny om hon inte skulle träffa fia, annars tar jag en lung hemma kväll och satsar inför i morgon!

Imorgon ska jag troligtvist ut på krogen med emelie, och sen kanske vi ska möta crille och kanske dra på fest med han får se hur de blir inför de. Men kanske är mening att jag ska ta de lungt idag träffa liite polare och snacka med, behöver inte dricka och festa varje helg!

Men nu ska jag dra mig ut till köket och se om vi har någon lunch!
 Hörs ikväll<3

Rebecca Sundell Wikström

behandla mig som ni sj vill bli!

Behandla mig exakt så som du själv vill bli behandlad. De är roligt men på samma gång sorligt hur kompisar kan kalla sig för kompisar. Hur de kan säga en massa saker och sen göra en hel del andra saker. Jag har bråkat med den person som jag trodde var min bästavän, och det är inget man villl göra, klart att alla tycker de e tråkigt att bråka för det är inget som direkt är kul om man säger så, fatta om man aldrig bråkar hur bra allting skulle varit då. Ta vara på de kompisar du har innan de e för sent.

Ska iaf berätta en sak somm jag tycker är jätte tråkigt jag ställer alltid upp för mina kompisar fixar fest hemma hjälper de när de behöver min hjälp, fixar de ena och de andra till de så att alla ska bli nöjda men får inget tillbaka. Behöver inte ta upp några namn i bloggen för de gör inte saken bättre, men kan juh ta ett exempel på en tjej som verkligen visar att hon inte är min kompis!

(jag är den första sen kommer en annan person)
-vi är inte kompisar längre!(jag)
-åh vad tråkigt hörde de, men jag kommer alltid vara din kompis<3
-men du strunta i mig för en annan(jag)
-JAAAa, för ja inte ville att hon skulle vara ensam
-ehhh, det är inte en kompis för mig;/(jag)

När man bråkar men en kompis tar andra kompisar olika partier. De vet inte varför de, tycket att en historia är mer rätt än en annan. men de är inte så för ni har inte hört min, ni har bara uteslutit mig direkt, och ni kan inte änns slänga iväg ett sms och fråga hur de e och vart jag har tagit väggen! snackar om 4 tjejer nu som vet exakt vilka det är. Och kan säga att jag har tappat förtroendet för er fyra. Räcknar er inte som kompisar längre utan sånna som finns bara för att finnas!

Ahhh orkar inte skriva mer om de blir juh bara så sur och nere av allt skit hela tiden! ni vet vilka ni är och ni borde skämmas hur mycket som helst!
//Becca

<3

Allt handlar om mig, ingen annan! Jag lever mitt liv acceptera eller dra det är errat val, jag kommer inte vänta in er!


Planer inför lovet:
- träffa mina älsklingar<3
- festa nätterna igenom
- fixa till mitt liv
- festa mer
- krogen, med brudarna
- sova

Sen blir de säkert mer har juh som sagt lov en vecka och man hinner hitta på en massa kul under en vecka. =)
Ska ut till pappa också något under nästa vecka!<3

helg-lov

hej bloggen vart hemma idag eftersom att de har hänt lite eller mycket saker:(hopppas de kanske löser sig en vacker dag men men. får väl hålla oss i från varandra så länge, är som sagt helg i morrn och vetet faaan vad ja ska göra eftersom att ja och carro bråkar och brukar alltid vara med henne, men kanske ska hittat på nått med emelie eller mirre och de får se hur de blir. <3

under lovet ska jag fest festa och festa typ den mesta tieden lär bli krogen också någon gång. Och sen kommer krille kanske till sth så då ska jag leka med han! =) annars ska jag vara med mina kompisar festa och ha kul.

