Sanna blomberg

Måste bara berätta för alla att jag älskar denna tjejen så mycket.
Jag har inte kännt dig länge, men vet redan att vi passar så bra ihop, vi har så kul o massor med minnen redan.
- SannaBlomberg älskar dig RebeccaSundell -

Var inne på sannas BDB och hitta ett jätt sött inlägg hon hade skrivit om mig den tiden då det barar var hon och jag vi umgicks jämt och hade nyss funnits varandra, och vi passa perfekt vid varandras sida. Alla våra minnen vi har tillsammans norrtälje kvällarna, midsommar, när jag fick ligga på en hemsk madrass med kalle anka och du barar garva, när vi fira min 18 års dagm när vi ragga upp kräfthatttar på t-bannan till lidingö, min misslyckade hemma fest, natten jag gav dig världens förkyldning, alla roliga studenr vi bara suttit och as garvat åt ingenting, när du färga mitt hår GRÖNT, och jag råka elda upp lite av dit hår. Ja som sagt finns så jävla mycket minnen jag har med dig. Som alltid kommer finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma första gången vi träffases den dagen jag fann en underbar och härlig vän. Du kommer alltid att vara den du alltid har varit mot mig och jag kommer alltid se upp till dig och finnas där så som vi fannns för varandra då:D Vi har fortfarande bra kontakt men önskar att tiden var mer lik den som var förut.

I miss you Sanna Blomberg! Jag saknar dig och mig helt enkelt. <3


Våran tid var oslagbar hoppas att våra minnen blir fler och att vi alltid kommer ha varandra!
// Din beccah ' HULKEN'

Grattis Lina!


Idag är det ondag och jag ska snart till skolan börjar dagen med ett PROV!
sen flyter dagen på som den ska antar jag. Efter plugget drar jag med Melinda
hem till henne och fixar iordning oss sen drar vi hem till Lina för att fira hennes
20 års dag grattis på dig! SSen skulle vi först till något ställe på rådmansgatan
och efter de skulle vi till ego! Hoppas på en lyckad kväll med alla. På torsdagen
har jag redovisning hahha kan inte bli bättre hahah host.

Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning till skolan<3

10 saker ni inte visste om mig!

1. Jag är läskigt rädd för insekter!
2. Hatar balonger!
3. Sjunger i duschen och jävligt fint också!
4. Lätt att hamna i bråk med!
5. Umgås hellre med killar en tjejer!
6. Aldrig varit kär!
7. Har gått om 1 år på gymnsiet och hoppat av skolan 2 ggr!
8. Gillar gamal muik som man lyssna på förut men som är populära än idag!
9. Festar för mycket!=D Men jag gillar de!
10. Kan inte hålla i pengar de försvinner så fort jag har dom!

Då var tisdagen snart avklarad!

jupp då var de tissdag igen snart onsdag=) Idag har jag varit i skolan hela dagen! Hade en slapp dag först en lektion sen typ kom någon från facket och snacka sen kolla vi på film och sen sluat vi skön dag måste jga säga. Imorrn har vi prov:S så måste plugga nu hela kvällen så jag kan det imorrrn. Sen på torsdag har jag och carro redovisning ska kunna vårt guidnings arbete utantill läskigt hatar att redovisa assså!

Godmorgon!

Nu har jah nyss gjort mig iordning och ska om ett tag dra mig i väg till skolan! Köpte nytt löshår i fredags juh. Men ångrar att jag inte tog 60 cm istället för 50 heheh känns jätte kort:D Och jag var juh sugen på att färga svart velar som faaaaan om jag ska göra de eller inte:O... Idag blir de skolan fram till 3 tiden sen blir de hem för att rå plluggga till provet i morrrn! Hoppas att det går bra iaf! Nu ska jag snart slämga på mig jackan och gå till tåget1 hörs senare<3

God natt!

Nej nu har jag fått nog av denna dag blir till att stänga av datan krypa ner under täcke och se klart muin film och sen försöka somna som var ksit svårt igår:O gfod natt påer vi hörs imorrn!

Ny header:D<3


Lollo och tintin på bilden! Två underbara bruden jag har fått bra kontakt med! ni är stört sköna brudar ni kommer alltid ha en stor plts i mitt hjärta! Kärlek till er två. Och tack till dig tintin för blogg designen skit nöjd! Nästa kryssningen att se fram imot med er plus melinda kommer spåra sönder! Åhhh vad jag längtar till 2a Mars nu.
Nu blir de te och sen glo en film imorrn efter skolan blir de att plugga på mitt prov hela dagen/kvällen buhhh ser inte fram imot det.
Pusss påer Beccah'

Sportlovskryssningen!


