Vill ha fredag NU

Nu vill jag bara att tiden ska gå och att jag ska gå och lägga mig och sova. Så att det kan bli fredag och lördag snabbare. Imorgon har vi inte hittat något ännu, sebbe sa att vi kanske kunde hänga med på lokalfest som e maskerad, fredrik sa att de e valborg och att de blir fest och att han skulle ringa i morrn, micke vill att vi ska komma till tumba och robin vill att vi ska komma till e-tuna hahha men jag får se se hur de blir i morrn! 
Pusss god natt bloggen<3
 

Fredags planer!


snacka med anna nyss på datan och bestämmde att jag ska träffa henne i morgon vid typ 11-12 tiden. Så vi ska ses i kista centrum och kolla kläder sen ska vi hem till henne och fixa dricka sen göraoch iordning tills kvällens festande och sen ska carro och melinda komma tror jag tänkte föra hemma hos anna och sen dra ut någon stans. Vet inte ännu vart vi ska någon stans men de brukar lösa sig. Och jag ska se om min morsa har lust att färga min utväxt när hon kommer hem, HOPPAS ATT HON KAN :D Så i morrn blir det till att gå upp tidigt för att duscha sen packa väskan och dra till anna. ska typ vara borta hela helgen så får packa väska med alla mina saker som jag ska ha :D Men det känns som att denna helg kommer att bli bäst<3

<3<3<3

=D Vill ha sommar NU+Helg



Solen skiner utanför och just nu längtar jag bara tills helgen! Och ännu mer tills sommaren när man kan skippa jackan och ligga på ett härligt berg eller strand och sola dagarna igenom! Sommaren 2010 kommer att bli bäst, ska toppa alla andra åren och bli ett rent minne.

Onsdag-torsdag-fredag!

Jupp igår var det onsdag och min dag börja med plugg sen hoppa jag in i duschen och gjorde mig i ordning skulle iväg vid 2 tiden. Åkte hem till en kompis och kolla film och typ snacka var trevligt sen drog jag hem på kvällen igen. Börjar så klart regnar när jag skulle hem jipppie asssså!Kom hem runt 8 halv 9 då käka jag middag och sen börja min fjantiga familj att larva sig mamma och syrran sprang runt och skrek och jag hade vatten krig mot syrran sen syrran mot mamma. hahha var lite kul. Vi får våra små ryck ibland. *sen blev de sängen för mig och en film innan jag skulle sova.

Idag är det torsdag och jag e hemma håller på med mitt arbete men behöver hjälp av mamma. Plus att jag ska försöka få henne att färga mitt hår, undra vilken färg de kommer bli denna gång då då?:S alltid lika läskigt!

Imorgon är det iaf valborg och om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad som händer, eller vad jag ska göraa:O Men de löser sig nog i sista sekund hoppas jag!

Miss You<3


<3<3<3

Vill på kryssning igen<3


Saknar den underbara KRYSSNINGEN. Kommer aldrig glömma min och melindas första kryssning. Allt roligt som hände den kvällen och dagen efter. Minnen asså. Får dra på kryssning snart igen!<3

Tisdag kväll!

Sorry för dålig uppdatering men inte hunnit skriva på ett tag. Idag har jag iaf varit i skolan, allt har flyttit på¨som vanligt. Sen kom syrran och hämta mig i skolan med bilen så slapp ta tåget hem skönt, sitter nu hemma i varsinn soffa jag och syrran och kollar på TV. Skönt att bara ta det lungt. är ledig fram till på måndag skönt. Så nu kan jag ta tag i mina arbeten.

På valborg vet jag inte ännu vad som händer ska iaf vara med carro,kennet och melinda mer än så vet jag inte. Kanske ska träffa lovisa och tintin de visste tydligen någon fest på valborg så kanske drar dit om de blir något.

Sen på lördag ska jag melinda ut och göra stan osäker igen! Det blir KROGEN, längtar var länge sen nu man var ute så ser ifram imot en kväll inne i stan med underbara männiksor.
Nu ska jag kolla Tv<3

Lite uppdatering iaf vad som jag har gjort idag, och lite planer inför i helgen. Juste om carro får med kennet på lördag ska de hänga med mig och sola, melinda hänger nog också med hon har varit i egypten och är skit brun så tycker de e fusk att hon ska sola mer hon är SKIT brun! Vi måste ju få komma i fatt henne nu. Eller vad tycker Ni?....