anders har fest nästa fredag eller lördag eftersom jag och carro bråkar drar ja inte ditt med henne utom någon annan.. Någon som vill med=?  <3<3 -Puss becca

inge mer becca och carro


Jag menar det nu inget mer becca och carro fatta bästis vänskapen är slut! Ha ett jävligt bra liv. Går i samma klass men behöver inte umgås med dig. Och en sak kom ihåg vad jag sa på sms gör inte bort dig!   </3 ALDRIG MER

skolan och igår

förlåt om jag är slapp på att skriva men har mycke på dagarna att göra och mycket efter skolan och trött med, så skönt att bara komma hem och ta de lungt kolla på en film eller något. Igår var vi på middag hos min morsas bästakompis veronica, ska tydligen med de tillparis i sommar kul så måste spara pengar till de:D Sitter just nu i skolan och gör inte så mycket, lackat på carro för en massa som jag inte kommer ta upp för de e så barsligt, men alla som känner oss vet att vi BRÅKAR HELA TIDEN! Fuck off. Men men mormor kommer och hämtar mig i skolan sen ska vi hem til oss och käka middag och inte göra mycket.

Längtar tills helgen, vil ha helg och kunna göra de som jag vill göra!
Nu ska jag sluta skriva Puss hej

Saga


Här är min lilla totto Saga en pigg islänning på snart 18 år. Varit med om mycke med henne sen barndomen till undomen. =)
Som alla galopper över ängarna när du och jag låg i täten, video inspelningen för en massa år sen när vi russa för bi alla. Alla galna hopp åt diken alla sura och glada stunder tillsammans med mina tottar på tynningö. Hästar har varit en del av mitt liv sen 1 år tills nu för ett tag sen men en gång stall becca alltid stall becca kommer alltid ha kvar det i blodet!
Saga och becca i fart på ängarna, flygit över alla hinder och gossat tillsammans. Love ya totto<3

Lite shit....

-Jag hatar rykten som går. Såna som inte änns stämmer någon stans.
-Har ingen kontakt med min bardomsvän anna längre
-Har gått om 2an i gymnasiet
-Blir lätt sur, jätte lätt assså.
-Är jätte lätt påverkad.
-Har ett antal hemlisar som jag håller för mig själv

....
Nu ska jag dra mig, från datan!
Puss

tisdag

Dagen har varit okej, lite seg här och där men tog mig igenom det bra iaf. Just nu sitter jag hemma hos mamma och gör inte så mycket har nyss druckit ett glas vatten och lyssnar när mamma diggar musik haha lungna favoriter på högsta volym typiskt henne! Hon e typ värre än mig när man lyssnra på musik hemma hon skruvar upp volymen och dansar i köket ja jag vet lika normal som mig. Men men slut snackat vi ska möta min syrra någon stans vid 5 tiden och sen dra till mammas bästakompis på middag ikväll, så jag finns på mobilen denna kvälk så smsa om det är något!

//Becca


:/


Det var minnen som aldrig försvinner! Alla gör misstag men vissa personer gör extra stora misstag, och de som gör misstag fattar inte att de gör de själv, de skyller allt på en annan hela tiden. Bilden är tagen sen Spanien 09 av syrran!
Jag vet inte vad jag vill längre känns som att allt står stil och att jag har en klump i halsen och tusen frågor utan svar! Snälla ge mig svar på de svåra frågorna vissa mig min väg som jag ska välja!

......


Sexig bitch-lets party

Hellu nu sitter jag här och skriver igen har nyss käkat middag med morsan så nu sitter vi och kollar på TV och jag inne på datan, hon kom hem från grekland i natt, så jag fick en sol utav henne som jag ska ha i mitt rum eftersom att hon tycker att jag är en liten solstråle hehe. Iaf Anders ringde mig nyss och sa att den 30:e är de stor fest hos han klart attt jag kommer till min tönt anders då:D Nu ska jag göra te eller saft hörs senare!
//becca

(hitta en gammal bild på mig sen 1-2 år tillbaka)

Helgen var bäst<3

Min helg har varit underbar tillsammans med allt underbart folk. I fredags var jag med carro drog hem till mig efter skolan och gjorde oss i ordning och käka middag. Efter de drog vi till slussen för att möta Melinda mötte henne i slussen vid 8a tiden sen drog vi till gärdet hem till robban för att kolla på Idol plus förkröka hemma hos han först, det var nice hade kul senare drog vo till tedd och mackan deras fester äger de blir alltid lika roliga. Träffas en massa trevligt folk där och blev en lyckad fredag kväll med vänner och dricka! Drog hem till mig på kvällen och sov sen med carro! Så är nöjd över min fredag.

