SOL

Sitter i skogås nu gick nyss upp ur sängen och kollar ut och det är sol vilken känsla. Sitter vid datan och lyssnar härliga sommarlåtar och funderar på kvällen. Vet inte ännu vad som händer. Tror jag vill dricka eller ta de lungt stella ville ses anna ville att jag skulle med på biljard ikväll eller om jag e i skogen och grillar och så. Söndag har vi iaf tvättstugan och på måndag ska jag hjälpa madde att flytta så jag madde har planerat frukost flyttning lunch flyttning och fika mysigt:D
Så får se var denna dag för mig!
Puss på er

Dom här ska jag HA!!!!!!!!







10 veckor går fort när man har kul!

10 veckor går fort när man har kul tillsammans. Jag och Jerry har nu vart tillsammans i 10 veckor faaaan vad tiden går fort när man har kul. Tror faaan inte jag skrattar så mycket med någon. Bästa jag sätt liksom när du ska knuta slips knut framför youtube sitter i typ en halv timme och svär som en galning och jag sitter och dör av garv i soffan. Ahhh vad ska man säga. Älskar dig det vet du.

Idag är det tisdag och idag ska jag hem till mamma inte vart hemma på en vecka bor mer i skogen än hemma nu för tiden. Så ikväll blir det mys med familjen.
Gick upp nu iaf för att ta en dusch och göra varma koppen blev fett sugen på det, fått i uppdrag att plocka ut och in ur diskmaskinen också hoppas jag klara det.....HEHE

Helgen och måndag!

I helgen har vi tagit det rätt lungt i fredags åkte man till jerry efter jobbet. När han kom hem efter jobbet drog vi till centrum för att handla lite och så jag blev sugen på pitabröd och kyckling och massa grönsaker så jag köpte de och jerry en pizza till sig sen gick vi hem och åt det. Sen blev detr film sen sova. Lördagen chilla vi fram tills 2 tiden sen drog vi till farsta c för att kolla skjortor och äta träffa jerrys mor och henes kille där med så de käka med oss innan vi drog hem till dom. Jag måla naglarna och så innan vi skulle på 40 års fest för jerrys morbror fyllde år.

Söndagen blev det att åka och handla och sen tog jag en långt varmt bad. Sen fick jag världens huvudverk som fortfarande håller i sig sovit tills 2 idag och fortfarande tung i huvudet.

Snacka med madde också så nästa måndag ska jag hjälpa henne att flytta till deras nya lägenhet spännande. ;D

Helg!!!


Igår var det fredag och jag jobba från mån-fredag under veckan så helgen satt fint när den väl kom. Igår åkte man till nusse(:D) sen drog vi till centrum och handla och sen hem igen för att chilla hos han. Idag ska vi till hans morbror steffe för han fyller 40 bast assså. Sen ska vi hem till nusse i skogen igen. Pappa ringde igår och fråga om vi ville med och segla mysigt men kan tyvärr inte, får bli annan helg. Så nu sitter jag och lyssnar musik och nusse töntar sig med sitt spel.
På söndag är det våffeldagen och jag och jerry ska äta tacos om jag får bestämma!.........

Madde 20 år!


GRATTIS MADDE PÅ 20 ÅRS DAGEN!
Hoppas du får en bra dag<3

2 månader!


2 månader idag med min Jerry Lutteman! Faaan vad tiden går fort när man har kul, 2 månader har redan rusat iväg och aldrig mått så här bra förut vid någons sida. Innan det blev du och jag trodde jag aldrig att jag kunde fiinna någon för mig men nu har jag gjort det och det känns så bra vid din sida. Att bli älskad utav dig är det bästa jag vet. Grattis älskling på våra underbara 2 månader hoppas det blir många fler!<3

fredag-lördag

Igår var jag med jerry och anton hos jerry efter ett tag ringde danne och fråga vad vi gjorde så bestämmde oss för att dra till danne och ida och dricka lite och snacka skit. Var en trevlig kväll men jag blev dödstrött när kl var typ 11a:O Och blir trött på människor som lägger sig i mitt förhållande med jerry som ska tycka massa och komma med dumma kommentarer det klarar jag mig hellre utan. Tog iaf taxi hem sen til jerry igen sen blev de sängen för oss. Idag vakna vi runt 10 och jag har väl gått upp nu liksom legat i sängen fram tills nu skönt.
Vet inte om jag ska hem idag eller inte mamma ringde och sa att de skulle äta tacos sjukt gott blev skit sugen på det. Men ändå e jag för lat för att sätta mig på ett tåg och åka ända hem till nacka. Så får se hur det blir.
Stella ville kanske ha filmkväkll idag med eftersom hon e ensam hemma.