Plugg+Film+Sova

Kommer aldrig svika dig!

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga inför provet imorgon sen kolla på någon film sen sova. Ska åka med pappa i morgon. Så åker kvart över 7 så måste gå upp jätte tidigt i morgon:( typ halv 6 ringer klockan. Men brukar komma upp efter att kl har ringt 17 ggr först :D
Så nu säger jag god natt! <3

Min lördag/söndag

Igår var det lördag. Och min lördag börja med att jag tog det lungt hemma gjorde mig i ordning och lyssna på musik hemma. Ringde sen melinda och snacka med henne och bestämmde vad vi skulle göra och såå. Så drog från papap vid 3 båten så tog jag bussen från gustavsbergs c på bussen träffa jag tintin och lovisa, så satt och snacka med de hela väggen  till slussen. Sen drog jag till gullmars för att ta bussen till melinda, på bussen träffa jag anjelie som hade varit på nått i stan så satt och snacka med henne. Sen mötte jag Melinda och jag fick ett fint armband av henne så nu har vi lika dana:D Sen drog vi till bussen som gick till hanninge för att vi skulle till Martin. hahah smarta som vi är så står vi på fel sida och kommer på de efter lång tid. Så får vänta på bussen rätt långe innan den kom, men vi köpte energy drycj och satt ute io solen och snacka tills bussen kom. Sen drog vi hem till martin och var med hen ett tag. Sen senare runt 10 tiden drog vi oss tillbaka till tyresö igen, var typ allsång på bussen hem lite roligt. Kom hem till melinda och busa med hennes lill syrra sen satt vi och snacka ett tag innan vi gick och la oss. Vi dela på en 90 säng haha men de funka. Haha bara av att jag vakna av att jag hade kramp i min vad fett ont de gjorde.

Söndag drog jeg hem till pappa igen satt på bussen hem och läste på mitt papper som jag har prov på i morrn, ska plugga nu om ett tag. Men var bara så trött när jag kom hem så kolla på en film och tog de lungt ett tag. Ja de e typ vad som har hänt för mig!

My babe<3

TACK ÄLSKLING!

Jessica hjärtat tack för att du finns för mig! Du finns alltid där om det är något och jag kan alltid snacka med dig, du förstå mig och de e så skönt. Får ta och ses snart gumman. Saknar ihjäl mig efter dig annars. Snacka med dig i morske via sms du låter alltid lika glad. Min solstråle. Jag älskar dig, idag,imorgon och föralltid<3 

Sol <3 Sol <3 Sol




Godmorgon solen skiner och jag är döds trött men kan inte sova. Ska åka in och träffa Melinda idag tror jag, och martin med. Så får se vad som händer senare ska iaf in i duschen snart och börja göra mig i ordning. Imorgon är det söndag, och hela söndagen ska jag ta till att plugga har prov på måndag, så måste ta hela söndagen för att lära mig det! Pusss hörs sen!

Fredags mys<3 DE BEHÖVS

Fredags mys<3 Det behövs verkligen att ta en helg att bara vila upp sig för nästa fredag e de VALBORG och då är det inte lungt en sekund kan jag lova. Så nu taggar vi tills valborg, ska toppa denna valborg så att de blir den bästa<3


Fredags mys! idag är det fredag och jag är ovanligtvist hemma idag, fråga mig inte varför men är det iaf. Har städat mitt rum idag så nu ser man golvet, och jag har tagit ner pappas tavla från min vägg och satt upp syrrans spegel. Har ätit tacos med familjen hos pappa och nu sitter jag i mitt rum och myser med min katt som är över gosig. Ska snart gå ner och kolla vad det gör där nere.  Blir väl film och ta de lungt ikväll bara. Finns på mobilen!

Jag under åren!

