sså här ser jag ut idag


Dagens outfit=)

Ska snart till skarpnäck sen kista


ska snart in och söka ett jobb sen drar jag till anna i kista för ikväll ska vi till Olerys eller hur de nu stavas:D<3


Godmorgon!

Godmorgon nu är jag vaken och ska nart hoppa in i duschen och göra mig iordning ska till skarpnäck för att söka ett jobb idag. Men inte bästa vädret ute idag snöar och blåser mycket:O Kommer frysa ihjäl när jag går ut men men. Idag ska jag på de sen blir de hem för att plugga. Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad som händer då:D
 

onsdag kväll

Jupp  nu var det onsdag igen idag har jag vart inne med carro på våran praktikplats för att få lappar i fyllda men så klart var inte chefen klar med de så han skulle ringa oss när allt var klart. Men tog iaf en kaffe där och snacka med karim ett tag. Efter de drog jag mig till slussen för att möta stella vi skulle till forum för att fixa lite saker gick runt i affärer drack varm choklad och bara chilla. Drog mig väl hem vig halv 5 tiden för att plugga ett tag, skrivit på arbetet och sen blev de en god pastasallad till middag sen tv+data. nu ska man inte glöra så mycket mera:D imorrn ska jag till skarpnäck för att gå på någon arbetsinterljuv eller vad man ska kalla de får se vad de e och vad jag ska göra. 2 dagar kvar till helg och typ en vecka till julafton:O Blivit dålig på att skriva i bloggen eftersom att jag inte e hemma mycket på helger och på vardagar orkar jag inte de heller så ofta men ska bli bättre. Så i helgen vet jag inte vad som händer än:O ska bort på söndag iaf middag hos mormor!


(Saknar min älskade häst+ min barndom. Saga du kommer alltid finnas i mitt hjärta<3
)

Miss you snygging<3


Saknar dig jessica, sjukt länge sen man såg min lilla tjej nu:( Får faaan styra
upp något snart alldeles för länge sen nu. Kom ihåg att du alltid kommer ha en
plats i mitt hjärta och alltid kan komma till mig om det är något babe. Kommer
finnas för dig så fort de e nått. Jag älskar dig idag,imorgon och föralltid<3

STOR KÄRLEK TILL DIG GUMMAN!

Trött på killar:O

Trött på killar och deras sätt att hålla på det visar sig att jag bara träffar idioter som inte kan bete sig jag är inte den bästa själv men de e faaaaan inte många. Finns alltid något att klaga på och hitta en masssa skit snack om, som via rykten som går om mig skaffa er egna åsikte och skit i vad alla falska fittor säger, det snackar för de e avensjuka på andra och måste snacka skit för att själva måste må bättre;O Trodde förut att jag bara ville ha en kille för att ha de. Men nu har jag fattat att de finns så mycket mer än de, de handlar om att hitta den rätta för just dig den som gör dig glad, den som säger hur fin du är hela tiden, och inte lyssnar på andra som älskar att snacka med deras äckliga käftar. Så killar lär e behandla tjejer på rätt sätt så ska ni ser att även jag kanske vågar öppna mitt hjärta och släppa in någon!

Min helg!


Faaaaan vad fort denna helg har gått det är redan söndag. I helgen har jag gjort de jag är bäst på, gissa vad? jo supit och lagt mig i bråk. fredag drog vi till 360 och chilla där var helt okej sjukt mycket folk bara gick knappt att gå där inne men det var trevligt iaf. Sen drog jag hem och sov nästa morgon chilla jag hemma hela dan städa mitt rum och så sen gjorde jag mig iordniong för att dra in och möta mellinda o lina på nivå. Var där ett tag drack höll på att bli på körda av en nuss och garva som faaan åt ingenting, ja o melinda e katter vi har 7 liv. Drog sen vidare till ego och mötte uppe lite mer folk där. Träffa en mass roligt folk både de ja kände och såna so mna träffa där. Träffa även min kusin som så klart ska börja bråka med min killkomopis sebbe, och jag ska föröka få bort två killar från varandra haha gick juh inte så bra men va faaaan man muckar inte med en sundellare. Så blev lite tjafs på olika håll palla bråk när man kan pussas och kramas istället mycket mysigare. Sen drog vi dron ego vid typ 03 drog in mot tc och chilla och tog sen taxi till västertorp där vi skulle fortsätta dricka, på väggen dig höll en kille på att döda mig hahha han hällde vatten och kasta runt mig så blev ett skrik från min ssida sen var han döv rästen av kvällen, var fett trött när vi kom fram men satt och snacka och drack till 6 tiden sen decka vi en en fotölj hahah inte skönt. Men nu är jag hemma igen och gör inte ett skit har tråkigt och är rök sugen fatta hur jobbigt det kan vara ibland aså:O  Ja de var väl min helg i snabba drag hände mycke mer men orkar inte skriva har ont i fingrarna och allt. Puss

Saknar mitt gamla liv:O

Saknar  mitt gamla liv när allt var lätt, fanns inga bråk och man hade två föräldrar som stod en nära. Just nu bor jag hos mamma för att jag och pappa inte funkar tillsammans längre. Det är inte som förut längre mellan oss varje gång vi snackar i tele ska vi bråka och skrika på varandra, vi kommer aldrig någon stans och slutar alltid utan resultat:O Det är konstigt trodde förut att allt var som en dans på rosor men det är så mycket mer än de, allt måste funka och alla ska säga sitt för att vara nöjda, men alla kan inte få igenom de som de vill då blir lätt fel och mna går olika vägar. Tycker de e trråkigt att vi är där vi är idag, för jag har alltid funkat med dig förut aldrig varit som det är nu. Jag vill varar stolt för att kalla dig pappa, men det är jag inte :O Känns bara jobbigt att tänka på allt skit. Och försöker glömma allt men går inte de sitter inne i mitt hjärta och försvinner aldrig. :O Hoppas att vi kan få lite bättre kontakt iaf för jag vill inte ha det som jag har det nu känns sjukt konstigt att jag inte kan kalla dig för pappa och vara stolt över de längre. Vet att du inte heller mår bra men de gör inte jag heller helt ute insidan säger mer än utsidan!

RSS 2.0