Mina tatueringar


Imåndags tatuera jag mig! Blev två tatueringar på armen=) rigtigt nöjd haha gjorde inte så ont som jag trodde men att dra bort tejpen gör hundra gånger ondare gahhh sitter och skriker varje gång jag drar bort tejpen haha!

Helg!

jupp nu e det helg igen och gissa det regnar i skåne och gjort det sen igår fucking tråkigt. Så vart en lung dag för mig idag städat lite vart ute på en promenad och kollat på film. Imorrn e de söndag och sista dagen för att vila upp sig på till en veckas jobb till. På måndag ska jag tatuera mig heheh spännande:D Men imorrn blir det att stor städa promenad och duscha,raka bena och fixa naglarna en skön söndag som man ägnar för sig sj. Till helgen kommer pappa och hans tjej hit och kanske syrran med ska bli kul att träffa de igen var som sagt 3 och en halv månad sen.

Och nu e de bestämt åker hem till Stockholm igen den 22 December och kommer att fira jul på Tynningö mycket att fixa med busskort hemma,julklappar,flytten hem och kommer vara så tungt att lämna barnen. Kommer göra ont i hjärtat att lämna dom små nusfröna kommer falla några tårar när jag lämnar busfröna och skåne. Men kommer ner så ofta ja ka och hälsar på min fina vän alexandra och leker med barnen!

Jag och mitt lilla busfrö! Kommer sakna de lilla livet när man åker hem. Alla pussar,kramar stunder och skratt man delat med barnen. Men denna tid i skåne har vart det bästa jag gjort insätt mycket med detta och lärt mig ta ansvar inför många saker!<3

Gissa vad ja ska göra.....




Jag just nu!


Så här känner jag mig idag! Klara allt jag vill bara om jag tror på mig själv!
Grattis Mormor på 77års dagen! Synd att jag inte kunde vara med och fira
dig idag men hoppas middagen blev bra ses i December igen!

Lördag i skåne land!


En jobb vecka är slut och snart på börjas en ny jobb vecka buih vad tidien helgerna går fort. Förra helgen var Jerry här det var trevligt jag tappa en talrik och skar mig i fingret buhhh hahah vilken hemma fru jag är. Men iaf veckan har hått bra på jobbet vart mycket som vanligt med ungarna huset och maten. Igår var jag barar hemma eftersom att jag skulle jobba idag(lördag) så gick och la mig tidigt och kolla på TV. Idag ringde kl 9e hoppa in i duschen och gick sen till jobbet sluta vid halv1 sen har jag barra legat hemma i min lägenhet och inte gjort nått men skönt det med måste vila upp mig på helgerna så jag orkar en veckas jobb till! Nästa helg kanske man hänger med Morris och hans polare till krogen tivioli och dricker några drinkar. Den stora nyheten är att jag flyttar hem till STOCKHOLM igen både kul och tråkigt. Saknar min familj,vänner och livet där hemma men kommer sakna ihjäl mig efter mina busungar:( Men skåne har jag inte gätt upp alexandra finns här och kommer hälsa på henne så ofta jag klkan plus måste busa med ungarna då och då så verkligen inte gätt upp skåne men vill göra nått nytt med mitt liv skaffa jobb i sth få lägenhet och skaffa mina katter :D Hahah tyvärr mamma men du får vara kattvakt när du vill sen när mina underbara katter kommer(hahha lär dröja ÅR)
Nu ska jag diska och dunka musik och ta mig ett glas vin, skål på er snyggingar!<3

Tisdag kväll i skåne!


I fredags kom mamma hit till mig! Var kul att träfffa henne igen! Vi drog ner på tan ja bjöd henne på middag på en indisk returang sen mycket snack sen hem och kolla tv och sen sova. Lördagen drog vi till väla och hyllinge och shoppa blev skor till mig, kläder,lakan,täcken kudde, påslackan osv blev en fika ute och så sen hem till mig och gjorde god middag. Söndagen blev de mycket bil ålte till åstorp och kolla hälsa på alexandra på hennes jobb åkte till höganäs och till malmö och käka god sushi lunch/middag. Se hem på kvällen jobb på måndagen tog en lång promenad med mamma och maurice på måndagen var mys och lillkillen tyckte det var kul sen åkte mamma hem igen! Nu sitter jag hemma i min lägenhet och är döds trött blir te en film och somna i sängen! Dötts trött! Hörs Beccah

RSS 2.0