Vakna vid typ 12 tiden på lördag och då var de bara att väcka robban och melinda och dra och möta de i karlaplan för att fixa lite grejer. kom hem igen vid fyra tiden och vi alla duscha och gjorde oss i ordning tills tjejmiddagen/festen på kvällen. Vid halv 7 tiden kom anjeli och jannika till mig så då drog vi direkt och köpte mat och drog senare hem till mig och fixa en god pastasallad. Var mysigt! sen runt 9 tiden kom hampus och alex och några andra så det var kul och senare kom fille och hans kompisar och mackan och tim. Hade en mysig kväll ja och mina brudar hade fett kul, och hoppas att de andra hade de med. En sak bara Mackan e grym på att sjunga=) Blev uppe sent till typ 05 tiden innan alla börja tänka på att sova. Vi var 9 pers som sov hemma hos mig. =)

nu söndag har vi segat hela dagen lyssnat på musik och städat alla drog vid typ 4 tiden. men carro stanna kvar och hjälpte mig med de sista plus att vi käka kyckling och sallad gott! nu har ja nyss fixat de sista hemma min morsa kommer hem idag så måste juh fixa de som de var förut. Har en massa disk att diska men de orkar jag inte nu blir senare. Mamma kommer juh inte hem först vid 00 tiden så har gott om tid på mig, känner mig inte så sugen på att diska nu!

Detta har varit min helg, den har vrait skit bra och kul! En sak som jag vill säga till dig carro jag älskar dig idag och i morgon och föralltid lämnar dig aldrig, står vid din sida dag som natt. Vet att vi bråkar då och då men vi e iaf BÄSTAVÄNNER och har alltid hittat tillbaka till varandra igen! Och en sista sak du kan lite på mig vet att du sa idag att du inte kunde de men du kan de hoppas du inser de någon dag!

//Becca

Äntligen helg!

Yeeeeah äntligen helg så inför lördag LADDAR vi! =)
Nu är jag i skolan och har data med vårat grupp arbeta. Hörs senare!
//Becca

Snart helg!

Hej nu sitter jag i skolan och har info o layout B där vi håller på med ett stort grupp arbete om ett hotell sm vi har valt. Har nyss fått svar på frågorna vi skicka till hotellet så ska börja planera hur de ska vara nu ocg vad vi ska skriva om! En dag kvar sen fredag så skönt, jag och carro ska fixa hos mig på lördag och på fredag vete tusan vad som händer. Kanske bara vara hemma eller träffa några och sen dra hem till mig eftersom att vi ska vara hemma hos mig hela helgen!

Har iaf detta grupp arbete hela dagen idag, så kommer typ sitta vid datan tills 4 idag när jag typ slutar!
Är ett tag kvar juh.
// Becca

Sant i vissa lägen!


Händer just nu!

Hej Hej just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Jag och carro ska göra ett arbet om Arktis som också senare ska redovisas typ nästa vecka. Så håller på med de och kollar runt lite. Efter skolan ska ja först vara ett tag med carro typ sen ska jag hem till mig hos min mamma och chilla hemma sitta vid datan, tv och lyssna på musik. Kanske träffar stella senare också!

Planer inför helgen:
Fredag- Antingen ta de lungt hemma yp jag och carro, annars drar vi på FEST!
Lördag: Tjejmiddag/fest hos mig1
Söndag: Chill dag, vila upp sig inför skolan på måndag!
//Becca


bilder sen i fredags-hellenelund



Bilder sen festen i fredags hos Melindas kompisar ted och mackan!
<3

ny design

Tack erica för den nya designen du gjorde åt mig idag! Blev super nöjd.
<3

Gästblogg av ..

