Du är min kärlek.


Fredag

Godmorgon fredag solen börjar titta fram och jag springer runt som en galningening i Jerrys lägenhet och fixar och donar med mig och plockar iordning lite här så han slipper komma hem till en bomb:D Åker från skogås 9.17 tittar förbi mammas jobb lite fort och hämtar min jacka och mina skor sen bär det av mot tc ska hoppa in på ica och köpa en pasta sallad man kan äta på flygbussen eller på flygplatsen sen bär det av till arlanda för att sedan flyga mot skåne.

Känns sjukt kul men ändå konstigt att vara ifrån jerry i 5 dagar inte vart det sen det blev han och jag. Ingen att krypa ner med om kvällarna att vakna med och få hans underbara pussar kommer kännas tomt men kommer bli underbart att träffa han på onsdag igen. Massa kramar och pussar då:D Du är allt för mig Jerry kommer aldrg lämna dig, det är för dig mitt hjärta slår och det kommer alltid göra det. Jag älskar dig så sjukt mycket min duktiga kille. Massa kärlek från din Beccah.

Skåne imorgon tills onsdag!



Imorgon kl 1 sitter man på flyget mot Skåne igen! Ska bli så kul att komma dit igen så kl 2 landar man i malmö och blir hämtad av Jerry eller Helen. Sen blir det hem till underbara Helsingborg och krama och pussa på vincent och maurice. Vet inte vad som mer händer blir väl bus med ungarna fram till kl är 7 på kvällen sen är de sängdags för dom då kanske man drar ut på stan och träffar dom jag hande kontakt med i skåne förut när jag bodde där blir kanske någon öl vid vattnet. Lördagen vet jag inte än hur det ser ut blir väl ut och busa med barnen kanske fixa middag till oss på kvällen sen kanske träffa alexandra och danne på stan. Får se hur dagarna kommer att se ut men ser verkligen fram imot denna lilla resa ner till skåne. Åker hem till stockholm igen på onsdag. Så tror jag kommer få underbar dagar nere i helsingborg med trevligt folk runt omkring mig. Kärlek till Skåne en del av mig som alltid kommer att finnas kvar. Steget jag tog när jag flytta till skåne i 4 månader var det bästa jag har gjort i mitt liv. Så hejdå stockholm välkommen skåne för ett tag!<3
Kärlek!!!!!

vissa har det bra :-)


Skåne fredag-onsdag

Nu var biljetterna till skåne bokade:D Åker som sagt till skåne på fredag och kommer hem igen på onsdag ska bli kul att träffa alla igen. Så ska passa och lek massa med busungarna under dessa dagar kan inte bli bättre just nu. Så glad att komma iväg ett tag och träffa dom som jag saknat så mycket. :D

Tillbaka till älskade skåne för några dagar!<3

Ussssch

Får ont i magen varje gång det ska betalas pengar och jag vet att jag knappt har så det räcker till denna månad plus nästa. Måste ha ett jobb men det är så jävla svårt säkert sökt 1000 jobb men händer inget det måste faaan bli ändring på det snart det ända jag behöver är ett jävla jobb just nu. Hatar att låna penagr att mamma eller pappa går in istället för att jag bara ska kalra att betala min mobil och busskort detta suger hårt. Får faaan ta vad som helst flytta om det är det som krävs för att få ett jobb. Kan aldrig unna mig nått så fort jag får pengar är det mobil och buss kort och måste lägga undan till nästa månad om jag fortfarande e arbetslös måste jag ha pengar för att klara det viktigaste. Suger att aldrig kunna tjäna faaan vad skönt nu har jag pengar kan göra vad jag vill utan någon press.......

Första solningen för 2012


Drog till trångsund och sola 20 min första solning för 2012 det var skönt ska sola nu under några till fällen så man är lite brun inför sommaren. Igår laga jag middag till mig och jerry blev kyckling nudlar annanas och massa anat gott. Sen kolla ja på min grymt bragiga film sen blev de sängen:D

Imorgon e de lön och jag o jerry ska försöka komma iväg för att handla. Får se hur det blir annars söker jag jobb på dagarna. Funderar på om man ska gå in på barnskötar utbildningen och ta studie lån så man har en utbildning iaf.

fredag till söndag!



I fredags var man på arbets interljuv sen drog man till kista och mötte Alex och Anna drog hem till alex och chilla anna skulle jobba så jag var kvar hos alex tills kl var 10 då han skulle ha lite chillkrök hemma hos sig. Var trevligt i början men inte sen. Drog iaf runt 12 tiden och slutade med att jag åkte tiill 'Jerry för att reda ut vissa saker som jag hade klantat till mig med. Var en idiot men vi löste det och nu ska jag vara världens bästa flickvän och aldrig svika han igen. På lördagen drog vi och käka jag bjöd=)

Sen skjutsa anton mig till tåget för jag skulle möta stella i sickla för att handla lite och sen be ge oss hem till henne och fixa inför kvällens jobb. Vi skulle servera på hennes farbrors tjejs 40 års kallas 34 gäster. Började där halv 5 till 11 på kvällen. Var nice jag och stella slet som djur i köket och servera alla gäster. Men det var det värt kl 10 kom dj:n då blev de drag och man blev peppad igen. Drog sen till stan för att ta en öl sen träffa vi musse och satte oss på en annan pub och tog ett glas och snacka skit.
 
