2010 IMORGON

Hej bloggen, denna dag börja med att jag och carro drog till slussen skulle till kungsholmen och färga mitt hår hade största utväxten, dock var vi lite tidiga så fick vänta typ 40 min innan det var min tur. Färga min utväxt plus att hon la i färg i hela håret för att allt skulle bli samma färg. Sen blev de en hårinpackning över så är nöjd över min julklapp så no more utväxt! Sen drog vi in till stan och träffa på emelie, fille och robban! ja köpte två par typ laggings och ett puder! Sen fixa vi lite små saker och sen drog vi till slussen, carro åkte hem och jag mötte stella i slussen som skulle ha sina leggins. Sen drog ja hem med tåget till mamma och har just varit nere och tvättat två maskiner så ska snart ner och hämta upp tvätten som snart har torkat klart! Duktig jag är assså! imorgon kommer carro jocke fabbe och kanske anjeli hem till mig så ska vi göra oss i ordning käka något plus förra lite innan vi ska ut. Har några altenativ vi kan dra till! Så hoppas på att 2010 kommer bli en bra börjar och ett bra år!
Nu ska jag värma mig lite innan jag ska ner i tvättstugan, hörs efter nyår eller senare ikväll <3

Hemma

Ska till frissören imorgon med carro. Ska färga utväxten plus lägga i lite ljusa slingor plus färga mitt löshår om de kan:D Så blir upp tidigt för att åka in hehhe men nu ska jag kolla film eller något puss
//Becca

stan med Jess<3


Stan med jessica i söndags<3

Älskar låten<3


Godmorgon förkyldning

Godmorgon förkylning, inte kunnat sova mycket i natt varit täpt i näsan som faaan, näsan har bara runnit och runnit, men lever iaf. Vakna typ 9 eftersom jag inte kunde andas eller sova så kollar på en film och håller på att fixa lite med bilder. Fick reda på en hemlis igår hahah fy faaaaan assså vidrigt assså snälla DU! Ska in och möta jess sen, hon skulle smsa mig när hon hade vaknat så ska väl göra mig i ordning snart! Finns på mobilen hela dan och kvällen! Juste ska till frisörren den 30/12 vad tycker ni att jag ska göra med mitt hår'?

//Becca

måste köpa nytt


Måste köpa nytt löshår så snart så möjligt mitt de jag har nu är så slitet. Så ska kanske kolla om jag hittar något nu någon dag!God natt nu ska jag kolla film!

Planer för imorgon

Jessica:
Ord kan inte beskriva vad du betyder för mig!
När jag säger att du är underbar, menar jag DET!
Varje gång jag säger att jag älskar dig, så gör jag det mer än något annat!
Minnen blir till stunder, de kommer alltid finnas i mitt hjärta!
Så tvivla aldrig, jag finns dag som natt, ämnad bara för dig!
Så det är just därför jag vill säga dig en sak, och vill att du ska lyssna noga nu...
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGOT ANNAT HJÄRTAT<3
//Becca

Smsa nyss med Jessica, så vi bestämde att vi skulle ses i morgon! Det var fett länge sen sist så kommer bli kul att träffa dig igen. Ska kolla om vi hittar lite grejer, också kanske dra och sola om de e öppet, vill sola har som sagt väldigt lätt för att bli brun! Sist jag sola fick jag största randen efter 20 min. Så vi kanske drar runt lite här och var och bara umgås och har kul!
Så blir till att gå upp tidigt imorgon och göra mig iordning och sen möta henne<3

//becca

Ny shiteeet


Städat+barnvakt



nu har jag nyss städat klart med syrran, har också varit typ barnvakt grannens son som är 3 år typ älskar att vara hemma hos oss så han har levt rövare med alla leksaker och julgrejer, gulligt värre! Har en ny design på min blogg nu kännde för att jag behövde förnya den lite.. Vad tycker ni om resultatet?