Tiden på hästen ryggen, för mig vara de i stort sätt hela mitt liv, har så ,mycket minnen från häst perioden, tidiga morgonar alla ggr man flög av hästen alla ridturer galopper över gröna ängar, när man stod i stallet och grät och den bästavännen man hade var sin underbara älskade häst som trösta varje gång med sina vackra ögon och en puff i ryggen. rider inte idag men saknar vissa stunder med min Saga!
Tynningö gänget, dagis perioden alla studer på ön och allt man gjorde tillsammans när man var lite. Fanns inga hinder på den tiden fanns bara glädje och lycka. Saknar tynningö stunderna!
Samma här som på den översta bilden! Saknar tiden när allt var som en puss på en kinden och de inte fanns några hinder för en alls.
 skol fotot i 9:an i vaxholm. Faaan vad jag saknar vissa tider i den skolan med vissa personer. Men att jag böt skola var mitt livs bästa beslut genom de har ja fått alla mina nya underbara äsklingar som står vid min sida idag! Men saknar vaxholms tiden grymt:O
Bild på mig som jag tog i 9an tror jag. När allt börja klarna upp sig i mitt liv och jag börja glömma det förflytna som fanns förut och titta i stället framåt och tog dagarna som det kom.
Och dessa bilder är sen idag när jag älskar mitt LIV har dom bästavännerna som finns, en underbar familj(ibland) och ahh hittar inte så mycket fel idag. Har gått från en tuff period i livet till en stund där allt är underbart och jag verkligen lever livet till 100% Tack till alla mina älsklingar som står vid min sida idag ni betyder ALLT för mig<3

Äntligen är Melinda hemma!


Snacka nyss med hemkomlingen Melinda. Fett länge sen känns det som. Ska troligtvist in och träffa henne i morrn skanar den tjejen fett mycket. Hon har köpt en vattenpippa så kanske ska till henne och mysa bara :D Får se vad som händer. Var iaf fett länge sen jag träffa henne och du ska veta Melinda att de e sig inte likt när du e bort rest. Du vet vad jag menar!

Nu ska jag städa mitt stökiga rum, så att pappa blir glad på mig sen när han kommer HEM!

Tordag=skit väder

Jaha nu e det redan torsdag och det är skit väder ute:O Har kollat på en film nu på morgonen så den var nyss slut och jag ska kolla om jag hittar någon ny film att kolla på. I helgen får jag se vad som händer kanske träffar någon har rätt mycke plugg också som jag måste ta tag in. Så får se hur mycket jag hinner med. Helgerna går som sagt så fort, dagarna bara flyger förbi. Men näst nästa helg då blir det faaaan krök då är det VALBORG och alla svergies ungdomar firar de så det kommer bli nice:D<3

Sexigt värre!


Grrr, så här ska killar se ut! Så sexxxigt<3

Den e bara så BRA!



FLUX- Lovar värd att prova, var min morsa som börja använda den, sen prova jag den och älskar den. Så bra bara ett måste bara. Ska köpa den hem till pappa också!        FLUX 

Teenage Dirtbag:


Ska köpa nytt!


Måster spara ihop till nytt löshår:D Mitt som jag har nu börjar bli slitet. Alla säger att jag inte ska ha löshår, men det skiter jag i jag trivs i löshår och använder de just för att jag trivs med det, tycker det är snyggt och tycker att mitt hår är förkort. Så ska ta en dag sen och köpa nytt, funderar på att köpa en längd längre än vad jag redan har. Och de typen som redan är sytt och klart, det är så jobbigt att sitta och sy i flera timmar innan det blir klart. Så ska välja en längd längre, men först måste jag färga min utväst som jag nu har! <3
//Rebecca

Onsdag

Snart har hela onsdagen gått och jag kom hem för ett tag sen, har nyss ätit middag och sitter nu i mitt rum och ska kolla klart på min film som jag börja kolla på igår. Ledig torsdag-fredag skönt<3 Iaf idag efter skolan käka ja lunch med carro i forum och snacka skit ett tag sen ringde jag och väckte stella och bad henne komma till forum. Medan jag vänta på henne satte jag mig i bibloteket och läste min engelska bok. Stella kom sen och vi satt bara ner och snacka skit ett tag och kolla runt lite och fixa lite grejer. Sen ringde ello och sa att hon skull komma så mötte henne sen i forum också plus att vi träffa några andra där med. Ringde sen pappa och bad han hämta mig så an kom lite före 6 tiden sen åkte vi hem till ÖN. De e lite i stora drag vad jag har gjort idag!
Nu blir det film för mig!<3

Rebecca Sundell


Godmorgon!



