Jag älskar dig!


Jag älskar dig caroline zetterblom! Du är mitt liv du är min kraft!
Skulle inte klara mig utan dig låt oss ha de bra nu utan bråk och
bara minnas alla minnen tillsammans! Love Yaaaa<3

Höstlov imorgon<3

Sitter jag hemma i min säng ska snrt äta middag blir tacos idag mums :D Imorgon är de fredag gud vad jag har längtat till de asså. Blir först jobb sen kommer anna till vårat jobb fixar lite i stan sen hem till henne göra oss iordning och sen förar vi hemma hos anna sen blir det krogen i jakan med bästa lollo och tintin kommer bli underbart! Så imorgon blir de fullt ös medvetlös med mina älsklingar-ni är det bästa jag har! Har ju som sagt höstlov i en vecka nu så kommer iinte vara hemma mycket blir mycke kompisar och en underbar kryssning att se fram imot sen blir de arbetsinterljuv på måndag också hoppas det går bra. Så under lovet finns jag på mobilen puss på er!

En trött BECCA skriver

Förlåt för kass uppdatering men hinner inte med att blogga när jag jobbar är helt slut när jag kommer hem på kvällarna då lockar bara en kopp te och en varm säng och en bra film. Jag har ju börjat på vår nya praktik rätt bra faktiskt klart finns saker att klaga på ibland men har blivit bättre, och man har väl inte alltid bästa humöret varje dag. Helgen som var fira vi anna på 360(göta källare) var ett helt gäng hade vipbord och en massa gött. Hade en as trevlig kväll där. Haha så klart går de runt en vakt och slänger ut allt och alla så klart åker jag ut :D Hehe men någon gång ska ju vara den första och var säkert inte helt nykter. Lördagen var de middag hos anna med hennes familj för att fira hennes 18 års dag. Sen efter mycket om och men drog vi iaf ut på krogen en kväll till f,drog till mp i jakan rigtigt nice faktiskt. Vi dansa hela kvällen träffa trevligt folk och hade en mysig kväll. Söndag var jag helt slut och bara drog hem och sega framför datan! Nu har en ny vecka börjat och vi jobbar på. Nästa måndag ska jag på arbets iinterljuv och på onsdag åker ja och mina älsklingar: anna,carro melinda,lollo och tintin på kryssning faaaan vad nice det kommer bli asså är taggad som faaaaan redan XD

Vet inte vad mer jag ska säga händer så mycket i mitt liv varje dag och alla dagar flyger förbi med en himla fart. Sen har ja gjort något ja aldrig trodde jag skulle göra eller skulle hända mig:O Saknar den person som ja dissa för ja inte var tillräckligt mogen dåååå! :S hur kan ja sakna den personen nu? varför tänker ja på den nu och undrar vad han gör och tänker? Faaaaan vilken idiot jag är, jag sumpa chansen i mitt liv och du har gått vidare.

Ska bli bättre med uppdatering och bilder!


Bilder sen förra fredagen=)<3

Fredag på the bridge


dålig uppdatering en trött becca

Faaaan vad dålig jag blivit på att uppdatera bloggen. Har juh praktik så sa upp mig från waynes coffe och kofi i onsdags och börja jobba på mix it up på torsdagen lite grymt vah och vet ni de är så myckert bättra trevligt folk får ingen skit och allt så de är verkligen super skönt. Igår var de fredag ja åh carro och melinda drog hem till salem i medis och föra lite där blev dans i sängen, ölspelet och vacler sång sen blev de till att dra till krogen och möta upp jimmy och gänget där. Träffa även på BK adam på krogen och en massa andra folk man inte träffat på ett tag. Kvällen var väl hyffsat alltså jag har ju haft roligare kvällar i mitt liv men den var väl helt ok liksom. Carro sov iaf här och drog nyss. Idag blir de antingen utgång eller bara chilla kanske filmkväll eller nått liknande. Jobbar ju måndag-fredag så måste vara utvilad så ja orkar en hel vecka till:D Ska försöka få upp en ny design på bloggen och uppdatera oftare!

Glad att du finns vid min sida efter alla år=)


Du är den jag känt längst i hela nacka och överallt. Du var den först jag lärde känna när jag kom till skolan. Och glad över att du finns kvar vid min sida efter alla år. känt dig i typ 4 och ett halft år snart :D Tiden går så fort!

Min helg<3

Nu är det redan söndag och jobb imorrn! I fredags jobba vi till 4a sen åkte vi hem till carro och gjorde oss iordning och sen käka vi innan vi skulle dra in mot stan igen. Drog till fille i hornstull först och drack lite där innan vi skulle möta lollo och tintin i gullmars. Så tog bussen till gullmars och carro visa ännu en gång hur smart hon är står gulllmarsplan ¨på bussen alltså att den går dit så hon slänger sig fram och trycker på knappen och skriker vi ska av hahah sjuk brud de där alltså. Sen när vi kom till gullmars sprang vi på marre sså snacka lite skit med henne och så. Sen behövde vi gå¨på toa så gick ner påå bilvägen och hitta ett ställe haha fan vad vi garva:D Sen drog vi till skarpnäck på den andra festen hon jimmys kompis. Var en sjukt trevlig kväll där träffa många ja kännde där och så träffa jennie där om jag inte har träffat på typ 2 år:O heheh underbar brud de där. Sen när kl blrv 1 typ drog ja tintin carro nibbe och sebbe till after i slussen (en krog) Var nice där blev bjudna på dricka som vanligt och träffa lite nytt konstigt folk. Sen bussen hem till carro tintin sov på bussen carro spydde och jag satt och bara gilla livet :D Lovar buss 422 är hemskaste som finns den tar typ 40 min och man sspyr aalltid på den bussen så i fredags klara jag mig grymt:D Tack för en nice fredag iaf. Lördagen duscha jag hos carro vi båda typ decka i hennes säng, gjorde pastasallad och sen tog bussen in hon skulle till sin kille och jag till forum för att möta stella. Gick runt där ett tag med stella och snacak skit tills jag tog fiskis bussen hem. Träffa på cizz  fiskis också sen blev de bara myskväll hemma :D Nu är de söndaga och jag jobbar imorrn :( Puss på er!<3

