Onsdags/Fredags

åkte till anan i onsdags chilla hos henne fram mot kvällen innan vi drog in till stan och mätte carolina och drog först till nivå och sen ento. Men anna och de ville på fest så drog till blackeberg och drack lite där sen hämta en killkompis oss med bilen och körde oss till anna de hängde med in sen behöver ja inte gå in på detaljer vad som kom upp men för de mesta var de en bra kvällen.

Torsdagen kom carro till anan hade filmkvällen sen däcka ja och anan i soffan då blev de sängen för oss. Fredagen drog jag och carro hem jag drog till mig städa och käka och fixade mig inför kvällen. Skulle på chillkrök med sami och robin ii kista. satt och lyssna på musik,spela ölspelet,sjöng,snacka skit och hade det trevligt. Carro hade ont i huvudet så hon gick och la sig medans ja satt uppe och snacka skit ett tag. Sen ville ja se film hahah fast barra jag som ville det. Tvinga robin att fixa tvn och sätta på en film, sami och robin somna direkt och ja försökte förstå filmen och försökte sova fast gick inte sami snarka sönder mitt öra. Så efter typ en timme fick jag nog och gick in till carro istället. Där inne var de tyst och jag kunde sova. Vakna nästa dag typ 1-halv 2 var inga fönster i rummet så kunde sova skit bra. Mörkt och mysigt. 
 
Idag är de lördag och jag bestämde mig för filmkväll hemma! ntrött och palla inte fixa mig.
Puss på er!

Bjuder på en bild!


Dagens bild!

Beccah sundell

Hahahah suger på detta med blogg men haft mysiga dagar tillsammans med bästa. söndags var stella hos mig vi gjorde as god middag, lyssna på musik,snacka skit och kolla film. sen drog hon hem på kvällen ja diska sen somna framför en film. måndagen var ja hemma hela dagen chilla och så sen drog ja in till slussen och mötte emelie sen drog vi till fiskis och mötte jannis utanför han snacka ett tag jag låg i en blomrabbat(inte för ja var full elelr nått utom att jannis putta ner mig i den) =) sen drog vi tre hem till mig spela kort snacka käka och sov typ. Emelie drog hem idag så har ja bara tagit de lungt sökt jobb och tog en härlig lång dusch:D Imorrrn ska ja upp tidigt blir forum sen ska jag till tumba hem till emelie sen får vi se vad lillördagen tar oss:D Men ikväll blir de först film nu kl 9 sen diska sen sova. Faaaaan vilken bra hemma fru jag är då kommer bli bästa den dagen jag väl blir de heheh :D Stolt beccah här.
Puss på er alla <3


Min nya hårfärg!


Min nya hårfärg=) Alltid kul med förändring nästa gång blir jag blond:D<3 LOVÈ IT

bjuder på en bild


Bjuder på en bild!

bio nu med syster!

Är på tynningö nu ska snart in tll heron city för att gå på bio med syster vi ska se nya harry potter:D Juste jag har färgat mitt hår de e ty svart/rött/brunt:D Under helgen vet jag inte än vad som händer vart på tynningpö nu i en vecka eller typ i två vecjkor:D
Så är man ensam en vecka hoa mamma med offf älskar livet skönt att ha tid för sig själv ibland.:D
Nej men nu skla jag stänga av datan Puss på er!

woooop


Hahahah snyggatjejer.se Ska snaer in i duschen packa och fixa mitt rum sen kommer min syster och hämtar mig:D
Denna vecka kommer jag egna mig åt mina katter, kompisar och söka en massa jobb! Finns på mobben sötnowsar<3

Dålig uppdatering men inte vart hemma!


Sorry för dålig uppdatering men vart iväg på många olika håll och hänt mycket senaste dagarna. i tisdags kom coffe hit och bodde hos mig tills fredag blev chill krök hos tintin med några sen hem och sova onsdag drog vi till min pappa tog de lungt ett tag drog sen ut och paddla ett tag bada kolla på utsikten och sparka boll och kolla film. var en mysig kväll torsdag drog vi in  till stan käka och kolla runt lite. Fredag mötte vi madde i tc innan coffe skulle hem hängde med henne et tag sen drog jag till sanna på lidingö. Blev film snack och jag laga middag till oss sen blev vi sugna på godis gick och handla sen drog vi till hennes kompis viktor och hängde där innan jag drog hem. Lördagen mötte jag natta i tyresö centrum och åt typ lunch middag tillsammans sen drog jag hem gjorde mig iordning sen mötte jag cassi och fanny och drog på så kallad fest i sollentuna hände en massa den kvällen men var väö trevligt iaf jimmy och gänget var där. Idad är de söndag och jag har vart död hela dagen mammas kille fyllde år idag så hans dotter hennes man och små tjejerna har vart här hela dagen! Imorrn drar jag från nacka. =) De som hänt på senaste tiden hörs sen puss beccah!

RSS 2.0