Städat:D

Jupp fick ett ryck att städa så har dammsugit,torkat golv och torkat lite där jag tyckte det behövdes. Skulle boka tvättstugan med men fattar nada på deras tavlor man bokar på så jerry får fixa det istället nu ska jag göra te och ta en varm dusch denna fredag verkar stå stil än så länge. :O Om man inte har pengar finns det inte mycket att göra.
Puss

Godmorgon fredag!

vaken? det är iaf jag nu vakna när jerry gick också men tog ett tag innan jag kunde somna om igen, men uppe nu igen iallafall. Igår gjorde man sig iordning sen drog man och mötte anna i gullmars satt i solen  och snacka lite om vad vi skulle göra sen drog vi till st:eriksplan och tog en fika där som anna hade fått i juklklapp var lite speciellt men as gott och fiket var ur gulligt men litet. Fick flytta ut ett bord eftersom viville sitta ute. Sen drog ja till min körlektion och anna till sin. Gick mycket bättre idag för att bara kört bil 2 ggr i hela mitt liv så fick jag in det och gått igenom växling,krypköra,starta,stanna,dragläge,parera med ratten och lite allmänt om bilen. Sen drog man till tc och möltte Jerry vid tåget och drog först till centrum för att handla och sen gick vi hem till han. var as trött igår och jerry skulle kolla på sin hockey så efter ett tag gav jag upp och la mig i sängen, råka somna och vakna vid 10 tiden så tomt i sängen Tvn var fortfarande på vid soffan och jerry låg deckad i soffan så väckte han sen kröp vi ner tillsammans i sängen och somnade mysigt.

Idag är det fredag och jag vet inte vad jag ska göra?????:S

Godmorgon torsdag!

Godmorgon nu är jag uppe det är underbart väder ute kan inte bli bättre. Igår hade jag en skit skön dag med underbara människor. Idag ska man in till gullmars och möta anna innan våra körlektioner sen ska jag till rådmansgatan och köra bil för andra gången =) Sen efter det ska jag möta jerry vid 4 tiden sen åker vi till han. Imorgon är det fredag ska bli skönt ska försööka köra med mamma i helgen också. Och hoppas på att det blir jobb nästa vecka. Nu ska jag fixa mig puss på er!

Onsdag

Jupp ondsdag kväll och kom nyss in igen. Tog en promenad med trixi och madde till centrum för att panta burkar och handla lite. Trevligt och skönt att komma ut och även träffa Madde. Har alltid mycket att snacka om och tänker och tycker alltid lika skönt. Nu sitter man i jerrys lägenhet och gör inte så mycket e n¨gon film på 6an idag. Idag har man storstädat lägenheten hos mamma dammsugit,torkat golv,skakat mattor,gjort rent toaletterna,torkat ut badkaret,diskat och torkat damm så nu är det snyggt hemma hos mamma hon ringde idag och var skit glad för mitt städande tidigare idag.
Sen drog man till forum och snacka om mobilen och sen till sveavägen för att ha min första körlektion var skit nervös men killen jag körde med tyckte jag var skit duktig för att aldrig suttit i bil förut. Så imorrn är det andra lektionen. Sen drog man och träffa anna vid donken sen till TC tog en kaffe och snacka lite skit sprang även på jessi han jobba så snacka lite med han sen satt vi i solen snacka med massa folk som gick förbi och hade det gott sen mötte vi upp jerry anna drog till mattias och vi till skogen igen. :D Skön dag hunnit med mycket.

Imorgon blir det körlektion kl 2 sen möta stella och gå på mässan och säkert sitta och steka i solen några timmar!

Jag och jerry har också kommit överräns om att jag är smartare än han skönt att höra ibland!

Tack mamma!



Tack mamma för dessa grejer:)

Trevlig dag!