25-26 december

Faaaaan vad tiden går fort, det är snart nytt år och nya tag. Igår gjorde jag inte så mycket var hemma hela dagen hos pappa och tog de lungt kolla på tv och bara var. Sen på kvällen titta stella förbi  så vi tog en promenad i 2 timmar ute i de hemska vädret och bara snacka och så, sen drog hon hem. Så jag drog mig till brasan hemma och värmde mig var en isbit så kalt ute. Kolla på någon film med syrran och farsan också sen blev det sängen för mig typ msn och TV och lära mig hur min nya kamera fungerar och allt. Nu har jag vaknat för ett tag sen och kollat på någon film på TV men pappa rätt kul. Så nu ska de in och handla och jag och syster ska så klart städa upp lite.. Idag blir det också att bara vara hemma känner inte för att dra mig in mot stan och träffa komisar sånt skit väder ute. Så kanske drar in på söndag eller måndag istället!
Hörs senare Puss<3


saker att göra!

Saker som ska göras nu några dagar framåt:
-Sola
-Byta min topp till S
-Få en ansikt behandling+bryn och fransar
-Färga håret/utväxten och överhåret lite ljusare
-Köpa nytt löshår
-Träffa mina älsklingar
-FIRA NYÅR SOM FAAAN<3


Denna topp fick jag, så den kanske jag ska ha på nyår, eller en annan as gullig kläning kjag har sätt på gina om den finns kvar. Sen ska jag ha lack leggins,silver eller guld leggins till! Men först ska jag in i morgon eller på söndag och byta toppen till st S den var rätt stor så måste ha en st mindre! Sen är det bara att köra!
//Becca

Godmorgon




Godmorgon!

mjukis kläder<3hemma


I love mys kläder och bara gå HEMMA<3

Mitt rum hos pappa


Tog kort på mitt rum hos pappa också! Ser man min 18 års pressent alltså TV som hänger i taket plus datan!
I love it<3 Har nyss laddat in kamera programet på denna data så nu kan jag bara fota på. Ska kanske in till stan i morgon och möta någon kompis då e de klart kameran hänger med så får ni se bilder sen när jag laddar in de!
//God jul på er alla Becca

God jul

God jul på er alla! Nu har jag nyss öppnat paketen hos pappa =) Fick en massa bra och roliga grejer=)

Här är lite av grejerna som jag fick hemma hos pappa:
-linne/klänning
-kamera
-örhängen
-örhängen
-armband
-ipod grej
-pjamas byxor samt tröja
-pressent kort hos frissören

Sen fick jag av mamma:
-paljett leggings
-silver leggins
-parfym
-pressenkort på ansiktbehandling+bryn och fransar

23 december!

23 idag och en dag kvar tills julafton så skönt. Idag får vi gäster ska ha typ lilla julafton med mammas bästakompis och henns två barn. Fram tills nu har jag slagit in alla paket hunnit duscha och raka bena och suttit framför datan  och chillat ett tag nu håller jag på att värma platttången sen ska jag börja göra mig i ordnig. Kan juh inte se ut som hej kom och hjälp mig när vi får gäster.- hörs senare Puss bloggen