Godmorgon nu e kl 07.09 och jag är uppe:O Sjukt jobbigt men jag ska faktiskt hoppa in i duschen när de blir ledigt i badrummet hos min syrra. Börjar 11.00 idag och slutar 12.00 sen ska jag typ möta carro vid hennes jobb hon ville det så får väl göra det innan jag ska hem. Om jag hade gått kvar i min gamla klass skulle jag haft studenskiva idag och tagit studenten inom kort. Men de gör jag juh inte nu så har istället ett år kvar innan jag kan börja tänka på den delen. Men nu ska jag hoppa in i duschen Puss Puss<3

God natt!

Nu börjar kl bli mycket och jag ska kolla klart på min film sen sova. Börjar 11.00 i morgon så lite sovmorgon iaf. Men ska upp och duscha och göra mig iordning ett par timmar innan, älskar att ha gått om tid på mig. Innan jag kryper ner i sängen blir de min speciella träning hihi:D Puss och god natt!

BILD BOMB!




Vill ha sommar NUUUU


I sommar fyller caroline zetterblom 18 och rebecca sundell (jag) 19 år. Och vi tänkte att vi skulle fira det genom en lokalfest. Kommer bli hur kul som helst. Längtar som faaaan till sommaren 2010 plus allt som ska hända dåå.
-Grillkvällar
-Resa utomlands
-Hitta sommar jobb
-Galna fester
-Och bara må så bra som möjligt med dom BÄSTA<3

Godmorgon!


Godmorgon nu har jag nyss klivit upp ur sängen  shhhit vad trött jag är idag assså:O Börjar 10.00 idag i skolan så ska åka 9 hemma från. slutar halv 5 idag så jobbigt men men bara att kämpa på. Solen skiner ute men har varit kalt i natt har fryst på marken. Nu ska jag värma min plattång och börja göra mig iordning till skolan. Ser helt förstörd ut nu jätte trött och sitter i mitt stora täcke. Hörs senare Puss Puss<3

Jag bestämmer!

-Våren är bara så inne för mig mig<3 Älskar känsla av att kunna ha en tunnare jacka och inte behöva fryse ihjäl om man ska ut.
-Att alla människor vågar sig ut!
-Grillkvällar/galna fester
-Mina underbara vänner<3
-
MOBILEN en sak man inte klarar sig utan



-Att den där skiten i island förstör för alla som e utomlands så att inga kan komma hem.
-KYLA bara så ute nu bryter ihop om de kommer minsta lilla snö fläcken IGEN
-Skolan, vill bara ha sommarlov nuuuuu!
-för lite pengar i plånboken alltid jobbigt
-Dryga killar,player osv ogillas starkt
-att ljuset kommer in i mitt rum fast jag håller på att spika upp handukar och kuddar i mitt rum för att jag ska kolla på FILM, och att de ljuset på TV:n blänker så man inte ser ett skit.



Hahah lite smått vad som jag gillar och vad som ogillas just nu för mig!<3 Nu ska jag fortsätta spika så att ljuset inte kommer in och så att jag kan kolla på min F I L M! Hörs senare sötisar!




Ska rusta upp min mobil=)


Fick en HTC mobil utav pappa men baterier e jätte konstigt så ska köpa nytt och ett fodral till den plus att jag vill ha något av de här skalen assss coola juh :D<3 Vilken tycker ni jag ska ha?

Gästblogg, guess who!

hejsan hoppsan alla rebeccas kära läsare, nu har jag Erika gjort en design och header osv till rebecca, vad tycker ni? ;)
om ni också behöver hjälp, och kanske inte har så höga krav, kika in på min blogg och kontakta mig så hjälper jag dig så fort jag kan :)

kram, och juste, klicka här för att komma till min blogg. kyss!



sola på torsdag

Snacka med anna nyss på datan och på Torsdag ska vi dra till Hornstull för att sola. De har grymma solarier där LOVE IT:D<3

Hitta en bild sen i fredags på mig och tintin :D

Partypinglor :D


Hemma hos pappa:D




Måndag idag igen. Och denna dag börja med att jag var i skolan sen sluta vi vid 1 ´tiden. hade ingen engelska så drog med carro till fridhemsplan för att hon skulle färga håret efter ett tag kom min syrra och hämta mig med bilen. Nu sitter jag hemma hos pappa igen och tar det lungt. Tog lite bilder såg så härligt ut nu när våren har kommit:D <3
//Becca