Idag har jag haft en härlig dag. Imorske vakna man när jerry gick gick upp ett tag då sen decka jag igen och vakna typ9 tror jag kl var. Bestämde träff med stella i farsta c gick runt lite där kolla victoria secret body spray faaaan dör för det det är så underbara vill ha alla oliak dofter. tog även en kaffe och snacka ett tag sen drog vi till mammas jobb och snacka lite med mor min sen till dagiset och lämna in paper och även skrev på paper. Sen vidare till slussen för en fika på fotöljen trevligt trevligt. Sen ringde mamma och var shopping sugen drog till sickla fick med mig 3 par skor hem och en mysig stor koft/tröja tack mamma du är bäst. Sen hem och gjorde en pastasallad, Nu sitter jag i mitt rum och gör inte mycket döds trött i hela kroppen så blir tidig kväll för mig idag. Längtar till att krypa ner i min säng och bara mysa ner mig till skön musik. Ja de har jag gjort idag:D
Puss på er


Min Jerry Lutteman!


sommar tack


Faaaaan vad jag vill ha ett jobb nu och inför sommar är så mycket jag vill göra under sommaren som jag inte kommer om jag inte får ett jobb snart. Vill åka utomlands minst 2 ggr, åka ut i skärgården, åka till skåne, massa shopping massa jag vill göra i sommar som kostar pengar. Ska försöka åka till vårt hus i spanien 1 gång iaf sen vill jag till italien 1 gång också. Åhhh vill ha sommar nu så alla utekvällar drar igång sitta på berg hela nätterna grilla yssna musik och dricka med trevligt sällskap. Sommarkänslor just nu! 


Måndag-Tisdag

Igår vakna man vid halv 10 gick upp och duscha och öppna dörren för att släpap in lite ljus och luft då träffa man på madde där ute som skulle fota spisen de ska sälja. Madde kom in ett tag och snacka lite sen bestämde vi oss för att äta lunch tillsammans. Madde fixa bacon pasta och mackor gott, satt ute på deras balkong och åt och snacka massa mysigt. Sen blev de att dra in i varmän blev kalt efter ett tag då blev de mer snack musik måla naglarna och pyssla lite. Hade en trevlig dag igår med madde. När kl var 5 drog jag över till jerry och umgicks med han sen gjorde vi inte så mycket åt och glodde på TV sen somna piggisen som vanligt. Efter ett tag gjorde vi naten skönt. Idag är det tisdag och jag tänkte lägga mig och sova nu någon timme till innan jag ska gå upp ta en varm dusch eller bad och sen fixa mig och ringa mamma. Ska till dagiset idag och lämna in det sista grejerna. Sen drar jag hem till mamma ikväll. Äter middag med familjen och har det mys hemma. Och imorrn är de min första körlektion spännande men lite läskigt sen drar jag till jerry igen:D Är här en hel del nu för tiden, knappt hemma nått, men jag trivs vid hans sida så klagar inte. Jobigt ibland bara att släppa grejer fram och tillbaka men sånt man får ta ibland.

Hoppas ni får en bra dag!
Beccah

Lägger in en bild på denna fina kille som är så duktig hela tiden. Jobbar hårt och ger mig och han mycket tid tillsammans  och speciellt mycket kärlek.  <3 

Några av hårfärgerna jag har haft!


Några av alla hårfärger jag har haft älskar att byta färg på håret
kul att ändra på sig ibland.:D

Jag och stellabella!


uppdatering sen helgen!


sorrry för dålig uppdatering men inte hunnit sitta vid datan nått typ under helgen. I fredags vakna man hos jerry gjorde sig iordning och sen drog man till mammas jobb för hon ville se min nya hårfärg sen drog man till stella och snacka en massa skit som vanligt och fåna oss som vanligt med bilder och videor:D Sen in till slussen och mötte jerry skulle ju på kryssning med han monica,tony,john och danne. Blev en trevlig kryssning men faaaan vad det gunga dagen efter när man skulle över havet och jag vakna upp med en lårkaka skönt. Men kvällen på båten var trevlig och även eftermiddagen efter också.
Lördag blev de att syster hämta upp oss så drog vi hem till min pappa för middag och melodifestivalen. Sjukt god middag pappa o helena bjöd på sen melodifestivalen som vi gav upp rätt fort. Söndagen körde pappa oss till jerry igen blev att packa upp och sen gå till tony och hämta jerrys väska och sitta där och snacka ett tag sen hem chilla sen god tacos på kvällen. Jupp snabba drag vad jag har gjort i helgen. Nu är det måndag och jag sitter hos jerry och söker jobb har mina först körlektioner onsdag o torsdag nervös :D

Fick även en skit god parfym av jerry på båten! =) Glad tjej nu ska jag slänga mig i duschen och sen sätta mig ute i solen och dricka kaffe eller te mysigt.
<3

Godmorgon fredag!