måndag-tisdag

Måndagen började med att jag gick ner till saltsjöbadens centrum för att hjälpa våran granne med hennes CD spelare som hon har i sin butik, inte för att jag kunde göra så mycket men kolla iaf på den och då funka den. Snacka ett tag med henne sen gick jag hem igen och ringde pappa och bestämde en tid som vi kunde träffas skulle kolla på julklappar till syrran och få lite ider. Han hämta iaf mig hos mamma så drog vi till forum nacka och gick där i några timmar och kolla runt tror att vi fick lite ider. Sen käka vi middag på en resturang där. Vid 6 tiden drog jeg hem till carro i orminge och spela TV spel, spela byzz som jag vann på hela tiden yeeeah sen ville carro he sin vinst så hon byte spel till gitar hero hahah som jag aldrig hade kört så där fick hon verkligen sin vinst förlora hela tiden. Så jag och carros morsa och farsa var ungefär lika dåliga medanns carro och hennes brorsa typ utklassa alla. Tog en kvälls promenad med och snacka ett tag, sen ringde jag stella och bestämde tid med henne så mötte henne i sickla så vi köpte tre filmer och energt dricka fett gott sen drog vi hem till henne och kolla på filmerna tills kl ttyp blev 04.00 sen somna vi båda rätt fort=) Vakna nästa morgon vid 12 och kolla på en till film sen duscha och käka sen drog vi till forum och mötte johnny stellas kille och tog ut pengar och köpte en julklapp till min lille bror hoppa han blir glad för det! Sen drog de till slussen och jag hem med tåget. La mig direkt i sängen och kolla på en film och tog det lungt. Nu har jag nyss städat mitt rum hängt upp alla kläder dammsugit och t´änt ljus med dofter i så nu luktar de någon juldoft står de på burken fett gott. Älskar rökelser och doftande grejer. Har slagit in syrran pressent med så nu kom hon hem så nu ska vi slå in alla andra paket och sen dammsuga hela lägenheter i uppdrag av mamma. Sen lär vi båda lägga oss i soffan och kolla på TV. // Rebecca

2 dagar kvar tills jul u snart 1 längta redan plus drygt en vecka kvar till nyår!
På fredag om jag hinner ska jag träffa Jessica vi ska dra och sola och umgås, hoppas det blir av var så länge sen jag träffa henne nu. De är lite som händer för mig. I morgon blir de lilla julafton hos oss med mammas bästa kompis myspys!
=)
Ha en rigtigt trevlig JUL&NYÅR alle sammans<3

Jessica älskling<3


Jessica tack för att du finns i mitt liv. Du är en helt underbar tjej och
jag kommer aldrig sluta älska dig! Tack för ditt stöd igår, du anar inte
hur mycket det betyder för mig. Glöm aldrig att jag älskar dig hjärtat<3
Jessica<3Becca- till döden skiljer oss ifrån!

Lördag i VH

I lördags blev de att städa mormors lägenhet i många timmar och fixa lite mer små saker. Sen när vi var klara runt halv 6 tiden körde mamma hem mig till carro så käka jag middag där och gjorde mig i ordning. Drog till forum och egentligen skulle möta rebecka men hon var så seg och vi frös så vi börja leta fest och drog till tc för att ta pendeltåget till Västerhanninge. Hitta en lokalfest i vh som vi drog till det var faktiskt helt okey. lärde känna lite nytt folk. och blec bjuden på en fest i vh i februari som vi självklart ska komma på. Drog sen på natten till slussen för att möta aöi, rayd och kevin så snacka med de ett tag. Sen drog de och jag och carro till bussen och sen hem till henne för att sova.

Söndag smsa melinda vid 12 tiden och fråga om vi skulle köpa julklappar så då var vi tvungana att dra oss upp käka nått och göra oss i ordning för att dra till forum och mötta henne. skulle möta henne halv 3 men så klart var de en olycka på skurubron så blev stående i bussen ett bra tag. Köpte julklappar käka och sacka sen drog jag hem till mamma och hjälpte till med julmaten hemma. Sen smsa stella och sa att hon var på väg till mig så drog ner och mötte henne s¨kolla vi på en film på 5an sen drog hon hem efter det :D