Sen tog man tåget till skogås och mötte jerry och anton i centrum sen drog vi hem till tony och snacka lite skit. En viss Jerry fick i sig lite för mycket av det goda och blev lite väl rund under fötterna. Vilken lirare han är tror inte jag har garvat så mycket på länge. promenad från hans pappa och till han tar i vanliga fall 3 minuter för oss tog de 40 min. Shit vad jag garva. 

Söndagen skulle vi egentligen gått på bio och käkat gått i stan men en viss person var inte så pigg av sig så det sket sig så igår blev det bad centrum film och sova. 

Ja lite i snabba drag vad som hände för mig i helgen! 

Vill ha dessa tre spets klänningar:D


Skit väder:O

Nu är jag uppe och de spö regnar och jag ska på arbets interljuv idag hurra vilket skit väder. Denna vecka har jag vart med jerry mån-fred var 3 månader i tisdags. Idag vet jag inte ännu vad som händer ska först iaf på arbets interljuv sen plockar nog mamma upp mig och om hon orkar färgar hon mitt hår som kommer ta några timmar. Sen e kvällen oklar antingen fest i helenelund eller spånga eller kanske häng hos anton eller så blir det bara hemma för mig och vädret håller i sig??....
Nu ska jag iaf börja fixa mig känns ingen ide att fixa sig skit mycket idag eftersomm det regnar kommer ändå få lockigt hår så fort jag går ut.

Jag och Lanja!

16 april idag!

Godmorgon sitter i skogen nu ska snart slänga mig i duschen och börja fixa lita här ska möta upp mamma i farsta c sen för att åka hem till nacka med henne. Denna helg har vart lung bara vart jag och jerry. Igår hade vi tvättstugan så nu e allt tvättat och städa också. Sen  var monica och tony här för middag var trevligt och gott.
Imorgon e det 17e april och det betyder att jag och jerry har vart tillsammans i 3 månader då! Tiden går fort när man har kul<3

Fredag den 13e!

Godmorgon lyckas kämpa mig upp nu. Denna morgon locka det mer att ligga kvar i sängen och bara sova några timmar till men kl rinde typ 30 ggr så kom upp till slut. Nyss fixat mig ska prov jobba idag på primo i medis får se hur det går hoppas på det bästa. Idag är det fredag den 13e otursdagen så får hoppas att det blir en tur dag istället.
Igår grilla vi blev super gott jag fixa egen klyftpotatis och jerry grilla köket. Idag ska vi väl också grilla. Kanske blir en lung helg men får se fram mot kvällen vad som händer kanske blir skräck filmer i mängder och nått glas hit eller dit?

Nu sitter ja vid datan och dricker ett glas mjölk och lyssnar musik. Börjar tolv idag så åker här ifrån typ 11 kanske så några timmar nu att ta de lite lungt<3¨
By Ffruit

God eftermiddag bloggen!

Vart hemma i nacka under natten så vakna upp hemma i mitt rum imorske skönt. Gick upp och käka frulle sen tog jag mig en varm dusch och snacka lite med mamma. Bestämde oss för att gör oss iordning och dra och handla lite nödvändiga saker till mig och jerry som behövdes. Tack mamma du är bäst. Så just nu knökat in allt i skåpen och kylen och frysen så fått in allt nu. Nu sitter jag vid datan och ska söka jobb måste faaan ha jobb nu!!!!! Tar vad som i stort sätt.

Grattis till Frida Eksell som också blivit mamma nu! Grattis gumman du kommer bli en underbar mamma till din son.
All lycka till er.

bla.....


Ligger just nu hemma i sängen och kollar tv funderar på att stänga av datan och göra mig en kopp vaniljte och sen bädda ner mig och gllo tv tills man somnar aöötid lika skönt. Imorgon ska man provjobba så börjar halv 9e sså vill vara fräch och utvilad tills dess. Kanske åker till kogen imorrn igen får se hur det blir.
Puss god natt

Onsdag snart fredag!=)

Idag vakna man hos Jerry inte så ovanligt men mysigt som alltid. Han försov sig imorske så han tog de senare tåget så blev kramstund innan han var tvungen attt gå upp till jobbet. Jag lyckades somna om och trodde jag ställt kl så vakna 8a av att den inte ringt då märkte jag att jag hade ställt den på imorgon istället smart tjej men tur att man vakna iaf. Gjorde mig iordning lite fort städa upp lite och kolla sl skulle på arbetsinterljuv i medis.

Arbetsinterljuven gick bra ska prov jobba på fredag där och på ett annat ställe imorgon spännande håller tummarna nu att jag lyckas visa vem jag är och att jag verkligen kan om jag vill! 

Så snart är det helg igen! Får se vad planerna för helgen blir får hoppas på fint väder. 
 
