Glad midsommar ALLA!

Glad midsommar! Och det är sol ute hur underbart är inte det:D Gick nyss upp och ska snart in i duschen och börja fixa mig lite. Snart kommer emelie, erika, cassandra och natta hit vi ska fixa oss här äta och dricka sen ska vi till huddinge ikväll och börja kvällen där sen kanske vi drar vidare får se hur kul det är där och så de e midsommar och ingen sova här inte fuööt ös medvetlös!
Pusss




Faaaaaan vad jag saknar den tiden det var vi 3 inga bråk bara en massa galenskaper:/ Men kommer bli svårt att få tillbaka vi har blivit så olika men ändå lika på många sätt. Gått från bästavänner till ovänner till bråk och i dags läget är vi bara kompisar om inte mindre. Men ska varra ärlig saknar er två Anna och Carro ni har vart med längst ni som känner mig bäst!

Hemma i saltsjöbaden igen!

Inte gjort så mycket de senaste dagarna måndags natt var hemsk kunde inte sova en blund på hela natten. Så tisdag morgon bestämde jag mig för att åka till sjukhuset och se vad det var för fel hade åna ryggsmärtor på ena sida. Tog några tester och fick vänta ett tag visa sig att de var som vi trodde så nu går man på pencelin tills på torsdag. imorgon ska jag till gustavsberg på en arbetsinterljuv hoppas jag får detta jobb behövs verkligen nu behöver pengar och behöver jobba lite. Snart är det midsommar har inte allt klart än vad som händer men blir säkert nice iaf:D

//Beccah

Måndag

I lördags blev de att göra sig iordning lite fort och dra till slussen för att möta marcus som hade fixat dricka till mig. Sen tog jag tåget hem till mamma och chilla där drack lite och vänta på att natta skulle komma. Hon kom sen typ halv 7 då blev de musik drricka och fixa oss inför kvällen. Emelie ville med osss ut så drog in till stan och mötte henen halv tio sen drog vi till nivå 22 och träffa några där vi kännde sen drog vi oss mot entourage även där träffa man på folk man kännde hade än trevlig kväll tillsammans med folket. Och sen skulle vi på efterfest men de sket sig så jag drog em till emelie i tumba satt på en nattbuss i typ 50 min innan man kom hem till henne. Men hade en trelig kväll tillsammans med bästa. Idag är det måndag och jag har inte gjort ett skit vakna och somna hela tiden så gick upp vid 12 tiden sen har jag barar tagit det lungt hela dagen skönt.
Snart är det midsommar och mina planer har så klart ändrats igen skulle ju varar på Tynningö och fira först men vissa människor fattar jag mig inte på så skiter i tynningö i år om de inte blir så att jag och natta drar ut ett gäng och tältar eller nått. Annars är mina planer att vara med natta och fler kanske skulle till natta på dan och ut på kvällen. Får helt enkelt se vad som händer. Men kommer bli kul som vanligt med nattisen :D

Nu ska jag dammsuga huset buhhhh men måste göras när pappa och barnen är hemma själva är det fest heheh skoja men ska bara dammsuga lite så de blir lite fint. Ha en bra regning dag.
//Beccah

Utgång ikväll med som bästa<3


Ikväll ska jag ut med natta och emelie blir entorage =) Är hemma ho mig nu i nacka och väntar på att natta ska komma hit sen ska vi fixa oss, äta och börja dricka. Sen drar vi in till stan och möter emelie sen blir det krogen kanke efter fest och sen lär jag sova hos emelie i natt i tumba! Kommer bli en nice kväll med dom bästa behöver dra ut dricka och umgås med underbart folk för att skildra mina tankar lite. Imorgon drar jag hem till tynningö och tillbaka till nacka på måndag elelr tisdag. Puss på er önskar er en trevlig kväll!<3

Fredag och är på Tynningö!

Nu är denna vecka slut och det är jag glad över. Har vart en jobbig vecka gått upp tidigt varje dag behövs sömn nu. Kom hem idag kl 2 med pappa vi handla mat innan så ikväll ska vi grilla johan och lova kommer över så blir bakpotatis och fläskfile. Sen blir det en massa filmer tills man somnar behövs ta de lungt ibland. Imorgon tänkte jag dra från ÖN och dra in och träffa kompisar inte blivirt nått sånt denna vecka. Har iaf städat ut mitt rum hos pappa slängt en massa skit kläder som ingen elelr jag använder och sen försökt snygga upp lite. ja mer har inte jag att säga för stunden.
Eller jo killar jag får damp på er assså ni kräver så mycket och blir sura för miinsta lilla asså:O jag försöker så gått jag kan men ni blir bara arga hela tiden och hatra mig istället. Försöker alltid ställa upp för alla mina kompisar men får alltid tillbaka skit i ansikte. Men får väl ta de här som en lärdom igen då att inte lite på någon.


