Sitter här igen!

Nu sitter man hemma hos mamma igen och glor TV och är täpt i näan. Igår var det jobb i gullmars ledig idag och onsdag sen jobb torsdag och sen midsommar på Tynningö detta år får se hur det slutar dettta år. Tänkte iaf åka ut på torsdag äta gott umgås med folk och ha en nice kväll kanske blir bastu och ett dopp? Sen fredag blir det säkert midsommar lunch hos pappa sen blir det till att fira med anna och hela gänget mysigt blivit som en tradition nu för tiden att alltid fira på ön så mysigt så hoppas att vädret också vill ge med sig denna midsommar.

I söndags hade jag och Jerry 5 underbara månader tillsammans kan knappt fatta det själv att kille jag snacka med via pa och träffa han första gången på hans hemma fest, den killen jag har känt till och från i 3 säkert 4 års tid nu står vid min sida och att vi snart firar ett halv år. Rätt häftig känsla att man fick killen man alltid velat ha.

Så jag måste ju tro på att det finns just en för allt och alla för det gjorde det för mig hitta min Nusse!<3



Inflyttningsfest hos Anna & Mattias



Bästavän!!!


Idag är det din tur världens bästa Anna Mattsson! För vi har tagit studenten fy faaan vad vi är BRAAAAAAHHHH!
Jag älskar dig gumman<3

bla bla bla. .....


Vet inte rigtigt hur jag känner idag känner mig på ett sätt glad och taggad på livet men någon stans tar det stop känner mig inte hel på insidan eller utsidan. Vad jag än gör känns det som att de e nått jag misslyckas med alla vill få ut så mycket av mig men kan inte det själv kan inte ge mer än vad jag kan ge men alla ska pressa mig hela tiden för att göra 10000 grejer gärna på samma gång. Ingen som egentligen ser in på min insida och ser att jag kämpar som faaan med allt. Det ska alltid vissas med ett glatt leende på läpparna så att andra inte tror annat. Men skit samma idag är det student för Anna sen blir de hem tidigt för jobb på onsdag o torsdag o fredag.....

Helgen!!!!


Dålig uppdate men haft mycket för mig i frewdags efter jobbet blev de hem till jerry för att fixa mig inför min kusins student mottagning och hinna sy jerrys byxor innan men hann allt vi skulle iaf var trevligt drog sen hem till jerry igen med kalle de spela fotbolll och kolla fotboll jag halv sov i soffan tills de blev sängen för vår del.

I lördags ringde kl 8a bara upp då och fixa sig igen för eddies party så gjorde oss iordning drog till centrum och sen vidare till älvsjö för att möta anna där. Var hos eddie kl 12 på dagen och då börja allt blev dricka och smurgåstårta mysigt var mycket folk där med så hade de trevligt sen bestämde vi oss för att dra till stan med vissa var lite fulla så tog sin tid att ta sig in och när vi vä'l kom fram bestämde vi oss för att skita i de och dra till eddie igen så mötte upp några tjejkompisar och tog taxi tillbaka till eddie igen.

Väl framme bestämde jag och jerry oss för att vi skulle dra hem till han igen så drog dit med fylleapan:D Var en trevlig dag iaf.

Nu är det måndag och jag ska in till stan med anna sen ska jag möta upp min mamma och hitta på lite bus:D Hemlizzzzz.

<3


Grattis mamma på födelsedagen!

Grattis kära mamma på födelsedagen!=) Imorske drog man till farsta centrumj och fixa mors pressent sen hem till jerry igen och slå in den och njuta ett tag i solen. Nu har jag nyss gjor mig iordning för om några timmar dra till årstaberg och sedan vidare mot kungsholmen för att möta upp syster och sen dra oss ut för att äta middag med mamma arne och mormor.

Imorgon är alla lediga så blir en skön dag imorrn hoppas jag med mycket sol.
Nu ska jag sätta mig ute ett tag innan jag ska fixa det sista och sen dra.

En bild på mig och stella när vi var på en uteservering med jerry och anton!

Måndag=städning

Då börjar klockan närma sig 1 tiden och jag har nyss blivit klar med städningen. Så nu är det rent och fint igen är bara köket kvar men väntar på diskmaskinen ska bli klar. Imorgon fyller mamma år så då blir det lite firandet med min lilla gulliga familj. Sen är det jobb torsdag och fredag sen väntar en bra helg framför oss. Min kusins student och Jerrys arbetskompis födelsedag sen blir nog söndag slapp som faaan bra vecka och helg som väntar.


RSS 2.0