Erikaa , jag har fixat designen åt http://vendelarebecaa.blogg.se , vad tkr ni ? Besök gärna min blogg ( http://ffruit.blogg.se ) Pusspuss.

Kontakta [email protected] om du undrar något ! Kramar.

Den här designen fixade jag åt Vendelarebecca. Kram & Puss ! <3
By Ffruit

<3


dålig uppdatering

hej hej ur dålig uppdatering nu på några dagar. Men har haft mycket för mig och inte hunnit skriva så mycket. Just nu är jag hemma hos mamma kollar på TV och gör inte så mycket, tar de rättt så lungt. Skola varje dag lite jobbigt men funkar. Hade dans typ idag på idrotten haha de var juh lite kul haha ingenting funka men det var väl kul iaf. Idag när jag stod vid tåget runt halv 9o tiden är de klart att de först regnar lite och sen börjar snö, känner verkligen nu hur kallt det börjar bli ute.

min morsa är i greklsnd där de e 25 grader så skönt, och jag sitter här hemmma i kalla Sverige. Usssch ville också hängt med.

på lördag blir de tjejmiddag hos mig igen! Mysigt får se hur vårat tema blir plus bilderna senare. Bilderna från i fredags kommer också upp om ett tag om killen som har kameran kan logga in på MSN.
//becca

sanna<3 becca


Tack Sanna Blomberg för alla underbara kvällar med dig! Alltid lika mycket skratt med dig, alltid lika mycket flum tillsammans! Glöm inte att du är en underbar person, och dag som natt så finns jag här för dig!<3
Tvivla aldrig på det=) Kärlek till fig gumman.
//big love becca

bilder sen fredag


Fredag kväll med carro och melinda. Och massa till. <3

fredag

yes äntligen helg. Igår var jag först på pappas jobb för att hämta en grej till banken, efter de drog ja och carro till swedbank för att kunna fixa de men de vissa sig att pappa hade tagit fel lapp eller att vi inte änns har fått rätt lapp. Så då tog vi bussen till fridehemsplan och färga carros utväxt som tog ett tag. Efter de drog vi hem till mig och käka middag med min familj och gjorde oss i ordning inför kvällen! Drog från mig lite innan 8 tiden för att vi skulle möta Melinda i slussen för vi skulle på fest hos hennes kompis som har en nice lägenhet=)

Var där hela kvällen och drog hem med tio i tre bussen från slussen till mig, för vi alla skulle ju sova hos mig. Träffa även Dolly på bussen hem.

Det var min fredag den var lyckad och kul!<3
bilder kommer om killen med kameran kan lägga in de sen:D

ny design på headern


Min nya header!
Hej alla idag har jag bara ´varit hemma, eftersom att ja vakna 5 i morske utav världens hosta. Så var hemma idag och villa upp mig. Ska till skolan i morrn börjar 10.25 skönt, och efter skolan ska ja och carro till frissören hon ska färga sin utväxt. Och sen ska vi väl käka något och sen se om de händer något kul på kvällen. De lär ju hände något kul en fredag kväll eller hur??

Ska inte ut på krogen denna helg eftersom att jag inte har mycket pengar kvar, och inte denna lördag utom nästa ska vi ha tjej kväll hemma hos min mamma haha fast killar får komma senare på kvällen, så måste ha pengar till de också. Plus att vi har ett nytt tema denna gång hahah ni får veta sen vilket tema de blev. Bilderna från förra tjej kvällen har vi inte laddat upp ännu men efter nästa lördag kommer bilderna in hoppas jag. då blir de desutom mer bilder, två tjej middagar på några helgar med olika teman!

Nu ska jag gå ut i köket och göra te och sen lägga mig och kolla på någon film eller också TV!
//becca

skolan

hej bloggen nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Håller på med ett arbet om Arktis med carro ett grupparbete. Slutar typ 3 eller halv fyra idag så då ska jag carro,jannika,melinda och anjeli till min mammas job på Odenplan och jobba ska dela ut lappar på stan för deras gym. Får ju penagar för de så det är ju bra!

