Becca här!


Hejhej becca här! idah har jag inte gjort mycket vakna hysat tidigt eftersom att jag fick en host attack på morgonen men men! Så satte på en film och la mig i sängen igen, sen gick jag upp och gjorde äppel te och bara myste. Kolla sedan igenom naturkunskapen som vi har prov på på onsdag så läste igenom de och så. Sen väcke morsan syrran så gick vi ner till affären för att handla. Sen har jag i stort sätt bara tagit de lungt tog en lång varm skön dusck sen tv och datan! Min förkylning börjar bli bättre får vissa host anfall ibland fast de lägger sig efter ett tag skönt nog. lite uppdatering iaf och en bild på mig sen en fest hemma hos ted=)
Nu ska jag snart sova och sen imorgon blir det skolan!
//Puss becca

Minnen!


Börjar bli bättre nu!

Yeeeeeah efter en natt med världens hosta börjar jag att bli bättre. Har nästan inte hostat nått idag så skönt. Så hoppas att jag ska få kunna sova en hel natt nu utan att hosta så jag spyr och sitta vaken i flera timmar innan jag kan somna så hoppas på det bästa. Idag har jag inte gjort mycket, städat mitt rum, duschat och kollat på film. Imorgon blir det en tund plugg för mig eftersom att vi har prov på onsdag så bra att läsa igenom de och se vad de handlar om! Juste på lördag ska jag typ melinda och kanske anjeli hjälpa till på carros mormors fest, vi ska se till så att de finns grejer framme och sånt! Så ska typ vara där 6 på lördagen som kommer sen blir de säkert fest efter om jag mår bra och är frisk tills dess som jag hopas. Aja nu ska jag sluta skriva en liten uppdatering iaf eftersom att jag har varit sjuk så länge nu har de inte blivit tagna några bilder alls men ska bli bättring på de när jag blir bättre!
//God natt becca

Denise älskling<3


Denise älskling<3 Saknar dig fett mycket gumman dom stunderna tillsammans med
dig har varit underbara! hoppas att de kommer bli många många fler underbara stunder
med dig hjärtat<3 Måste ses snart igen var länge sen sist.
Jag älskar dig    //Becca

Hemma idag från skolan!

Var juh som sagt i skolan igår (onsdag alltså) hosta rätt så mycke då också på morgonen med det la sig under dagen. Så morgon till torsdagen hosta jag ovavbrytet från 04-09 på morgonen utan stop:O Så mamma ringde direkt vårdcentralen så de skulle komma fram till vad de är för skit jag bär på. Så de tog nått prov på mig och sen skicka de mig till nacka sjukhus för en rönken på mina lungor. så blev först hem och käka lunch med mamma och sen bara iväg till nacka sjukhus var tvungen att ta mig ditt på egen hand så de tog ett tag och vädret gör juh inte allt så att de går snabbare precis var väntetider överralt. Hatar att vara sjuk ibland önskar man bara att man vill bli sjuk så man kan ta en dag hemma och vila upp sig men nu vill jag aldrig mera vara sjuk vill vara frisk nu och ingen mer förkylning missar så mycket grejer som jag vill göra. Som tex, hänga med sanna babe ut på krogen i onsdags men nej de kunde jag inte för att jag var sjuk hänga med sophia på krogen i morrn men nej de går inte äter medecin och måste ta de lungt så allt jag vill göra blir alltid ett hinder på NU! såååå trött på den här skiten nu. Nu har iaf jag för ett tag sen lagat en gog middag till syrran och mamma och sen tog jag mig ett långt bad med en massa bubblor och musik=) sååå mysigt <3
Men i morgon blir de iaf solan orkar inte vara hemma mer!