Fredag imoooorn längtar

Nu ligger jag i ängen och glor TV och är inne på datan och skriver här. Idag var jag hemma också hade jätte ont i huvudet och i magen så blev värmekuddar och film hela dagen. Imorrn drar jag till jobbet och efter drar jag antagligen hem till carro sen drar vi ut på fest och kör hela natten:D Antagligen blir de fest med tintin och lollo eller med robert eller med någon annan rolig människa. Behöver få ha kul nu under helgen släppa loss och sluta tänka och bara låta allt komma som de kommer.
Hoppas på att min helg blir grym med dom bästa!


Upp tidigt imorrn

har man nyss kollat på TV och ligger i sängen och vill bara ha helg nu. Skulle vara skönt att vara ledig en hel vecka någon gång och verkligen vila upp sig. Börjar iaf kl 9 imorrn så 8 åker jag hemma från och de betyder att jag måste gå upp kl 6:S Men men de går nog bra som vanligt mår bättre nu. I helgen vet jag inte vad som händer ännu. Tar dagarna lite som dom kommer. Eftersom att personer förändras hela tiden planerar ja inget längre utan istället gör de jag tycker är roligt och sen hör om någon hakar på eller om man ska dra ihop något kul. Hade iaf ett långt snack med lollo på tele idag snacka om allt mellan himel och jord. <3

Får se vad som händer i helgen kanske....
-Filmkväll :/
-PARTYYYYYYYYYYY :/
-Eller krogen utan pengar :/
 
Men nu ska iaf jag stänga av datan och SOVA och hoppas på attjag vaknar pigg och utvilad. Puss påer!


redan onsdag :S

Det 'r redan onsdag :S var tar dagarna vägen imorrn e de torsdag och snart helg. Imåndags hände inte så mycket drog hem efter jobbet snacka med pappa på kvällen sen kolla på TV i min mysiga säng:P Tisdagen börja jag jobba kl 9.00-16.00 dagarna flyter på någolunda jag och carro fick varsinn is latte på jobbet sen drog vi till swedbank och löste ut en check. Carro drog hem och jag drog till tönten i södertälje:D Hahah jag skulle visa min grej på TV spel kan ju säga att jag verkligen visa alölt jag kunde och att bilspel är min grej. Sen blev de film och skojbråk. För att människan är så jävla kaxig och dryg. Men jag sänkte han iaf! Sen försökte jag sova men en viss person ligger och stör och rör sig som in åt helvete. haha men jag hade en trevlig kväll igår mycke skratt och skojbråk:D Skulle liksom få ett glas vatten men de tog 40 min innan jag fick mitt jävla vatten och dog låg jag och tjata i 40 min också innan de hände nått. Samma sak på morgonen tog år innan människan går upp och då tjata jag i 20 min säkert :D Jobbigt värre. När ja kom till jobbet kännde jag att mitt huve dog hade jätte ont och kännde mig varm. Så packa ihop mina saker och drog hem och sov. Hahah ja de var väl mina dagar, hoppas ja mår bättre imorrn så ja kan dra till jobbet.

Acceptera mig som jag är eller DRA!

lördag/söndag

Igår kom jag hem vid typ halv två kanske var as trött så la mig i sängen och kolla på film och halv sov tills jag skulle fixa tvätten. Sen blev de till ayy städa rummet och käka middag med familjen. Sen åkte jag in och mötte Danne och sen drog vi till mig kolla på någon kostig film. Söndag idag och jag har fortfarande inte gått upp. Inte haft ork till de e praktik imorrn och ska vila upp mig tills de så jag orkar en vecka till. Ska antagligen in med ett gäng imorrrn och boka höstlovs kryssningen:D Imorrn börjar jag jobbet kl 9e DÖDA mig! Men ändå rätt chill lär oss en massa grejer man kan ha nytta med i framtden och får en inblick i arbetslivet.

Nu tvingar mamma mig till att gå upp och dammsuga lägenheten! Tur att jag e en duktig tjej som alltid gör som mamma säger:O

KOLLA JAG VÅGA!


Kolla jag våga jag är brunett nu och trivs as bra som de! Tycker färgen blev as bra är röd/brunt typ! Eller vad tycker NI? Men lovar är forfarande lika blond i huvudet.

Fredagen :D

igår var de fredag och joss, anna och sofie hängde med hem till mig för att göra oss iordning inför kvällen och äta middag. Skulle sen vidare in till slussen och  möta lollo och tintin på tåget träffa jag Daisy från min gamla klass så satt och snacka lite skit ett tag, var trevligt. Sen mötte vi upp knasbarnen och tog bussen till stadsvall för vi skulle på fest där typ längst ut på värmdö i en skog. Var en himla bit att gå men vi klara oss efter en massa klagomål och typ halv död när man kom fram. När vi kom dit e de klart man träffa massa nacka barn och folk från min skola. Var en trevlig kväll och en massa flum. Idag är de LÖRDAF och jag är SLITTTTTTTTTTTEN som ett as.
Idag ska nog danne komma hit och hålla mig sällskap om han kan lära sig att kolla sin mobil! E döds trött så finns inget mer att skriva en att jag hade en trevlig kväll igår med en massa nice folk.



ORkar inte lägga in mer bilder men de kommer upp på fb när jag får ork till det :D

RSS 2.0