Så för mig har de varit en lyckad helg med kompisarna,syrrorna<3






lördag<3

lördag morgon nyss duschat och satt på mig brun kräm, nu ska vi snart till mormors lägenhet och städa där, lär juh ta en massa timmar. Har packat mikn väska också ska hem till carro direkt efter och göra mig i ordning och sen leta fest. Sen sover jag hos carro i natt så blir det att köpa julklappar i morgon. Fest kväll men syster carro ikväll<3Finns på mobilen hela tiden om det är någonting. 5 dagar kvar tills jul och alla julklappar är fixade:D
Köpte julklappar igår med syrran så nu är det avklarat. Träffa också fredrik på fridhemsplan och snacka med hen ett tag sen tagga han och så. Jaaaa lite vad som hände igår och vad som kommer hända snart och inför ikväll. Kommer inte skriva mer tills jag kommer hem igen. Ha en bra kväll och ett bra jullov<3
//big love becca

Julklappslista:

-Tid hos frisören
-Digitalkamera rosa
-pengar
-leggins
-nytt löshår
-tand smycke
-pengar till en ny mobil
-kläder
-pressentkort
-perfymer
-örhängen
-mascara
-puder
-vit  penna
-tatuering

Min önskelista=)<3


Minnen asså


Faaaaan vilken minnen jag får av denna bild. Hemma festen hos mig i Liljeholmen för typ 1-2 år sen kom drygt 50 pers ditt polisen och en massa sura grannar. Hahah galen kväll och en massa andra grejer för att slipp a berätta sanningen men allt kom fram till sist som var bra. Men man får såna minnen av den kvällen hemma hos mig. När en snubbe sparka sönder in dörr till mitt sovrum för att han ville ha någon dricka som var inne i mitt rum kaos assså. En hemma fest hos mig som spåra totalt. Men varje gång så lär man sig något nytt. Och jag kommer aldrig ha så igen. Har haft hemma fest hos mamma men det har mest varit chill och inget mer. Så har lärt nig utav mina misstag!=)
//Rebecca

PLUGG

PlUGG PLUGG & PLUGG- skriver en uppsats!

Godmorgon

Godmorgon nu ska jag snart dra till skolan. Börjar egentligen 12.00 men eftersom att jag missa bip testen måste jag och carro göra det idag fy faaaaan vad sugit det är. Men men vi ska iaf göra det så kommer vi känna oss så duktiga. Slutar 14.00 idag typ så då ska jag direkt hem och plugga på hälso grejen ska skriva två uppsater om det och lämna in senast på fredag på lärarens mail. Har lite kvar innan jag dra mig till skolan. Ska platta håret klä på mig och sen ger jag mig av 09.44 eftersom vi börjar 10.15 och ska möta carro 5 över i järla. Snart jullov så skönt. Men det blir så klart städning på lördag morgon hos mormor. Sen utgång på kvällen vill ha helg och jullov nu. Så man kan sova ut och göra det som man själv vill. Ajaj men nu måste jag fixa det sista och packa min väska. Ha en super bra dag allihopa!
//Rebecca


Förra lördagen-lokalfest




---


Rebecca


Ny vecka nya tag. Veckan som kommer ska jag vara hos mamma är som sagt hennes vecka nu så ska till henne i morgon. Har inte köpt några julklappar ännu men kanske ska med carro,anjeli och melinda till kista centrum och köpa någon dag efter skolan! Iaf en hel vecka kvar i skolan sen är det jullov fy fan vad skönt. Längtar som faan till julafton och speciellt nyår. Vad jag nu ska hitta på då, några som har planerat sitt nyår??...
Nu har jag iaf byt om till pappas t-shirt och ligger i sängen och lyssnar på musik och inte så mycket mer. Ska bli en tidig kväll för mig idag. puss puss becca


Söndag trött


Söndag- hemma hos pappa as trött! Blir en film dag och middag med familjen här!

lördags kväll!