Onsdag

Såå nu kom jag nyss till skolan sitter och håller på med vårat grupp arbete nu! Igår var jag hemma eftersom att jag fortfarande var sjuk och inte hade sovit mycket under natten! Men idag tog jag mig ett beslut och bestämde mig för att dra till skolan även fast jag har hostat mycket och inte kunnat sova en hel natt på länge, men men är iaf i skolan nu och de e bra kommer efter så mycket annars. Efter skolan ska jag hem till mamma hon kommer hem från sjukhuset idag och behöver sina döttras hjälp där hemma så då är de klart man ställer upp! =)
Nu ska jag fortsätta jobba hihih!
//Rebecca

Godmorgon söndag


Godmorgon på er alla, nu sitter jag i mitt rum hemma hos pappa och kollar runt lite på datan och plattar håret! Ska börja sminka mig snart också och försöka hitta några kläder och packa väskan ska till mamma idag! Men innan jag ska hem till mamma ska jag möta carro i forum för att kolla efter praktik plats och typ umgås lite kan inte sitta hemma hela tiden blir så lång tråkigt. Men min hosta har inte lagt sig den är kvar men kan sova om nätterna fast vaknar senast kl 6 och är klar vaken då:O men de e ju en lite förbättring förut somna ja 04 på natten och vakna 06 skit pigg. Så man kan ju säga att de börjar bli lite bättre, det går sakta men säkert!
Nu ska jag sminka klart mig sen gå ner och göra varmt vatten med honung super om man är sjuk!
//Puss becca<3

Gammal bild som ja hitta på mig!


Hitta en gammal bild på mig på datan, som sagt min naturliga hårfärg plus inget löshår:S jaja idag är det iaf onsdag och jag var bara på en lektion idag, sen hämta pappa mig och skjutsa mig till läkaren igen men de kom inte fram till något annat än att jag har en förkylning med mycket hosta. Så fick iaf pencelin och en till ny hostmedecin som gör också så man kan sova om nätterna, så ska prova den idag och hoppas på att jag märker någon skillnad fort. Imorgon blir de troligtvist till att vara hemma för att ta en dag för att verkligen BLI FRISK frå proppa i mig allt vi har här hemma och hoppas de hjälper. Så blir de iaf skola igen på fredag ska nog ta de lungt hemma på fredagen och om de e så¨att hostmedecinen hjälper och jag mår bra blir de säkert utgång är så less på att sitta hemma nu. *Inte gjort ett skit på 3 VECKOr så de kryper i kroppen på att få komma ut och ha kul på helger igen det är trots allt helger som man mest ser fram emot! Lite uppdatering vad som kommer hända de senate dagarna nu ska jag välja film och borsta tänderna och göra mig i ordning till natten!
//hörs i morgon bloggen puss becca

Tisdag kväll



Tisdagen är snart avklarad. Har hunnit med skolan idag, idrotts provet, stöka ner i mitt rum lite, lagat mat, duschat, snackat i telefon ett antal gånger, suttit vid datn, hostat MYCKET, pluggat lite och suttit vid datan där jag sitter NU. Ska snart lägga mig i sängen och glo på någon film. Pappa skjutsar mig till skolan i morgon så slipper tänka på att ta bussen med mycket väntetider och passning. Sen efter skoladagen i morgon är avklarad ska jag och carro till forum och leta praktikplats och se om vi får napp, ska ju som sagt praktisera i 8 veckor igen, har ju redan gjort min praktik men skolan och päronen tycker de e bra om ja gör den igen så 8 veckor igen 3 ggr i veckan, fast förut praktisera jag ju 15 veckor så det kommer nog gå fort om man tänker så. Ska gå ner och göra i ordning C-VITAMIN nu och sen göra mig i ordning för sängen!

//Puss god natt!

Godmorgon bloggen!

Godmorgon vakna för en stund sen av att carro ringde mig eftersom att jag inte svara på hennes sms, ja hade tydligen smittat henne så hon skulle stanna hemma och blir frisk idag. Håller på att göra mig i ordning nu börjar 10 så åker hemma från vid 9 tiden. Slutar typ 3 idag så då blir de till att åka hem direkt inte kunnat sova mycket i natt assså, eftersom att jag har hostat jätte mycket och varit grymt täppt i näsan sjukt jobbigt. Men nu ska jag sminka mig och sen hitta kläder sen drar jag! Hörs senare!
//becca

Söndag kväll


Söndag kväll nu och har nyss kollat på blåsningen rätt kul faktiskt. Ska snart göra mig i ordning för natten och sätta på någon film som man kan somna till. Blir upp tidigt i morgon för att dra till skolan. Börjar 10.00 så carro möter mig vid simhallen om hon orkar men det hoppas jag att hon gör! Nu ska jag borsta tänderna och ladda min mobil och ipod! Hoppas ni alla har haft en bra helg med en massa galenskaper! Nästa helg är jag igång igen och gör stan osäker med dom bästa brudarna. Juste blir att bo hos pappa hela denna komande vecka också eftersom att jag och syrran fortfarande är små förkylda och mamma ska opereras och måste hålla sig frisk fram till dess. Så blir tynningö i veckan med!
//Becca

Godmorgon!

