Spanien<3

Är i spanien<3

Grattis bästavän<3

Grattis på 17 års dagen Bästavän. Hoppas att du får en underbar födelsedag i London, så får vi hitta på något kul när du kommer hem igen antingen fira dig först eller om vi firar oss båda när jag fyller år de e bara om ungefär 20 dagar kvar=)
Snart ett år med dig gumman! Jag älskar dig snuttan<3

kommer inte kunna blogga på ett tag

Kommer inte kunna blogga nu på ett tag eftersom att jag drar till dalarna i morgon, och de och jag har ingen data där. Men ni får ha de så bra här hemma kommer hem på tisdag igen så då får ni veta hur de var i dalarna.
Puss becca

I love my mobile!

Jag älskar min mobil, den är mitt allt skulle inte klarat mig utan den en sekund. Jag är största mobil dödaren har haft mer än 10 mobiler som jag har tagit sönder på as kort tid. får en ny när jag fyller år sen är den sönder igen till jul då får man en ny och sen håller de på så där. Fast nu har jag lyckas hålla min mobil e hyfsat bra skick. Som sagt har jag tappat den ungefär 25 gånger sist i torsdags när jag och stella sprang till båten så då är de klart att jag ska tappa den mitt i vägen och får största repan på skärmen. Men men den verkar ändå hålla rätt så bra den har juh inte lagt av happy face!
Men iaf jag älskar min mobil. Plus jag älskar alla mina kära kompisar, som skickar såna söta små sms varje dag, ni är guld i mina ögon!

Big love Becca

18 snart

Nu börjar dagarna att dra ihop sig ,snart 18=) Så jävla nicce asså.Äntligen får man livet i sina egna händer, eller iaf jag får de kommer att bli bäst. Önskar mig så mycket i 18 års pressent:

-10 000 av pappa
-Ny tv
-parfym
-data
-massa mer pengar
-en resa till vårat hus i Spanien
-kläder
-pressent kort

och mycket mycket mer, finns så mycket jag önskar mig! Men om jag får pengar kan jag ju köpa allt jag vill ha själv för de pengarna jag får istället. Även e blondin kan vara ovanligt smart ibland!
Big love becca<3
 

Bästavänner

En bild säger mer än tusen ord! Ni är dom finaste tjejerna som jag vet, ni är dom som står mig närmast hjärtat. Anna mattsson och Caroline Zetterblom! Det händer at vi bråkar rätt mycket som alla andra också kan göra ibland, men vi blir alltid vänner igen och lyckas hitta tillbaka till varandra på något sätt. Hoppas nu att de håller mellan oss tre och att vi ska slippa alla bråk. När jag och carro kommer hem igen på tisdag är de fest som gäåller, Saknar de gammla tiderna dom gammla helgerna fest varje dag mycke skratt och min sjuka humor! Men snart är vi tillbaka igen, så se upp då. Big love becca<3


tappat bort mina nycklar:/

Åhhhh vad trött jag blir mina nycklar är borta igen:O har letat överrallt eller inte överralt för jag har juh fortfarande inte hittat de, och jag har inge minne av var jag kan ha lagt dom. Dom försvinner alltid när man behöver dom och mamma kommer bli galen om de e borta. Min syrra har tagit över mitt rum så jag har letat igenom hela hennes klädhög som ligger på mitt golv, grymt mycket kläder men kan ni gissa jag hitta inga jävla nycklar. Borde fan skaffa någon nyckel sökare för de försvinner alltid, jag och hålla koll på saker de går verkligen inte. Fett irriterande.

Tidigt-TRÖTT

 Vad händer? Klockan är bara 09:13 nu och jag är vaken:O Pappa har målat i min syrras rum så han var tvungen att ha alla fönster och dörrar öppna för att färgen luktade så mycket. Och då är de klart att all kall luft rusar in i mitt rum har varit svinkallt :/ så har inte kunnat sova mycket inatt! plus att alla ska smsa runt 03 och 04 varje natt :D hahah fattar mig inte på alla som alltid går och lägger sig runt 04 tiden vissst jag gör de när jag är ute med kompisar och har kul om inte senare, men när man bara är hemma och tar de lungt är de omöjligt för mig att sitta vid datan tills 3 på natten. Jag gick själv och la mig typ 23:00 igår.

Ska packa med mina grejer idag som ska till mamma eftersom at vi åker imorgon! Ska bli kul att hälsa på kusinen och pappas syrra och hennes man. Sen när jag kommer hem på tisdag är de fullt ös igen, carro kommer också hem på lördag så typ hon jag och anna får hitta på något skoj, det var som sagt ett tag sen som jag träffa dom små gullungarna!<3




:/

Shieeeeet vad åren går satt och kolla på facebook nu på några månniskor man hade kontakt med för typ hundra år sen, faaan vad alla har ändras man kan knappt tro att de e desamma som jag en gång i tiden kännde. Okej alla förändras men om man knappt känner igen personen e de juh lite läskigt:O Är jätte trött så ska snart gå och lägga mig och lyssna på musik och sen sova fett skönt. I morgon ska jag in till mamma, vi åker till dalarna på söndag till tisdag för att hälsa på min kusin som har hus där uppe. Hahah fast de e typ öde där de bor rakt ut i en skog ingenstans haha och typ ingen mottagning på mobilen ingen tv och ingen data hur faaan ska jag klara mig tills tisdag där uppe:/ Får väl roa mig med att reta syrran.