Helgen =)


Min fredag/lördag:
-börja med att ja bestämde med sanna o sebbe när vi skulle träffas
-åkte hem till sebbe i skogås(drack lite där)
-drog och mötte sebbes kompis sen drog vi till festen i brandbergen
-var från början typ 8 pers sen blev det skit många
-drack där och snacka med en massa trevligt folk
-ringde sen fille,hörde vad han gjorde, han hade chillkrök
-drog till han vid 03 typ
-träffa hans killkompisar var typ ensam tjej och bara killar
-hahah de satt och mobba mig hela kvällen men hade skit kul iaf
-sov sen hos fille
-vakna rätt sent nästa dag
-drog och mötte jocke i solna
-sen hem till stella och va med henne och åt middag där
-sen slussen och träffa en kompis=)

Tack för alla som gjorde min helg! Har alltid lika kul med dom bästa. Idag är det iaf söndag och jag sitter nu och kollar på TV, mormor var nyss här men har åkt nu. Bara sovit och tagit det lungt idag. Mer än så händer det inte idag. Puss Puss<3

<3


Helg!



Jupp då har denna vecka gått och det är redan fredag igen. Vakna imorske av att de regna ute. Snälla kom igen väder vi vill ha sol så som de har varit de senaste dagarna här i Stockholm. Fick sms av Melinda igår om att flygen e inställda och att de inte kunde flyga hem så vete faaan när filuren kommer hem igen jag och patrikk saknar ju dig G A L E T mycket! Har duschat nyss, såå skönt så ska föna håret snart och ta hand om mig själv lite. Sen får jag se vad som händer ikväll. Men nått blir det allt. Puss på er sötnowsar!

Carro <3 Becca

Vad hände?

Carro, Jag vet inte vad jag ska säga? Det har alltid varit du och jag du har alltid dtått vid min sida det har aldrigg varit bågon som står emellan oss men just nu vet jag inte vad som har hänt.Du sa förut till mig om jag skaffar kille och tar han före dig är våran vänskap över helt?=S Men de känns nu som att du tar din kille före allt och alla och att alla minnen vi dela tillsammans inte finns kvar längre att den tjejen som gjorde mina helger till minnen inte finns kvar okej vi går i samma klass och umgås typ varje dag. Men jag saknar de kvällar alla fester med dig alla våra sjuka stunder tillsammans. jag menar absolut inte att vi inte ska vara kompisear  så som du tog det igår på MSN jag menar bara att det e tråkigt att du lägger ner all tid som du har på din kille och inget på mig längre. Känns som attdu inte bryr dig längre. Och att du aldrig hör av dig längre om helger e alltid jag och för det mesta är du med din kille. Det känns bara som ett tomt rum utan dig. Du vet exakt vad jag menar. Men du kanske tog det på fel sätt igår. Du vet att jag älskar dig och att du alltid kommer att vara min bästavän. Men den bästavännen jag lärde känna fanns alltid där för mig varje dag. Vill ha tillbaka den tiden med dig där inget hindra oss. Där vi som sagt satt ihop när alla sa att vi var tvillingar och alltid hängde ihop. När folk fråga om jag inte var med dig var du var och om vi hade bråkat bara för att vi inte vara med varandra varje dag. Vill ha tillbaka min sjuka carro igen, hon som spåra på alla fester med mig hon som jag dela alla minnen med och som hade så mycket gemensamt. Vänskap är svårt men om man kämpar finns det inga hinder. Men iaf Jag älskar dig för den person som du är men saknar bara våra tider tillsammans<3 :O

Jag kommer alltid älska dig BÄSTAVÄN<3

Kolla på bilderna och försök komma ihåg OSS!

