Tisdag!


Hello tisdag nu sitter man i skogen igen och kollar när nusse spelar visst JÄTTE KUL hmmm. Idag har vi gjort mycket typ tvättat, städatoch tränat faan man känner sig duktig:D Nej men vi har inte gjort ett skit Jerry e döds sjuk så bara tagit det lungt. Imorrn blir det arbetsinterljuv och sen hem och färga håret om mamma orkar. torsdag fredag är det jobb och sen ska jag se om man kan lura ut jerry till tynningö för att grilla och ha det gött.
Ikväll blir det kräftor för oss får se hur det är eftersom jag inte ätit de förut spännande. Puss på er!


Tanto igår, jobb nu!


Godmorgon nu är det äntligen fredag så skönt väntas en bra helg framför mig. Idag är det jobb igen skönt men trött skulle vart skönt med en liten sovmorgon när man blev sen igår. Men hade trevligt igår med anna och sen jerry och hans arbetskompisar. Så idag skulle jag egentligen till annas bror som fyller år men tror jag hoppar det och satsar på imorgon när vi ska till zanna och fira stora tjejens dag=) Så nu blir det snart att dra till bussen puss beccah
(En bild på mig och anna sen igår i tanto)

Upppdate

Godmorgon måndag gick upp för ett tag sen ska om två timmar ut på långpromenad med madde och trixi ner till vattnet här i skogås. I onsdags var jag och jerry hos mig gick till anton på kvällen melinda kom även dit satt och snacka drack och så sen hem till mig för att sova torsdagen var de djurgårds match så ja och melinda gjorde en pasta sallad och var hos mig och chilla hela dagen sen till kvällen dök jerry och anton upp och höll oss sällskap.

Fredagen blev det skogås bestämde oss för att grilla john,tom, och anton o melinda kom även över blev fotboll dricka och grilla mys sen under kvällen bjöds det på mirran öl spel hos jerry och smågrodorna hos tom var en lyckad kväll.

Lördagen hade jag ingen lust till nått var trött fast ändå minte så blev lungt. Söndagen kom min syrra och hämta mig så åkte vi till hallunda för att hälsa på några vänner där var mycket trevligt. Sen hem till jerry igen laga middag och ta en bad.

Sen blev de film som ja somna ifrån.
ja snabba drag från helgen nu ska jag klä på mig sen blir de ut :D

4 månader med Jerry i torsdags också!<3

Nacka idag

Tjingeling nu har man gjort sig iordning packat väskan med saker ja ska ha med mig hem och sitter vid datan och dunkar musik för mig själv. Kl 11 ska jag möta jerry för att först åka till forum och sedan till mig. Fått uppdrag om att steka pankakor när jag kommer hem jobbigt men gott blir det:D
Imorgon e de lång helg eller rättare sagt idag eftersom att alla e lediga imorrn och på fredag eller alla och alla men dom flesta. Får se vad som händer denna helg hoppas på fin väder iaf. Nu ska jag snart chillla puss på er.

Tisdag tvätten väntar!

Godmorgon tisdag här sitter jag igen har nyss plockat ihop all tvätt har tvättstugan kl 2 idag. Så har några timmars jobb framför mig nu. Imorgon ska man hem till nacka igen. Sen väntar en lång helg då får man hoppas på mycket sol och grillningar och dricka gött de låter. :D

Städryck

Nu har jag plockat undan här bäddat sängen lagt i filmerna som ska tillbaka dammsugit hunniit tagit en dusch skurat spisen suttit ute i solen och väntar nu på att soppan ska bli klar. Ska ta en promenad med Madde om någon timme sen möta jerry i centrum för att lämna tillbaka filmerna kolla på nya och köpa de sista för hans flygande jacob vi ska göra ett försök med ikväll. Känner mig duktig imorrn ringer man läkarn igen har tvättstugan och söka massa jobb.


Usccch

Under helgen har de inte hänt så mycket faktiskt i torsdags natt var en ren plåga låg typ och skrek för jag hade så ont tårarna rann av smärta så torsdag åg fredag blev de läkaren för mig så nu går man på medecin tills torsdag. Så denna helg har vart lung i fredags blev de  middag med tony jerry monica och john lördags mys kväll och söndag äventyr med familjen wikström. Typ de som har hänt under helgen vilat mig så ja ska bli frisk.

Imorrn e de tvättstugan också men väntar långhelg skönt!:D





Den perioden i mitt liv det var som mest party och drickande.

Godmorgon sömnlös natt

Godmorgon e trött fast även inte kunnat sova typ två timmar denna natt. Trodde jag skulle kunna sova fett bra i natt men det sket sig direkt juh. Blev väckt av att jerry kom eller rättare sagt inte kom sen när han väl kom kunde jag inte somna om låg vaken i år vände ochvred mig försökte sova men var rent omöjligt så får se hur denna dag går.

Ska iaf jobba idag så om ungefär en halv timme ska jag åka. Fast skulle nog hellre vilja sova några timmar nu när det känns som att jag kan det. Buuuuh jag som ville vakna upp och vara pigg.