// Becca

Nattie bloggen<3


vänner kommer och går


Lill GUMMAN tror du att vi e några äkta vänner som väntar på dig i alla lägen? NEEEEJ då tror du helt fel, jag har tappat allt de jag en gång kunde kalla dig kan inte kalla dig för bästavän längre eftersom att så får de kommer in en ny brud som du e med dissar du totalt de närmsta du har haft, de som alltid har stått vid din sida. De som du kunde ha haft vid din sida hela livet, våran vänskap kunde blivit så mycket starkare, med då e de klart du väljer bort de som alltid har ställt upp för dig i vått och torrt. Är så sjukt trött på din stil nu, kom inte tillbaka till mig när dina så kallade vänner du har nu sviker, för jag kommer inte finnas kvar då, för att trösta kommer att ha gått vidare och garvar åt ditt misstag istället. VÄX UPP LILLA GUMMAN, du har förlorat mig som vän, jag kommer alltid vara din barndomskompis som du har känt längst men jag kommer faaan inte vara mer, för du vissar så tydligtvar våran vänskp ligger på för nivå. Lycka till med ditt liv och dina^så kallade vänner^.....

Finna inget mer att säga till dig utom att jag e jävligt besviken på dig!


lördag

hej bloggen förlåt om jag inte har skrivit nu på ett tag men har haft mycket för mig i helgen, inte varirt hemma någonting. I går eftermiddag kom jag hem till carro vid typ 3 tiden tog de lungt lyssna på musik och så. Lite senare gjorde vi pastasallad och sen gjorde vi oss i ordning och skulle leta fest. Drog från carro vid typ 6 tiden och sen in till slussen. Drog upp till donken och träffa vår kompis där. Han fyller 21 näsya helg och bjöd oss på fest! Sen ringde davve och sa att han var i tc med sina fyra kompisar så vi mötte de snacka ett skit ett tag och sedan hoppa vi in i deras bil och drog hem till anders i hagsätra. Var två tjtjer och typ 9 killar, haha men vi hade trevligt iaf gick ingen nöd på oss, trevligt folk dricka och musik kan ju inte bli bättre. Okej kan räkna bort vissa delar hahahahah men men de ska vi inte snacka om. Drog hem vid tjugo över tre till carro så var hos henne vid typ 4 tiden, då sov vi fett skönt.

Nästa morgon väcker christian oss (carros kille) för att han var på väg hem till oss. Han väckte oss typ fett tidigt så vi var typ döda. Gick iaf upp vid 1 tiden när han kom, sen sega vi ett tag jag halv sov och de garva åt mig som vanligt alltså. Sen gjorde vi oss i ordning drog till donken med hans bil och köpte cigg och sen skjutsa han hem mig. Så har tagit de lungt hemma varit sjukt trött hela dagen, och har skola i morgon!

//Becca

Pilot fredag


Fredag: yeeeeah äntligen helg och igår var de juh som sagt fredag och då var jag med sanna,jossan och linnea på nya pilot vid typ hötorget.Var där ett tag sen drog jossan och linnea till the bridge och jag och sanna drog och mötte hampus och alex i stan vid pendeltågen, men sen drog de så då åkte jag och sanna till roslagsnässby på ^fest^men men det var väl ändå trevligt fick oss goda skratt under kvällen. Träffa en person till sen men de får ni inte veta vem de var liksom hemligt! Sen somna vi vid typ 6 på morgonen. Nu är de lördag och jag sitter hemma hos carro, de regnar ute och e skit kalt inte så jätte sugen på att gå ut i kylan men vafan fest som fest. Ska kanske träffa davve ikväll annrs kanske på fest med hampus om han hittar, annars får jag och carro ragga fest som vanligt. Vi är ju som sagt blonda så de brukar ju i slutet alltid sluta bra. :) Ska sova hos carro i natt också. får se vad som händer men nu orkar ja inte skriva mer om vår dag. Hörs senare
//becca

RSS 2.0