Fredag med Sanna<3


Idag är det fredag och vakna av att de var både varmt och kalt i mitt rum! Syrran och mamma gick nyss till jobbet och ja e juh som sagt ledig på fredagar så skafixa lite med mitt arbete. Sen ska ja vänta på att sanna vaknar så att vi kan bestämma när vi ska ses och vart. Ska som sagt tillbringa min kväll/natt med Sanna vackraste blomberg! Vi ska på fest i brandbergen tror jag hos sebbes kopmpis. Sebbe skulle ringa mig senare idag och säga hur det blir. Men det kommer säkert bli en skit bra kväll med sanna! Jag älskar dig Sanna<3
//Becca

Torsdag

Redan Torsdag dagarana går så fort de bara flyger förbi och de är inte långt kvar nu tills skolan slutar och sommaren är här såå skönt<3 Ska göra mig lite lunch nu kom nyss hem från skolan och har städat mitt rum nu så nu ser man iaf golvet igen det gjorde man inte förut, låg: plattång,hårfön,smink,kläder,väskor,skor,smycken,kort,paper ja ni fattar det såg ut som en bomb i mitt rum, men nu är det städat och fint igen:) Ska skriva på mitt arbete efter ja har ätit lunch funderar på att göra mig en stor kopp TE också. Imorgon är det fredag och jag är ledig. Ska sova,plugga och sen bestämma vad som händer på fredag kväll det händer alltid något foligt på mina helger måste bara veta vad först men det löser sig nog=)
men skriver sen, blogg design kommer senare!
//Becca

(anna och ja+jag och anna)   <3

<3




igår och idag!



Igår och idag! Igår var det tisdag och jag sluta halv 5 carro vänta på mig tills jag sluta eftersom att vi skulle möta en kompis till mig i kista vid 5-6 tiden. när vi skulle gå till bussen hitta vi 100 kr hahah fyy faaan vilket liv det blev på oss då. Iaf träffa han sen drog jag hem och chilla rästen utav kvällen. Onsdag idag då och jag börrja kl11-12skönt drog efter ja sluta för att möta carro på donken hon skulle äta lunch där för hon jobbar juh så vi satt och snacka ett tag tills vi drog oss tillbaka. Sen drog jag och köpte två bacis linnen ett svart och ett rosa=D Sen drog jag hem och satt på altanen i solen lite innan jag skulle börja plugga. Har börjat skriva på mitt arbete nu, men måste ha hjälp av mamma så¨hon får hjälpa mig när hon kommer hem. Snart fredag och de känns skönt. Älskar helger när man kan göra vad man vill. Man ska egentligen vila upp sig på helger men knappast för min del de e fult ös varje dag. Fast jag älskar det sååå! Nu håller ja på att koka pasta vi ska äta pastasallad när alla kommer hem så ja börja koka pasta. hörs senare!

(Jag och Carro på bilden) <3

snacka nyss med Victor

Snacka nyss med victor på facebook. Om kryssningen som är från 28-30 April. En 40 timmars kryssning så kommer man hem på kvällen till valborg sen är de bara fest igen till valborgs kväll/natt. Fy faaan vad nice vill sååå gärna åka skulle inta banga en sekund. Måste bara få ihop pengar till det plus lägga på ett koll i skolan så jag hinner klart med mitt skola arbete som ska göras. Men vill verkligen åka på kryssningen skulle vara så nice. jag och melinda om hon kan och får, och festa i tre dagar i rad och bara ha det sååå nice. De måste jag fundera på hur jag ska göra men kan ju säga att kryssningen ska jag åka på <3

Back in school

Sååå nu kom jag till skolan för ett tag sen och fick veta att jag inte hade någon lektion för att våran lärare är hemma med sjukt barn idag. Så sitter här och skriver och läser min bok på engelska, duktig jag är. Slutar halv 5 idag :( BOOORING men men det är bara att kämpa på. Nu är det inte många dagar kvar tills Melinda kommer hem jippppie I miss you gumman! Nu ska jag stänga av datan och läsa min bok!
//Becca

Hemma hos mamma!

Nu sitter jag hemma hos mamma i våran lägenhet och kollar på TV. Idag var de första dagen i skolan och de gick bra. Mötte stella efter skolan för att dra och hämta min tele som min pappa har låst upp. Hahha den e jätte svår men ska nog fatta mig på den efter ett tag men det får ta sin tid.