Godmorgon nu är jag vaken kunde somna om efter jerry gick i morske och vakna nyss. Igår gjorde min fina jätte god middag till oss så duktig han är. Saknat han vart utan han i 2 hela dagar jobbigt men desto roligare att träffas sen när man längtat efter varandra. Idag ska jag åka på kryssning med älskling och hans pappa,monika,john och isabell ska bli kul som faaan. Så ska slänga mig i duschen nu och börja fixa mig ska möta anna vid 12 och jerry vid 4a tiden typ.
Så brottom brottom:D
Hoppas ni får en bra helg för det kommer iaf jag ha med  min jerry hans familj på fredagen och min på lördagen underbar helg som väntar på oss. Puss på er.

Mina hjärtan i skåne. Utan er skulle de kännas yomt tack för jag fick in er i mina hjärtat ni har visat mig så mycket kärlek skratt och bus. Beccah kommer alltid finnas för er och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. Saknar er så. Jag älskar er mina busungar.<3

Bara för jag är den jag är!!!!


Bara för jag är den jag är och skiter i vad folk säger gör jag som jag vill.
Denna tid saknar jag fett mycket när alla var vänner hade varandra och allt
var en ren jävla rolig dans. Galna fester, otroliga kvällar på krogen,fylla på natt bussen hem,
en underbar sommar & en masssa spår hit och dit.
Men tider förändras och lika så människor. Men snart kommer sveriges skönaste tjej Melinda
hem från spanien faaaaaan vad jag längtar efter våra utgångar och kryssningar.....<3

Tillbaka til skogen igen fullt upp imorrn!

Nu har jag nyss kommit till ksogen igen vart med stella i farsta c ett atg sen tog jag bussen till skogen. Imorgon blir det att gå upp tidigt och fixa sig sen dra till globen och möta anna för att hämta hennes studentmössa. Sen tänkte vi sätta oss ute och punda med massa vin och snacka massa skit. Sen ska man möta upp skogåsarna och dra på kryssning kachiiiiing liksom. På lördag blir det middag hos pappa för att ännu en gång fira systers 22års dag. Söndag lär bli lungt om jag inte bestämmer mig för utgäng med några bra helg som väntar på mig.
Nu ska jag göra varma koppen som har gömt sig för mig under massa dagar. Stella kanske tittar förbi och roar mig ett tag ananrs blir det någon film att glo på. Färga håret igår nu e man typ ljus orangeblond eller vad det nu är för färg alltid kul med förändring. '

Jag älskar dig Anna Mattsson, nu och föralltid du är ta mig faaaaaan BÄST!

Bara för att jag kan och får.....


Sååååå här känner jag mig idag!!!!!!!!
Fullt ös medveetlös trallalalalalalalalalalalal XD
Känner mig otroligt snygg just nu sitter med en mössa på huvudet som det sticker
upp hår från alla hål och kanter färg i håret, kliar i pannan och hårbotten och en jävla mensverk
bra dag! Mitt humör kommer verkligen att vara på topp under dessa dagar hoppas att håret blir galet också
då har jag ju prickat allt rätt på sista tiden. Och på tal om min kille så ligger han hemma och myser med sin arbetskompis just nu. Faaaaaan älskar livet såna här dagar när allt är upp och ner men kul när man tänker på allt
mitt liv e som e karuselllll man vet alldrig hur det slutar. Nu ska jag sjunga mig hess och skrika mig döv. kanske passar på att öva på syrrans balett med nu när jag ändå e i farten. Puss på er alla förjävligt glada idioter:D

onsdag väntan på att färga håret igen då!

