Helgen!

Nu sitter man här igen och ska ta sig hand om pluggandet håller på med ett projektarbete som ska vara inne om några dagar. I helgen blev det lite folk hemma hos oss sen drog vi till Madde och Niklas och hade det galet trevligt. Sen har vi tagit det lungt haft folk här i stort sätt hela helgen. Nästa helg kommer lönen och då betyder det stor handling! Skippar tränningen idag och tar plugget istället och går imorrn bitti istället.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

Träning, städat och pluggat

Idag har man vart och tränat igen är faktiskt kul att komma iväg till gymmet och ta allt i den takt som passar mig. Sen efter gymmet blev det hem och dammssuga och fixa och dona och efter det blev det lite plugg och kanske en kopp kaffe nu=) imorgon jobbar jag så ska ut till hemmesta så blir upp tidigt imorgon sen efter jobbet ska jag och jerry ut på resturang och äta god mat på våran 1 års dag tillsammans, mysigt!
 
Helgen tror jag blir lungn lite plugg på fredagen sen nog lungt ska försöka hinna träna fredag och söndag också..
Nu blir det en kopp kaffe och kolla över plugget lite mer.
Ha en bra dag!

Snart 1 år<3

Snart har det vart du och jag i 1 år. Jag har även bott hos dig ett år. Hänt mycket under denna  år både tråkiga och roliga saker. Känns som jag har mognat på mitt sätt att ta hand om saker flyttat hemmifrån som jag aldrig trodde jag skulle göra:) Skulle bo med föräldrarna tills dem slängde ut mig. Börjat pluggat som jag sa att jag aldrig skulle göra jobbar som personlig assistent och gillar det grymt. Kan ju bara konstaterat att 2012 var ett bra år. Hitta min kärlek, flytta från mamma, fick extra jobb och börja plugga kan man önska sig mer?
 
Så har stor förväntningar på 2013 dels att plugget tar slut om ett år och att jag sedan ska ge mig ut på arbetslivet och att jag ska få tjäna mina egna pengar och förhoppningsvis hitta större boende med Jerry=)
 
Sen har jag ju även träningen nu som jag ska lyckas med slut med all skit mat och börja hård träna.
 
Tjilevippen!

Börjat träna!

 
 
Då har man skaffat sig en månad på ett gym för att testa om jag tycker det är kul. Om det är kul fortsätter jag annars byter jag ställe. Men denna gång ska jag lyckas att köra på hårdtränning så att jag börjar att må bättre och även kommer i form. Önska mig lycka till, denna gång ska det gå=)
 
Beccah
 
 

Nu är julen över!

Gott nytt år på er. Jag har haft en bra men stressig jul mycket att åka fram och tillbaka och vara på olika ställen hela tiden men vart kul och trevligt iaf fått underbart god mat och en mängder fina julklappar:
-en kaffe maskin med kapslar
-en taco bricka
-ett fint halsband
-morgonrock
-kläder
-dammsugare
-jacka
-filt
-strykjärn
-hårfön
och en massa mer roliga och fina julklappar. Super nöjd överallt jag har fått. Nyår var trevligt blev middag hos mig och jerry med john sen fest hos cribbe i svedmyra mysig nyår iaf:)
Har också börjat skolan igen så nu e det bara att kämpa på med B-delen och köra 5 veckor praktik under denna tid.
 
Hoppas ni har haft en bra jul och ett bra nytt år.
Puss beccah
 
 

RSS 2.0