Godmorgon! Kunde somna igår utan allt för mycket hosta så jag är väl på bättringsvägen nu yeeeah. Vakna dock 04.00 och smsa lite med min kompis danny som också var vaken då. Pappa kom in i mitt rum och sa att vi skulle sjunga för min lille bror halv tio så gjorde de sen la ja mig i sängen igen och kollar på en film! Blir till att ta det lungt idag med och skola imorgon!
//Becca

Minnen av 2009

Minnen av 2009:

Lärde känna bästavän carro och sen dess har det varit vi två genom allt. Alla galna fester med dig the voice och en massa minnen till.

Vi tre splittrades totalt så mycket minnen tillsamans och sen en dag var de bara slut(eller jag och carro kommer alltid att häng ihop men vi sa upp kontakten med anna av vissa anledningar)

Fick bättre kontakt med underbara Jessica kvällen i bromma,kista och i stan med dig när vi träffa någon snubbe från gotland som var lite borta=) mer minnen med dig kommer det att bli gumman!

Umgicks en hel del med Sanna kvällarna på lidingö, anders 24 års födelsedag, kvällarna i stan festerna allt med dig underbart!

Hade 2 hemma fester hos mig var av jag och carro var pink ladies. Lyckade två kvällar med brudarna och grabbarna! Kommer flera såna kvällar nu 2010<3

lärde känna råbbans och hans gäng, fetserna hos ted och råbbans och tims lokalfest när jag carro och mackan hade vatten krig av någon konstig anledning, som verkligen inte jag starta=) krogen med råbbans och hans grabbar trevligt!

Lärde känna Jerry också=D Blev några fester med han och hans polare men de kommer säkert bli mer nu 2010.

Fyllde 18 år. Första gången jag drog ut på krogen med sanna och emelie den kvällen jag och sanna gjorde stan osäker var av vi träffa några snubbar på tåget på väg hem som gav oss kräftskivehattar och en massa garv från mig och sanna galet kul!

Så här brukar våra kvällar börja innan vi drar på fest tåglufar och letar fest och träffar en massa trevligt folk!

Börja festa och umgås med min förra klasskamrat jossan blev lite minnen tillsammans med henne men också tog de slut lika fort som man hann blinka för en massa skäll och anledningar men klart jag saknar henne men hänt så mycket så vet inte, men får väl ta upp kontaken med henne igen hon e som sagt en trevlig och skön brud!

Förkröket hemma hos sannas kompis emelie och hennes pojkvän på lidingö. Sen blev de någon bowlinghall på lidingö som är som en krog med anders mikkan sanna emelie och ett till gäng. Blev kareoke för anders och mikkan :D Sen hem till zofie  och vidare hem till sannas andra kompis sen blev en lång natt för oss.

Färga mitt hår ljusare!

Det här är vissa av mina minnen och stunder tillsammans med mina älsklingar under 2009 finns så klart tusen minnen till men då skulle jag fått hålla på en vecka till om jag skulle tagit upp alla minnen jag har av 2009. Nu är det ett nytt år och nya tag och en mängder nya roliga minnen med dom bästa väntar på mig nu!<3


Fuck COMVIQ:@


Åhhhh blir så trött på COMVIQ det är de som nästa alla stockholms ungdomar andvänder, då kan väl de se till att allt funkar istället. Som nu tar de år att skicka ett sms får skicka om de 3 ggr minst innan de kommer iväg. Så de dissar jag hårt! Se till att få igång det NUUUUUUUU.