Lördag började med att jag gjorde mig i ordning för att dra in till forum för att möta carro,melinda och anjeli och sedan åka hem till carro och käka och göra oss i ordning. Bestämde oss för att dra in till slussen till kvart i 8a för att möta fabbe och jocke som skulle med på festen, innan hade också jannika plus hennes kille kommit till carro så vi var en helt gäng som skulle ditt fixa lite grejer i slussen först sen drog vi till festen på gärdet. Vi var typ as tidiga och en av de första som kom till festen men hade kul iaf. Rätt många där man kände så det var kul. Under kvällen blev de mycke prat, skratt och dricka. Haha jag och carro plus mackan hade vatten krig så alla vi var typ skit blöta hela kvällen haha och gissa vem det var som börja allt?=) iaf vi hade kul sen drog vi hem så kom hem till 4 halv 5 tiden ungefär. Sen sov vi typ direkt, åkte hem till carro och sov där. Det var typ min lördag kväll lyckad faktiskt.

//becca

ska till forum:



Nu är jag klar hemma och ska snart åka in mot forum och vänta på carro och melinda och anjeli där. Ska hoppa på samma buss som de sitter på som går hem till carro, ska chilla hemma hos carro tills vi ska ge oss i väg på festen. Själv så e jag jätte tråkig och orkar inte klä upp mig så blir grått lång linne, grå svart ramndig lång tröja och leggins, och mina stövlar. Orkar inte klä upp mig mer. =)
<3<3<3
Så här ser iaf jag ut idag!
//Becca

Godmorgom:D





godmorgon LÖRDAG nu har jag nyss vaknat och börjat stoppat in filmerna i sina fodral igen, ska städa mitt rum efter det är klart. Sen ska jag äta frukost duscha göra mig i ording och dunka musik i mitt rum, sen drar jag in mot stan och träffar kompisar sen blir det fest ikväll. Med hela gänget<3 Kommer inte kunna skriva något mer nu på ett tag men skriver igen när jag har en dator, finns på mobilen dygnet runt!
//Becca

Grattis ERIK vinnare av idol 2009




Grattis Erik till idol vinnare 2009!

Final i IDOL 2009


Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på idol finalen som står mellan kalle & erik. Själv hejar jag på Erik en skit bra kille med en bra röst. Men nu ska jag gå ner igen och se på när erik sjunger vinnarlåten för första gången. Bara så alla vet så filmar min brorsa daniel till idol. =) Aja nu ska jag gå ner hörs senare babbes<3

planer inför lördag:

PLANER INFÖR LÖRDAG DAG/MORGON:
-Vakna
-Duscha
-Städa mitt rum(dvd filmer)
-Göra mih i ordning(platta håret,sminka mig)
-Hitta kläder
-Åka in mot stan och antingen möta jos och linnea eller carro och gänget?
-Fixa oss, för festen
-FESTA FESTA & FESTA
-Sova

Torsdag


Sitter i skolan just nu och har info och layout B. Håller på att göra julkort på photo shop typ. Slutar runt halv 4a idag. Så efter de ska jag hem till pappa och ta det lungt. Snart helg också skönt och en vecka kvar sen till jullov. Faaaan vad skönt jullov i typ 3 veckor, bara en massa kul med kompisra då.
//Rebecca Sundell

Våran låt carro!

Min och carros låt! <3


Sitter i skolan!


hemsk kväll:S

hemsk kväll igår, inte kunnat sova en blund i natt, Det började med att jag låg i mitt rum med båda katterna hos mig, sen hörde jag en stor smäll på undervåningen och de lät som att jätte många glas hade ramlat och så, så katterna drog ner livrädda efter smällen medan jag log i min säng skakis som faaaan. Ringde till mamma och hade panik hatar mörkret och att vara ensam hemma i detta hus, det e de värsta som finns. Att man hör grejer sen när man ska kolla är det ingenting. Men iaf våran granne kom över och kolla om de hade hänt något, men tydligen var allt som det ska och inget hade ramlat eller så. Börjar jag bli galen...? Ville iaf eller kunde inte sova så jag smsa min bror hampus, och snacka med han via sms, han garva för det mesta åt mig och sa att de säkert inte var något och att jag var en fegis. Men han snacka iaf med mig och de blev lite bättre! Tack bror<3 Sen ringde jocke också och garva åt mig bara, ingen fatta hur rädd jag var och hur mycke jag hatar såna här lägen, när man inte kan göra något man ligger ocg e helt hjälplös. Eftersom att jag inte har sovit en blund i natt bestämmde jag mig för att vara hemma idag, är sjukt trött, så kunnat sova typ 2 timmar nu men inte mer, men vågar fortfarande inte gå ner, och jag skulle juh stöka undan i köket men vågar verkligen inte gå ner. Plus att jag inte har orkat byta film så har kollat om på samma film 8 ggr nu XD Ahh de var min hemska kväll iaf.