Har tagit bort den gammla designen eftersom att jag ville ha något nytt. Så måste bara fixa någon som kan göra designer så kommer det att komma upp en ny design sakta men säkert. Men kommer att fortsätta skriva så länge som jag hinner. Ikväll blir de lungt ska snart gå och lägg mig i sängen och lista ut hur min mobil fungerar och allt.
//becca


skolan

Såååå slut på lovet tillbaka till plugget igen. Försov mig i morske men skyndade mig mycket och hann i tid till min första lektion duktig jag är. Ska efetr skolan till pappa tror ja eller hur de nu blir! Nu slutar jag
//Becca

Lördag

Nu är de redan lördag igen :D ochjust nu gör jag inte mycket lougger hemma i mitt rum och kollar runt vad som händer ikväll. Men alla verkar rätt döda så får se hur det slutar idag :D Ska seom jos vill träffas och hitta på något idag :D typ dra på något

Jag och Melnda <3


Rebecca Sundell<3Melinda Zellhann<3
Patrik hitta tydligen en bild på mig och melinda sen kryssningen. Kommer inte änns ihåg att han hade tagit den :D Men vi är alltid lika söta gumman. Saknar dig en massa nu när du ligger på en stran i Egypten och stekkkker :/ Alla våra minnen tillsammans glömmer jag aldrig kom hem nu! kommer inte stå ut i en vecka kommer sakna ihjäl mig efter DIG! Men hoppas du får en toppen semester älskling<3 När du kommer hem igen ska vi leka med Patrik med kk. Jag älskar dig gumman, finns alltid för dig bebis<3
En vänskap utan SLUT!

Dagens fyllo


Hahah dagens fyllo går till Filip. En stört rolig och störd människa :D

Nu e de typ löst!


Snacka nyss med pappa i tele och vi har en sån här tele hemma som han köpte till sig sj men inte fatta sig på. Så han ringde nyss och sa att han har snackat med någon snubbe och att man kan låsa upp den nu. Så skulle fixa det på måndag tror jag skööönt :D Tack pappa<3

Hemma hos mamma

Ligger i sängen nu hemma och gör inte så mycket ska snart göra mig frukost och sen kolla på ans.se och se om de finns några sommar jobb+helg jobb behöver tjäna lite pengar. Ska möta mamma i forum vid typ 5 tiden för att kolla på telefoner och vad som passar mig bäst :D Idag blir jag bara hemma hos mamma för att ta de lungt fredags mys och imorgon blir det fest någon stans:D <3

//becca

Godmorgon e trött:O

Godmorgon vakna idag av att jag hosta rätt mycket. Snacka lite med mamma innan hon skulle dra till jobbet sen lyckades ja somna om ett tag fast vakna sen av att mamma ringde och sa att hon hade snackat med pappa och att jag ska möta henne sen i forum så ska vi kolla på ny telefon till mig antingen med abonemang eller också bara en tele med kontantkort i. Ikväll funderar jag på att bara vara hemma och ta de lungt. Kanske drar och träffar stella eller någon hmm vi får se hur kvällen slutar. :D


Nu är min Melinda i Egypten :( saknar dig fett mycket kom hem nuuuu! Så jag kan ha någon att skratta med någon att vandra runt i stan med hela nätterna. Men hoppas att du får en toppen bra semester och att en vecka ska gå fort så att du kan komma hem igen! Sola lite till mig med. <3 Älskar dig Melinda Zellhann 

Tisdag

Sorrry om jag inte har skrivit på ett tag men inte varit hemma på två dagar typ. I tisdags var ja först hemma hos pappa sen åkte jag in och mötte anna i slussen tog en fika i stan och bestämde vad som skulle hända på kvällen. Bestämde oss för att dra till kristineberg var typ 100 pers där värsta musiken och disco ljus rikgigt nice ställe assså, fast så klart kom polisen så vi drog oss till rålis för att möta anders satt vi en brasa och snacka skit sen drog vi till rådmansgatan för att möta kevin och sen bestämde vi oss för att sova hos fille i hornstull så ja och anna åkte hem ditt på natten någon gång. Så kalrt jag jag inte speciellt nykter. Men hade en rolig kväll/natt.