Fucking hosta



Ohhh snälla HOSTA sluta nu orkar inte hosta mer! Idag blir de en lung fredag och en fortsatt lung helg också!
//Becca

Film nu

Nu sitter jag och lille bror philiph i min säng och kollar på en film som heter en din ding ding ding värld. Typ bara en massa galenspaer i den filmer, rätt kul att kolla på om man har det tråkigt hemma. Natten som var så hosta jag oavbrytet i 4-5 timmar, så pappa kom med en massa grejer som jag skulle ta medecin,te, vatten , alvedon och så har fått någon medecin av läkaren som jag tydligen inte tål på de sättet så har fått fult med utslag efter den:( hoppas de försvinner snart! Blir till att vara hemma veckan ut och helgen, skulle egentligen på tjejmiddag hos jannika men e juh sjuk så missar tyvärr de:( men de kommer ju flera chanser till att umgås med tjejerna. Philiph fyller år på söndag han blir hela 13 år ojojoj stor kille där asssså, så ska väl fira han och ta det lungt och vila upp mig. Men börjar tröttna på den här skiten nu att bara ligga hemma och vara sjuk dagarna igenom vill liksom tillbaka och ha kul med dom bästa! Men snart är jag tillbaka igen!
//Becca

Tandläkaren imorgon!

kollar på iren hus nu de är typ som beck filmer rätt bra. Tog just en snabb dusch var galet skönt. Imorgon blire till att gå upp i tid för att dra mig in ska nämligen till tandläkaren och kolla upp lite saker så möter upp mamma som visar vart jag ska någon stans sen åker jag ut till pappa igen. Så blir till att sova i tid och sen gå upp i tid i morgon. Så hoppas att jag sliåpper hosta i natt och kan sova.

livet är en gåta:/

Livet är en gåta med inga svar på. Vet inte vad jag ska göra just nu allt bara snurrar i mitt huvud vet ingenting längre vad jag vill eller så. Hatar när personer ska klaga på mig och försöka sätta sig in i mitt liv och ändra på mig och säga vad jag får och inte får göra. Ingen person på denna jord kan ändra på mig jag är den jag är lär er leva med de. Snackar inte till någon speciell person men den som läser och känner sig träffad kan juh ta åt sig. För annars kommer du/ni att förlora mig!

Så jag, vill ha!



Vill ha, så fina och så jag!<3

hemma

Hemma idag med, vakna vid halv 10 äntligen kunnat sova lite i natt även fast jag har hostat mycket. Tog min medecin och sen gick ja och la mig i sängen igen och kolla på en film. Ska till tandläkaren i morgon kl 5! Just nu gör jag inte ett skit sitter bara i mitt rum och lyssnar på musik, rätt tråkigt att vara hemma men du gör gott i slutet så att jag blir frisk!
//becca

sjuk och blir aldrig firsk:/



Sjuk idag med:( inte kunnat sova en blund i natt hosta så jag nästan spyde skaka i hela kroppen och var jätte varmt, visste inte vart jag skulle ta väggen. Så runt 10 tiden tog mamma ner mig till läkaren så fick jag hostmedecin,c-vitaminer,näsdroppar,förkyldningsdroppar och typ omega 3 tabbletter av pappa så nu jävlar ska jag bli frisk. Ska stanna hemma från skolan hela denna vecka så att jag kan bli frisk och slippa den här skiten, vill kunna sova en hel natt utan att behöva hosta mig till döds och såå. Pappa och helena kom hem från deras resa idag och så klart fick vi lite pressenter=)
Jag fick:
-En tjock tröja från florida (grå)
-En kofta från hard rock cafe med döskallar skit ball (svart)
-Två tröjor som man kan ha leggins till as coola

Hittar inte kamera sladden just nu den kanske åkte med till mamma, men annars tar ja bild på de jag fick i morgon så får ni se. Det var as fina grejer tack så mycket pappa.

Ligger i sängen hos pappa nu och kollar på någon film som pappa sa var bra. Ska ta min äckliga hostmedecin snart:( måste ta den 3 ggr om dagen usssscsh.