Igår gjorde vi ett försök till att färga mitt omöjliga hår och gissa vad det blev morotsfärg på det hela men kunde dämpa lite med en färg så nu e de typ ljust brunt rött så när mor kommer hem ska vi lägga i slingor i hela över håret och hoppas på att de kan ge ett resultat som jag blir nöjd över. Idag gjorde man ig iordning och drog till stella och sen vidare in på interljuv gick bra får hoppas på detta nu behöver pengar och ett jobb. Sen drog jag och stella till fotöljen och tog varsin kaffe träffa även på bastian som jobbar där. Efter ett tag kom även emi dit, jag tog 20 över tåget hem så kom hem nyss typ så denna kväll består av att färga mitt hår gahhh hatar de men vill få nått nytt i de.
Imorgon ska man väl söka jobb hela dagen kanske träffar någon kompis på kvällen. Jupp det jag har gjort under sista tiden nu ska jag göra så lite som möjligt. Min förkylning e typ borta så nu jävlar vill jag börja träna typ börja springa varje dag komma ut i de underbara vädret.....
Puss beccah

Måndag-Tisdag

Igår skulle jag dra hem från jerry vid 10 tiden men när jag står och väntar på bussen ringer madde mig och fråfar om jag vill ta en promenad med henne och trixi och kasta lite boll. Så gick till en lite äng bakom loftvägen och kata boll till trixi i typ en timme sen gick vi hem till madde och gjorde kaffe och tog några mackor och satte oss ute i solen och snacka. Efter ett tag kom niklas också hem för att äta lunch. Sen drog jag till mammas skola och lämna mina väskor så hon kunde ta hem dom. Sen tog man tåget hem till igelboda. Började laga potatismos och tog fram grejer till middagen sökte lite jobb sen kom jerry hit så boka tvättstugan, käka tillsammans sen hade ja lovat att tvätta mammas bil så ner i garages och tvätta skithögen :D Sen var det bara disken kvar.

När jag var klar med allt blev det TV för våran del, flyttade in tegelburken i mitt rum så la oss i sängen och klodde en stund till jerry decka efter ett tag stängde även jag av och kröp ner och somna.

Imorske tror jag jerry försov sig eller nått jag var iaf tvungen att kasta mig upp:D Men gjorde inget vad gör man inte för dom man älskar! Nu har jag tvättstugan och sitter hemma i mitt rum och saknar jerry blir så kalt när han går upp på morgonar. Ska söka massa jobb idag!

Älskar denna människa<3

Måndag igen

Godmorgon nu har jag gått upp och tagit en dusch så nu känner man sig fräch igen. Ska börja packa ihop väskan snart och börja röra mig mot nacka igen. Ska hem till familjen och få hjälp att söka jobb och tvätta också så blir nog hemma nu ett par dagar. På fredag ska man på kryssning med jerry,john,isabell,tony och monica ska bli mys, kanske blir middag hos pappa på lördag också så helgen e bokad. Hoppas ni får en bra vecka med massa sol just nu är det underbart väder kan ju bli lite varmare men e iaf sol ute. Puss beccah

HELG och nyktert!

I fredags var jag hos jerry var skit fint väder så vi satt ute i solen ett tag och snacka sen gjorde jag mig iordning för att åka till mammas jobb och fixa det sista inför syrrans 22års firande. Köpte ett par nya stövlar, lite tilltugg till vinet och sen åkte vi hem. När kl var halv 7 drog jag syster mamma och arna till hammarbysjöstad för att äta en middag på jimmys skit gott var det och trevligt med. Sedan skjutsa dom mig till skogen igen syrran och dom hängde med in och kolla hur det såg ut där jerry bodde. Ja gjorde mig iordning och drog sen till andre där jerry och några var tog någon öl med de snacka med ida och så sen blev jag trött och gick hem till jerry för att kolla film och sen sova.

Idag är det lördag och vart underbart väder suttit ute med jerry anton och andre och röktvattenpipa i solen. Sen börja vi fixa oss för att dra till andre igen inte taggad på nått idag så valde att gå hem till jerry och göra kvällen tidig medan grabbarna grus ska på gayklubb osh skaka rumpa!

Imorgon är det söndag och jerry har lovat att han ska fixa tacos till oss underbar kille man har vah!:D
Nu blir det en film!
Pusss

RSS 2.0