Hampus bror, tack för du fick mig att tänka lite annorlunda igår plus fick mig några skratt utav dina sjuka sms! Du är alltid lika konstig, men underbar för man kan alltid snacka med dig!<3 Brorscccchan


Saknar oss, saknar tiden tillsammans när de var vi 3 mot världen och ingen annan där emellan. En bästavän och en bardomsvän. Men så fel de kunde gå till att ha umgås en hel sommar varje dag, varje helg, efter skolan o.s.v till nu ingeting tillsammans. Eller jag och carro har ju kontakt men de är inte trion längre, det är inte blondin gruppen som finns kvar. Men men tiden med er vid min sida var den roligaste och bästa i mitt liv. Vi kunde skratta tillsammans, snacka om problem och allt, vi satt nästan ihop, gjorde allt tillsammans. </3

Stunder blir till minnen!


Stunder har blivit som minnen med dig. Du var den först jag kännde den starka känslan med, den första som fick mina läppar att le, och magen att pirra. Men sluta med ditt skit snack och väx upp nu! Vet att du kan längst inne och att du vill längst inne.....!

Vakna nyss,försovit mig

klockan har ringt ett antal gånger men smart som jag är trycker jag av den och somnar om typ 4 ggr i rad, så vakna nu med ett ryck att jag hade försovit mig, inte bra:S Håller iaf på att göra mig i ordning nu till plugget, slutar hyfsat tidigt idag så ska hem och städa lite eftersom pappa kommer hem och att de ser lite ut somm en bomb, men så blir det när han lämnar barnen hemma och dra till spanien för en vecka. I helgen blir det partaj för faaan!

//Rebecca i farten

23:03

Börjar dra ihop sig till säng dags för mig nu! Inte gjort så mycket idag varit i skolan sen drog jag till forum och fixa lite grejer och träffa även carro och melinda där så snacka en snabbis med det. Möte syrran i gustavsberg innan vi skulle ta bussen hem till pappa så fick sällskap utav henne. Blev att ta de lungt när jag kom hem laga middag busa med sorry och kolla på film med syster inte mer har jag hunnit med idag! =p

På lördag blir de lokalfest med alla kul kul=)<3

Veckans sötnos!


Emelie blir veckans sötnos denna vecka!<3
Love U Gumms

Godmorgon måndag

Godmorgon måndag, vakna för ett tag sen och har nyss plattat håret plus sminkat mig lite nu e de bara att hitta kläder mascara plus löshåret kvar. Ska åka med 9o färgan till skola så har gått om tid på mig skönt. Denna vecka är pappas så kommer att vara på tynningö nu så alla vet. Nästa helg blir det fest och kanske krogen, längtar redan. Ajaj nu ska jag byta min näs percing till guldig!

//Pussar becca

God natt<3


ord mot ord

Hmmm känslan sitter i brösten hela tiden. Vill känna det igen, hatar att vara ensam men är rädd för vissa grejer och vågar inte öppna mitt hjärta samtidigt som jag vill göra det. Det är så mycket nytt som skulle hända och ändras på. Men kan ju iaf erkänna att jag saknar att ha någon vid min sida att vakna och somna vid, så mysigt!
De kan vara så fint i vissa lägen och oskså så jobbigt i andra, när man inte vet vad man ska göra eller säga! Då hamnar ord lätt mot ord och tar ut sig själva!