Jag och Emelie <3 Underbar tjej det där de!=)

Tisdag

Denna tisdag har vart trevlig vakna hemma i nacka av att mamma kom in och sa hejdå för hon skulle till jobbet sov ett tag till innan jag gick upp och drog mot gurra centrum för ett möte. Senare åkte man till tc och mötte Anna där vi tog tåget mot skogås sen åt vi hon fixa min mobil lite roligare sen tog vi filten vin dunken och kortleken och la oss på kräset i solen och stekte i 2 timmar. Sen bestämde vi oss för att dr atill bolaget och köpa ÖL så blev farsta sen skogås igen satt och snacka massa om allt spela kort osv var rigtigt trevligt. Nu har jag nyss föllt med anna till tåget och sitter nu vid datan och dricker upp min öl och väntar på den bästa människans som kommer om någon tilmmek, då blir det att kramas:D

Imorgon är det jobb och förhoppningsvis middag med pappa mys!
Puss på er

Jag och anna <3


SOOOL+helg


i torsdags blev det rållis med anna, carro åh melind. Men efter ett tag drog anna och carro så jag och melinda satt kvar och snacka om allt innan vi drog till tekniska för att möta jerry och hans polare och ta en öl innan vi skulle hem till skogen igen. MElinda sov här så drog hem till henne på fredagen och kolla film käka och snacka. Sen när kl var runt halv 8a drog jag till jerry igen för filmkväll typ. Lördagen blev det stan för att sätta oss på en utesevering med stella anton och jerry så satt där någon timme innan jag och stella skulle till nacka och sola fasna och kolla på ungdomar som dansa. Drog till ektorp och sola sen hem till stella för film äta gott och snack. Drog sen till slussen och mötte jerry sen tog vi taxi till han efter han hade käkat. Sen hände de lite saker men inget att ta upp slutade med att jag träffa madde iaf drog till henne och niklas och tog några glas och snacka lite med några där sen hem till jerry igen för disskution. Söndagen blev de mer disskution sen besluta vi oss för att ringa anton och åka till ikea. Köpte lite små saker som ett nytt soffbord,en hylla ljus och sånt. Sen satte killarna upp hyllan och tvn och jag städa nu e allt klart tv är på plats nytt soffbord blev jätte fint.:D

Skulle gå upp och dricka vatten och gå på toa i natt /kväll så tog på mig en filt sen la ja mig i sängen igen tog av mig filten och den börja bliztra på mig flög upp och jerry lika fort och hade panik för filt jäveln som blixtra på mig.
Nu e det måndag igen och jag har nyss käkat frulle och suttit i solen ska snart börja fixa mig för hem gång till nacka igen var ett jävla tag jag var där sist så ska bli skönt att komma hem igen=)

Puss på er

SOOOOOL

Solen skiner underbart kan inte bli bättre ju. Denna förmiddag/eftermiddag har jag haft tvätt stugan ska gå och hämta sista tvätten snart. Suttit ute på Jerrys uteplats och snackat i tele med stella i år och dagar hihih trevligt värre kan som alltid snacka om allt med henne så skönt. Så satt och mös i solen medan jag och stella snacka om allt sen har ja sprungit fram och tillbaka till tvättstugan snackat med grannarna och tagit en varm skön dusch skön dag!

Fick ett samtal nyss om att jag ska jobba på en förskola nästa vecka onsdag/fredag kul:D
Nu ska jag springa till tvättstugan sen börjar de långa vikandet av alla kläder puuuuh var masssa tvätt ;O
Funderar på att börja plugga med så ska nog söka till underskörteska som pappa tipsa om så får se hur de blir vart inne och spanat lite iaf.

I helgen blir det träffa kompisar grilla och åka på utflykt med mamma och syster och hälsa på min älskade häst Saga saknat henne som faan så kanske blir en ridtur?:D Kärlek till min älskade häst Saga <3

Min älskade Saga som jag har köpt helt själv av mina päron men tyvärr kunde vi inte ha kvar henne hade helt enkelt inte tid men hon har det bra iaf blir riden och alltid lika pigg. Så i helgen blir det puss och kram kallas med min andra halva saga. Haft så mycket minne med denna lilal charmtroll mysiga skogsturer, galna galopper över ängar, sprong rakt ut i diken för h9on ser spöken, försök till att hoppa och en minnesvärd film inspelning där jag och saga ägde ut alla brände i kroppen och hovarna så härligt.
<3<3

Godmorgon stockholm

Godm,orgon nu är man i Stockholm igen resan hem igår var mycket buss och flyg innan man kom fram till sth. Men haft underbara dagar i skåne med familjen och barnen gjort mycket barnkallas,tivoli,in låst i huset,städat tomten,myskväll med barnen,parken,solning osv. Längtar tillbaka lite faktisgts är så skönt att komma dit att slippa tänka på allt hemma och bara få rensa huvudet ett tag. Men tillbaka i stockholm känns också bra jerry mötte mig igår tog en cider i kungsan innan vi drog till skogås igen. Jupp så idag har jag tvättstugan MYCKET TVÄTT som väntar på att bli tvättad puh. Efter tvätten e klar blir de söka jobb och njuta i solen funderar på att dra ut och springa också:P

Ha en underbar dag!

Gammal bild på mig från typ 9an   :)

RSS 2.0