Jag är den jag är!

Jupp snart är denna helg slut den har varit både bra och dålig på många sätt. Imorgon är de måndag och de är arbete för dom flesta som har jobb men icke för mig som inte fått jobb ännu. Men jag ska med syster till pappas jobb och lära mig lite grejer för att både rädda hennes resa plus att tjäna lite egna pengar. Sen ska jag på arbetsinterljuv imorrn med!
//Beccah


Bästa dagen i mitt liv!

Igår och idag

'igår var jag hemma fram till kvällen sen smsa jag runt och jag och sanan bestämde oss helt plötsligt att dra och kolla in anders lya i sigtuna. Mötte sanna typ kvart över 9 i tc sen tog vi tåget till märsta visste att de var långt till märsta så satt och lyssna på sannas mp3. Sen kom vi fram till märsta och skulle ta bussen därifrån till anders han sa att bussen skulle ta 15 min och de tyckte vi var helt okej. Vi åkte  och åkte och åkte och kom aldrig fram till han efter typ 35 min var vi äntligen framme. Hahah jag och sanna skoja om att vi hade åkt halvvägs till göteborg:O Blev fåna oss vid datan och sen kolla en knas film men ändå roande. Efter filmen dog hans vatten i lägenheten och jag kunde inte ladda min mobil skit utag. Så jag la mig på min madra och sjöng lite för sanna och anders men de gilla inte de:D Sen slockna nog vi alla rätt fort hörde bakrunds ljudet på datan lite lågt hela natten åhh skjut mig.Sen väckte min mamma mig kl 8a nästa dag och sa att jag skulle komma hem för de skulle komma en kille till oss helt död pallra jag mig upp fast sen blev jag pigg och fåna mig om vanligt. Sen har jag barar sökt jobb idag och vart hemma. Imorrn blir de arbetsförmedlingen sen sola och bada om de e fint väder sen dricka på kvällen. Mina inlägg blir så länga hela tiden barra för att de händer så mycket hela tiden. Älskar mitt liv har dom bästa vid min sida nu!<3 Kärlek till dom.

BLONDIIE PERIODEN SKA TILLBAKA SNART SKA BARA KIRRA PENGAR FÖRST I LIKE<3

Hemmafru e mitt jobb


Nu är jag klar med tvätten lagat mat till mig och syrran och städat mitt rum faaaan vilken hemma fru jag är. Eftersom att jag har fått en ny kamera av min pappa kommer jag kunna uppdatera min blogg mycket mera nu än förut som följ den i sommar. För att veta vad partypinglar hittar på för bus=)
ikväll vet jag inte vad som händer vill inte sitta hemma så ska höra runt och se vad som händer:D
Puss beccah

Åhjävlaskitfolkdetfinnnsidennavärld!


Åh de har hänt mycket på kort tid asså studenten förra tisdagen var en av de bästa dagarna i mitt liv bjöds på massa på den dagen. Onsdagen var jag rätt död hemma bakis som en idiot blev film och sängen hela dagen torsdag mötte jag sanna och anna och några mer och drog till rålis tog några öl sen hamna vi på fest men så klart fasna vi i hissen innan starkt jobbat. Fredagen kirra jaag fest hos mig finns både bra och dåliga saker att säga om de men inget som jag vill ta upp här i bloggen eftersom att de finns folk som läser min blogg som inte ska göra de och infon kan hamna i fel händer. Men kan säga sten hårt nu att jag vet vilka som e mina riktiga vänner nu och kan säga att de jag troddde e barar falska. Och istället insett att jag har de jag behöver alla andra kan dra. Ett stort jävla plus till Sanna Blomberg, en underbar tjej hon har alltid varit den samma till mig du är en riktig vän! lördags drog vi till jerrys kompis som flyttat hit till mitt område och drack och snacka en masa och lyssna på musik sen blev de hem till mig te,tårta och film=) söndag städa jag sen barar tog de lungt:D idag e de måndag och ja och syster har tvätt stugan hela dagen buhhh vad trist de är=)
Ja de som hänt i mitt liv nu under ett tag! Och vill ni veta en annan sak jag är arbetslös GRATTIS BECCAH!
Och min underbara mamma fyllde 51 år igår grattis till henne, ja som sagt mitt liv leker'
Puss från en arg men glad becca <3

För jag har tagit studenten fy faaan vad jag är bra!





RSS 2.0