Vakna hos fille nästa dag av att min mobil ringde och smsa drog därifrån vid typ 12 tiden så drog vi till annas pappas jobb för att dela ut lappar på stan så gjorde de i två timmar. Sen drog vi till hornstull och sola hitta ett fett nice solarum där och ja sola 24 minuter fick värsta färgen sååå nice:D Så lär juh gå ditt om jag ska sola:D

Sen drog vi hem till anna och käka och gjorde oss i ordning. leta efetre något att göra, och bestämde oss för att dra till älvsjö och möta typ annas på g killle. Fast ja ändra mig sen och vi drog och mötte emil och hans kompis. Kvällen börja bra men sluta tvärtom. Och sluta med att jag valde att åka så blev en lång natt/morgon för mig men men jag hade humöret uppe.

Vann tillbaka min bardomskompis men förlora henne lika fort för att vi tjejer tänker som än ärta. Seriöst hur kan tjejer låta killar komma imellan en kompis vänskap som kan vara hela livet? :@ Helt sjukt assså, säger bara en sak killar e lättare att ha och göra med än vad tjejer är. Men när killar kommer i mellan två kompisar då e de bara fuck off sin skithög:O

//Becca

Godmorgon det är sol ute:D

Godmorgon äntligen är det sol ute igen så himla skönt! Vakna första gången i morske vid 7 tiden av att jag hade fått 7 sms fast lyckades somna om av att robert smsa och ringde och ville att ja skulle käka lunch med han och att han skulle sova hos mig. Ska göra mig iordning om ett tag och åka in till stan ska ju till anna idag tror jag och sen ikväll får ja se hur de blir om ja åker hem till mamma eller vart jag nu tar väggen! Nu är nästan all snö borta igen och de skriker vår väder ute<3

//Becca

Vill bli brun <3


Vill ha sommar nuuu, vill vara brun nu känna hur de steker på kroppen och att man ser den bruna färgen titta fram sakta och säkert! Ska dra in och sola någon dag i veckan så skönt!<3 Love it

Helgen :D<3

Jaaa vad ska man säga om min helg? I fredags var jag och carro hemma hos mig och sega och gjorde oss iordning och kolla vad som hände sen på kvällen. Vi hitta till slut fest i märsta med alex och hans polare, drog ditt med anna,anna,sanna,hanna, melinda,carro och alex. Det var en nice kväll so bjöd på det mesta :D Jaaaa alla som var med vet juh vad jag snackar om :D Nästa dag drog jag hem till melinda, båda vi var bakis fast ja ville festa så vi kolla runt och skulle se vad som hände stod mellan krogen eller fest så vi vellla i tyo 1000 timmar innan vi bestämmde oss för att ta en onödig promenad för att kolla om statoil var öppet men de var klart de inte var så bara att gå tillbaka hela väggen igen :D Sen sluta våran kväll med film med melindas syster och hennes två killkompisar sen gick vi och la oss i vettig tid :D Det var min fredag och lördag.

Söndag gjorde jag mig lite iordning och bestämmde med stella att jag skulle möta henne för at snacka lite skit ett tag innan jag skulle möta min syster. Drog från melinda och hem till stella, var underbart väder då så vi satt ute i linne och drack kaffe och rökte sååå nicce assså. Sen hämta min syster mig i bilen och vi drog till sickla och köpte påskpressent till mamma och hennes kille.

Sen blev de påskmiddag hemma hos mamma (alltså på söndagen) Nu är de måndag igen och de e lov vakna imorske av att de SNÖA jag som tänkte ta fram vår jackan, den kan ju bara slänga sig i väggen för de e klart att de ska komma ner snö. Sitter hemma hos pappa nu med systeoch ska bara ta de lung idag!

Imorgon (måndag) ska jag träffa anna :D Får se vad vi hittar på men blir väl fest eller om vi träffar några man hittar alltid på något :D

(anna och jag)

Fredag plus LOV<3

Äntligen är det lov nu och börjar lovet med att festa idag dååå:D Blir antingen krogen om vi kommer in annars drar vi på någon hemma fest någon stans:D Är hemma hos min pappa nu med carro ¨så har nyss duschat och ska börja göra rent huset snart och sen göra mig iordning tills kvällen. Ska ut med carro,melinda och anna och kanske sebbe och hans kompis så får se hur våran kväll slutar. Ska sova hos anna sen på kvällen :D Men men nu ska jag börja snygga upp i huset ser ut som en BOOOOOMB haha men de får de göra iblan bara man fixar till de efter sig.

RSS 2.0