Inte långt kvar nu tills det smäller och den efter längtade kyssningen är!
Ska åka med melinda tintin och lollo men typ alla kommer va på samma
båt som kommer träffa alla mina andra älsklingar där med! Kommer bli
så grymt! Längtar som faaaaaaaaaan <3

Jag och angiiie<3


<3<3<3<3<3<3<3

Helgen<3

Jupp då sitter jah här igen och kollar wallander på en söndag kväll! Helgen har varit awesome. I onsdags var jag carro melinda o jannika först på nivå sen drog vi vidare till jonnys bar träffa även på stella o pascal och en massa annat trevligt folk. Sov sen alla hemma hos melinda. torsdagen kolla jag o melinda 5 filmer och barar chilla hemma hos henne. Fredag förmiddag kom fredde förbi melinda ett tag och snacka lite skit sen skjutsa han oss till banken för att anjelie skulle hämta ut sitt körkort. Sen drog vi hem till mig de var snökaos så tog sin tid att ta sig hem. Käka hemma hos mig med min familj innan kvällens utgång. Blev förkrök på nivå och sen vidare till mango bar för att fira aschkans 20 års dag. Den kvällen var helt sjukt och jag hade galet kul med alla härliga personer. Sov sen hemmahos andreas vi alla. Lördag skjutsa hna hem oss till mig anjelie o melinda drog på bio och jag tog en svin kall dusch fanns inge varm vatten :O Sen blev de barar chill och vänta på att melinda skulle komma tillbaka. käka hos mig innan vi drog in till stan för att möra lina. blev the bridge denna kväll träffa en massa härligt folk och folk som visste vem jag var men jag visste inte vilka de var :D träffa sandra, linda, marre, matilda, angiiiie , jimmy och hans polre och en massa mer trevligt folk. Kvällen sluta med först en massa bråk på donken med några killar faaaan vad de bråka sen satt vi och hörde på jimmys fylle snack! Så lördag var också nice. Tack alla för denna helg. På onsdag fyller lina 20¨år och de ska firas. Måste barar få ihop lite pengar heheh. Nu ka jag kolla klart min film sen svimma i min SÄNNNNNNNG! God natt på er!
<3

                                    
                                   Tack brudar för denna helg ni är BÄST<3


min mupp


Träffa fredde igår efter år och dagar:D Alltid lika konstig men alltid lika
rolig. Kom ner snart igen bror! Du vet att jag kommer sakna dig varje sekund du inte är
här hos oss! Miss You fredddeboy<3<3<3

Helgen :D

Då var man hemma igen dåå eller kom hem igår:D Helgen har man spenderat i dalatna med melinda och alla dalmasssar :D Heheh det var lite kul är alltid kul när man har med melinda kan inte bli dåligt då. Blev mycket dricka och mysket musik och åkte bil mycket också. Jag och melinda vakna bakis på lördag och tog ett beslut om att skicka ner killarna till systemet mendans duscha vi och dunka musik sen kom killarna med dricka och drog iväg sen för att hämta nått till bilen. Då tänkte jag och melinda supa bort fyllan så kneppte första cidern och blev barar mer och mer :D Drack i stort sätt hela lördagen sen man vakna tills vi skulle gå och lägga oss. Men helgen var nice med melinda och har mer att se fram i mot de senaste helgerna fredag krogen med melinda och kryssning 2 mars med ett härligt gäng:D Love it<3
Men tack för helgen Melinda du är bäst.

Idag var det mådag och de blev ingen skola för mig var på begravning och sen stan med melinda greca tintin och lollo. Begravningen var tung speciellt när man hörde brevets från hans dotter det var så vackert och mina ögon fylldes med tårar! Imorgon blir de skola!

 

Igår-idag och imorgon!

Har inte varit hemma nu på ett tag så inte skrivit. igår efter skolan åkte jag hem till stella och chilla hemma hos henne ett tag. lyssna på musik och snacka en massa senare under kvällen bestämde vi oss för att ha sräckkväll så drog och hyrde 2 skräckfilmer :D heheh jag e alltid lika feg och halv kollar igenom skräck filmer:D Blev sedan kvar hos stella över natten andreas titta förbi och snacka lite skit sen somna vi vid typ 01 tiden. Idag var de skolan från 10 till 11 lite onödigt men men. Drog hem direkt efter kolan och städa  mitt stökiga rum men nu e de rent och fint igen :D
Nu kollar jag tv och bara tar de chill blir snart film och sen sova tidigt vaken för länge på kvällar och sover för få timmar:O Tog mig ett långt bad idag raka bena så de e hur lena som helst nu. Mer än så bjuder inte denna dag/kväll på. Ska packa lite tills imorrn med.

Imorgon blir de skolan typ en timme sen ska ja och melinda till sjukhuset ocg busa:D Efter de ska vi hem till melinda och göra oss iordning och vänta på att davve kommer och hämtar oss ska till fagersta denna helg och umgås med dalmåssarna:D hehehe älskar deras dialkekt asssså heheh men fattar inte mycket men de e gulligt. Så vi blir kvar där över helgen!
hörs efter helgen puss <3

RSS 2.0