//becca

Jag är mig själv!


Söndag=slapp


Nu är snart denna helg över! Haft en lung men skön helg, inte gjort så mycket i stort sätt. Varit på bio med syrran varit med oscar och så inte så mycket mer, men varit rätt så skönt att inte ha behövt dra ut, men klart att jag har varit sugen men blir kanske fest nästa helg med rebecca:D

playboy!<3


Finns på mobilen hela helgen!
Pusssar becca<3

sånt ni kanske inte visste om mig:

Sånt ni kanske inte viste om mig:
-Jag använder alltid löshår
-Festar nästan varje helg,om inte undantag
-Plattar alltid mitt hår
-Haft hemma fest som spårat totalt (70 pers)
-Bråkar mycket med min bästavän
-Väljer nästan alltid fel killar
-Aldrig haft ett seriöst förhållanden
-Hatar att sova själv
-Blir lätt sur
-Aldrig varit i thailand
-Gått om 2:an på gymnasiet
-Bor på en Ö
-E 18 men ser ut som 15 =)
-Umgås hellre med killar en tjejer, de e lättare att ha att göra med

<3<3<3


Fredag snart!

Åhhh snart fredag ska bli så skönt! Ska ut till pappa i helgen och bara ta det lungt, behöver det. Får se om jag tar med mig någon kompis ut eller bara tar de lungt för mig själv. =)
//becca

Skolan!

Hej nu sitter jag i skolan har typ bara en lektion kvar skönt=) Sen ska jag antingen träffa stella eller barra åka hem och ta det lungt trött och vill bara hem. Är ju som sagt helg snart, antingen så blir det fest med några eller också så blir det krogen, var rätt så länge sen man var ute, så skulle ju vara kul att dra ut med några men vi får se vad som händer! Kanske ska ut till pappa någon dag också, får se hur allt blir.
//Becca

Ska ut någon dag och köpa julklappar också, bara några veckor kvar till jul och har inte änns börjar att tänka på vad jag ska köpa till alla, och för vilka pengar, men de löser sig kanske drar ut i helgrn och kollar efter nått!<3

tänkte berätta om 2 av mina kompisar!

Tänkte berätta om två utav mina kompisar som jag umgås rätt så mycket med både i skolan och på fritiden/helger. Tänkte inte säga några namn så ni får lista ut själva vilka jag syftar på, lovar det är lätt. 

okej den första personen brukar glömma mig vid tåg stationer och bara försvinna lite då och då plus att bara garvar tex, när jag sätter mig i en tagg buske och snackar tyska men en person som typ är svensk:S hmmm... vem kan det vara?

den andra personen är läskigt lik mig säger de flest. Ibland på utseendet men annars bara på sättet. Och en stor del av tiden garvar hon och säger att jag är blond när hon själv är sjukt blond? hmmm... vem kan det vara?

JAA mer säger jag inte, mer än att de 2 personerna är så sköna, lovar bästa brudarna!

<3

Jag vill ta en ny percing


bild 1                         bild 2                          bild 3                        bild 4


Bild 1- över läppen
Bild 2- under läppen
Bild 3- tungan
Bild 4- naveln


Jag vill ta en ny percing, har ju i näsan redan som jag har haft i två år lite drygt! Men är sugen på att göra någon mer, har tänkt så länge på tungan men inte vågat plus att min tunga e rätt kort så vet inte hur de skulle bli. Bilderna ovan har jag satt ut prickar på olika ställen man kan ta percing. Men tungan lockar mest, men vågar nog inte och inte helt säker ännu, har ju lätt för att bli sjuk och få förkylningar och tungan e ändå ett känsligt ställe.
Men klart att man är sugen på det! Det är ju som sagt så snyggt att ha i tungan. <3


vad tycker NI?...

RSS 2.0