Jag fyller år om 24 dagar nu snart 23<3

snart så smäller de bitches!


Nya bilder sen igår!



Tog lite nya bilder igår!<3
puss på er // Becca

Fredag

Idag är de äntligen fredag helg som man har längtat efter. Gick upp 8 idag för att telen ringde, pappa ringde och sa att de kommer hem idag, de har varit ute och seglat spå han sa att de måste vara klinist rent hemma så jag fick värsta paniken och börja städa och städa puuuh vad jobbigt, men de blev fint till slut om man gemför med hur de såg ut förut innan jag hade börjat städa, var grejer överralt.Efter de väckte jag stella och vi snacka umgicks och laga lunch till oss gott! Efter de var vi så trötta eller sega så vi la oss i min lille brors säng och kolla på en film på datan. Internet dog förut av all åska igår men pappa kom hem och laga de direkt så skönt :) Nu ska jag fixa lite grejer puss becca.


([email protected])

00:11

Kom just hem var ute och gick med stella och linn, dock så kom vi inte så långt innan de börja ösregna så sprang hem igen. Hatar detta väder okey de e mys ibland när de regnar men inte när man ska på promenad tänkte se om de ände något kul men regnet hindra oss plus att vi inte orka så nu sitter vi och dunkar musik. Carro ska ringa snart så vi ska lösa allt med oss har typ bråkat en vecka snart så får se om vi kan lösa de sen. Men kvällen eller natten blir med stella och linn. typ sitta på balkongen och röka och kolla någon film. Men nu ska vi ut och ta en cigg Puss på er!

Gustavsberg med stella

Drog in med 6 an för att möta Stella i gurra fick skjuts till lagnö vägen av några snälla på ön. Fick vänta på stella i typ en halv timme innan hon kom så passa på att ta en cigg och lyssna musik, sen dök energi ungen upp=) Drog och köpte lite mys inför kvällen hon ska juh sova hos mig, sen bar de av hem med 8a bussen dunka musik på båten hem vi är skönasst (fångad av en stormvind). Nu har vi kommit hem för ett tag sen och sitter vid varsinn data och töntar oss med musik i bakrunden. Snacka med min bror också som kom och fåna sig han e galen hehe. Linn kanske kommer hit senare för att umgås ett tag mys. Tog denna bild idag med min lille brors tröja hehe. Nu orkar jag inte vara inne på datan längre skriver mera sen ikväll eller i morgon. Juste ny design på bloggen idag skit nöjd!<3

Torsdag

Linn sov här i natt, vi kolla på film med min syrra och snacka och så det var mysigt, var kul att träfa henne igen hon är juh som sagt min barndomskompis känt henne hela livet. Hon skulle jobba idag så hon drog med 9 e båten och så. Men jag somna om och vakna vid 11 av att telen ringde, de var mamma som ville höra om allt var lungt. Eftersom att hon är ute och seglar med sin kille och jag och syrran e ensamma hemma. Jag snacka nyss med stella i telefon så vi bestämmde att: jag skulle göra mig i ordning ,sen städa, sen ringa henne för att komma in och möta henne hon ska som sagt sova hos mig i natt. Så jag ska väl snart börja att göra mig i ordning dagarna går så fort klockan var liksom nyss 11 och nu är den tre. Heheh men nu ska syrran till jobbet och jag ska platta håret vi hörs!
<3

Kväll

Snacka nyss med linn i tele, hon hade nyss slutat jobbet och är på väg hem så hon kommer med tio båten. Så hon stannar hos migg ett  tag innan hon ska hem sen. Om hon inte sover här eller jag hos henne eller om jag följer henne hem sen. Alltid mysigt med en kvälls promenad och en cigg. Jag och syrran har nyss käkat middag vi e ju ensama hos pappa, så idag blev de fläskfille och varsin Apua tini fett nice.


(söta Linn.f på bilden)

R-



Finaste halsbandet R!

Onsdag

Onsdag idag då, dagarna bara går och går och skolan närmar sig med stora steg puuuh! Det är så skönt att ha sommarlov att kunna göra exakt vad man vill, utan att bry sig om någon skola eller nått, man kan vara med vilka man vill, kan dra på vilka fester som helst utan att något ska hindra än. Och vara ute nätterna igenom och bara hitta på en massa skoj, så skönt asså. Som de flesta kanske vet så ska jag gå om 2an i gymnasiet, samma skolan men en annan linje så hoppas att det kommer att bli bra. Men men slut snackat om skolan får värsta ångesten när man tänker på den, idag ska jag nog bara vara hemma hos pappa, tänkte ta lite bilder om jag inte får för mig att dra in och träffa stella i Nacka men får se hur allt blir.


Ny blogg

Såå nu har jag skaffat ny blogg. Kom av mig förut med allt skrivande, men tänkte försöka nu igen. I min blogg skriver jag om mig själv, allt som händer i mitt liv vardag som helg. Och så klart om alla mina älsklingar.

RSS 2.0