Hörs i morgon alla, hoppas ni har haft ett bra lov!
//Becca<3

Lördag=slapp idag

Lördag  och börjar skolan om 2 dagar shitt jag vill ha sommarlov nu assså. Orkar inte komma tillbaka till skolan och plugga gå upp tidigt och allt sååå. Men iaf är de lördag och jag har inte gjort ett skit idag jag har bara varity hemma hela dagen. Gjort en kollage tavla som står breve min säng nu häår hos pappa på alla mina älsklingar blev skit bra! Vattnet funkar fortafrande inte så de kommer lite grannar då och då och försöker få igång det. Detta lov har jag inte gjort så mycket var med kompisar så länge som jag var frisk annars har jag bara legat hemma och försökt bli frisk, men de börjara kännas bättre nu och jag börjar få tillbaka orken i kroppen =)
Hahah min dumma blondin carro skicka sms till mig i natt att jorden kommer gå under, hon är så gullig hon så 2012 på bio och smsa BAH JORDEN KOMMER GÅ UNDER VI KOMMER DÖÖÖ! hahha naaaw min blondin e så gullig ibland okej de var värsta snacket om de förut men jag tror inte på sånt, och om någon skulle hända kan man ändå inte göra någonting, så de handlar om att leva här och NU!
Nu ska jag glo på TV Puss bloggen
//Becca

sjuk


sorry om jah inte har skrivit på ett tag men har inte varit hemma varit runt och flygit hit och ditt. Igår drog ja hem till stella kolla på en film, sen dök johnny upp så vi typ chilla och snacka, sen när kl var typ 00.00 fick vi för oss att vi skulle dricka lite och spela fråge sport(7-13 år var åldern på spelet) Johnny ställde frågorna och jag och stella skulle gissa, och de blev faaaaan inte många rätt asså, vi var som en person båda vi en 7 åring är tydligen smartare än vad vi är tex. hahha så vi satt och as garva till kl blev runt 04 tiden innan vi börja tänka på att sova! Men vi hade en trevlig kväll men mycket skratt och flum som vanligt. Vakna sent idag så gjorde mig i ordning hemma hos stella och sen tog jag bussen till forum för att handla, vårt vatten har frysit så var tvungen att köpa mat som man kan laga utan vatten plus lite andra nödvändiga grejer som vi inte hade hemma. kom hem med 4an båten då var grannens unge här på typ 3 år så blev att byta om och sen ta på sig varmt och dra med han till sig för att käka middag hos de, de bjöd mig och syrran på middag. Spela också wii som jag ägde på och så klart lekte jag med den lilla busunge heheh som sagt älskar barn så söööööta. Sen drog vi hem vid 12 tiden ja ladda in bilder på datan och satte på en film sen nu gör jag ingenting, händer inte så mycket såååå.
//Becca

Låtar<3






Jag älskar dig<3


Jag älskar dig, idag och föralltid caroline zetterblom! Mer än 1år vid din sida nu. Ska bli så jävla många år till hjärtat. Du är min bästavän! Tack för alla våra minnen,stunder allt med dig, TACK<3

Lite bilder sen nyår!




22.32


22.32 och jag är redan trött:/ Ska boka av de jag skulle på imorrn eftersom att jag fortfarande e sjuk så blir de bättre så och så att jag kan få en ny tid så småning om så blir upp tidigt för att ringa och boka av!
Just nu kollar jag film ska snart gå ner och borsta tänderna välja ny film sen sova.
God nattttie
//becca

GODMORGON



Godmorgon bloggen, vakna för ett tag sen över att carro ringde och garva i telen och sa att jag lät så rolig, men de e klart som faaan att jag gör det när hon ringer och väcker mig! Öppna fönstret igår i mitt rum för att de inte skulle bli så varmt under natten, var av att de e typ 15 minusgrader ute så har legat och skakat hela natten hemskt, och orka inte gå upp och stänga de heller var juh så kalt så kura in mig i två täcken tjock tröja och mjukisar och frös fortfarande hemskt. Men men nu ligger jag i sängen och kollar runt lite på datan, idag ska jag inte göra så mycket bara vara hemma och ta de lungt, de är så skönt ibland att inte göra någonting att bara vara i sin egna värld. 2010 ska bli ett år att minnas, mycket skratt, mycket flumm och en många galna kvällar med dom bästa! Nu ska jag ta mitt täcke och gå ner och lägga mig i soffan, fortfarande sjuk så tänder en brasa och bara ligger och myser hela dagen, om det är något så finns jag alltid på min mobil babes!
//Rebecca

nyårs outfit


2010 nyår


nyår blev lyckat blev förkrök i hanninge sen drog vi ett gäng till slussen för att kolla på fyverkerier sen chilla och sen sov vi hemma hos min mamma. Orkar inte berätta mer än att vi hade en lyckad kväll!<3

RSS 2.0