Min älskling, du gör mig så glad skulle inte klara mig utan dig, känns så tomt utan dig. Känns som nått fattas så fort jag åker ifrån dig och vet att vi inte kommer ses på någon eller några dagar. Aldrig träffat någon som dig som jag skrattar så mycket med, alla säger att vi e störda tillsammans och de e vi säkert men de är bara ren kärlek. Du har fått mig att inse att jag inte vill leva utan dig! Vill ha dig vid min sida helalivet och tror att vi har massa att se och lära varandra.  Jag älskar dig, och kommer alltid att göra det!

Långhelg!

I torsdags var de några här och drack fredagen var de inflyttningsfest hos madde och niklas så stella och sofie kom hit och drack lite innan sen drog vi till madde o niklas var en trevlig kväll. Lördagen blev det hem till mig i nacka med jerry för påskmiddag med mamma,saskia,arne och mormor var mysigt fick god mat och hade en trevlig kväll drog över till anton också för jerry skulle hämta matchtröjan och snacka skit.Sen hem till mig igen och kolla en film sen sova. Söndagen var de match för jerry så han blev upplockad av anton utanför mig sen åt jag och familjen lunch innan syster skjutsa mig till skogen igen. Melinda kom över 0och höll mig sällskap kul att träffa henne igen sen blev de krök hos jerry på kvällen sen med några var trevlig kväll. Så denna helg har vart mysig igår var alla lediga så vi tog de lungt som faan.

Idag är det tisdag och vanlig dag så jerry jobbar och jag sitter hos han och söker jobb på hans data eftersom den e hundra gånger snabbare än min data. Mamma plockar upp mig om ett tag för en tur ut till ikea och sen ska jag köra bil. Så håll er ifrån väggarna idag.

Puss påer!

(vill ha)

Lång helg och inflyttningsfest idag hos Madde o Niklas!


Igår var man hemma hos jerry och sökte jobb och kolla film. När kl var 5 gick jag till centrum för att möta han och andre skulle till bolaget och dom skulle äta. Sen gick vi hem till jerry efter ett tag kom lillis de kolla på aik matchen och jag satt vid datan och drack lite. Efter ett tag kom madde så fixa vi naglarna(resultat på bilderna) sen kom även jerrys far och hans hund över. Trevlig kväll.
Idag har vi tagit det lungt badat och så jerry är hos sin mamma som fyller år idag och jag sitter och väntar på att stella och sofie ska komma de kommer runt 8a tiden sen ska vi till Madde och Niklas inflyttningsfest och va där under kvällen.
Imorgon är jag och jerry bjudna på påskmiddag hos min mamma så imorrn blir det nacka.
Ja lite av de som jag kommer göra ikväll och imorrn!
Hoppas ni får en bra helg Puss

Tack mamma!


(Lite av de saker jag fick av mamma igår)
Sitter hemma hos jerry har nyss duschat så nu känner jag mig fräch igen använt mina nya grejer jag fick av mamma igår de e underbara älskar såna här små saker. Stella kommer hit om ett tag för lite snack sen blir de väl lite dricka ikväll eftersom att alla e lediga imorgon! Sökt jobb idag,städat,kollat film och tagit en underbar dsch älskar vädret och mitt liv just idag!
Puss på er

trevlig dag med mamma igår!

Igår ringde mamam mig och fråga om jag ville med och kolla hus så hoppa in i duschen och börja fixa mig. Efter någon timme kom hon förbi och plocka upp mig åkte ut mot nynes hållet och kolla på mysiga hus för skoj skull. Sen stanna vi på motorcaffet och mamma bjöd på en skit god lunch som vi båda tog samma blev: potatissallad och kyckling och massa sallad och bröd skit gott. Sen drog vi ut till alby för att små handla lite nödvändiga saker: isglassar mina favoriter,kärlek skylten,ljus,schampoo,balsam,duschkräm,badskum,badsalt,grillkål,tändkål,en skål,strumpa,ankor,parfymer,deo och en kopp jag fick av mamma hon tyckte passa mig tack mamma för allt var skit fina saker och nödvändiga saker.

Idag blev de inge jobb så ska ta tag i jobb sökandet nu och söka hela dagen. På lördag e de påskmiddag hos mamma mysigt!:P
Och imorrn ska man till madde på in flyttningsfest mysig helg som väntar mig!<3


Finaste Nusse!


En bild beskriver mer än tusen ord. Och det stämmer så väl i denna bild
fått med allt jag vill säga till dig!<3

Hjälpa madde att flytta idag!


Godmorgon lyckades somna om och vakna nu av att madde ringde.
Ska ju hjälpa henne med flytten idag så vi lär hålla på några timmar
ska även till centrum och köpa fika eller nått liknande. Skönt väder
idag solen skiner och jag känner mig på bra humör. Så idag blir de madde
hela dagen.

Igår grilla jag och jerry blev as gott, han är så duktig han!
Men nu ska jag föna håret.
Juste Melinda har kommit hem också yeaaaaaah!<3

RSS 2.0