redag+dålig uppdatering

Hej bloggen förlåt för dålig uppdatering men har haft mmycket för mig på alla olika håll. Denna skolvecka har gått fort ett prov avklarat, så skönt. Har varit hos pappa veckan som var, skönt att komma ut ditt det är så lungt och man har inga krav där man kan leva i sin egna värld helt ensam I LIKE!

Iaf slutade 12.00 i fredags så då drog ja carro och melinda hem till carro i orminge, och lyssna på musik och gjorde oss i ordning inför bio+fest. Drog oss in till stan 4 och käka och sen hämta vi ut biljetterna tjugo i 5 till filmen, skulle se new moon den var rikgtigt bra, värd att se. Sen efter filmen drog vi till toan och gjorde oss i ordning till fest och sen mötte joss och sofie, sen blev de fest i bromma, var kul mycket folk träffa många ja kännde där och några från nacka som lajs, rebecca och sandra. Sen drog vi hem på natten till carro och sov hos henne, fick även sällskap av carros killkompis robert till slussen så stod och snacka med han ett tag innan hans buss till tyresö gick.

Lördag betyder för mig idag- bråk+hjälpa till att baka och städa!
Söndag betyder glögg träff hos oss!


Hörs sen och jag ska bli bättre på att blogga LOVAR!<3

jess darling


Jessica, jag saknar dig, bara så att du vet det ÄLSKLING!
Jag finns för dig varje sekund och minut, står vid din sida hjärtat<3

Fredag-fest i bromma

Förlåt om jag inte har skrivit på ett tag men inte haft ork till det. I fredags drog jag carro och melinda hem till mig och först chilla gjorde mat och fixa oss inför kvällen:) Sen hörde vi runt vad som händer ikväll och vi bestämmde oss för att hänga med Simon och hans polare på fest i abrahamnsberg-bromma. Så var där vid typ 10 halv elva på kvällen heheh fick väntar ett tag innan på de för det var så sega, men vi roa oss så länge med musik på mobilen melindas danser och carros humör och jag hehe finns inget mer att säga om mig! Iaf festen var kul var någon kille som hette jocke som hade den, så de kanske blir till att dra ditt nästa helg med.  
//beccca









Igår

Igår fick jag och morsan ett ryck och bytte säng, eftersom att hon klaga på att hennes var för hård och för stor så hon fick min mjuka säng och jag fick hennes! Men den tog typ upp hela rummet heheh men det blev bra iaf. =)

onsdag

Onsdag idag börja kl 9 och mötte carro, melinda och anjeli vid järla station, så tog vi oss tur med mördarbacken den tar verkligen kål på en så tidigt på morgon. Inte hänt så mycket denna dag mer än att vi har snackat om vårt arbete som vi har om mässan i morgon, fått vår plats ut lottad, nu gäller det bara att lära sig det, har delat upp vissa delar så det är skönt. Sitter just nu i min säng och kollar på vårt hotells hemsida, läser om lite allt möjligt så att ja kan bli lite mer förberäd. Ska plugga lite på småföretagsprovet också som vi har på fredag! Faaaaan i morgon e de en dag kvar tills helg, man ser alltid fram tills helgen eftersom att de e vår tid att göra vad vi känner för, och kan tänka bort skolan ett tag. =)

Det bara regnar och regnar dag till dag, och de börjar dra ihop sig till jul. Vill ha en vit jul detta år men de kommer väl inte att kunna bli det. Lär nog bli en regnig jul, men man kan ju hoppas iaf!

//Becca
 

tisdag

Vakna i natt utav att jag hade värsta hostan, så mamma tyckte ja skulle stanna hemma idag, så sjukanmälde mig tog en iprem och somna om. Gick upp vid 10.00 kolla lite på tv satt vid datan en stund och sen tog nått att käka. Sen la jag mig i min säng och fortsatte att plugga till svenska provet i morgon har en text kvar att läsa sen gäller det bara att lära in sig det. Suttit och sökt på datan faktiskt lättare att läsa handlingen där fattar mer då. Jessica ringde mig för ett tag sen hon skulle sola fast var folk där inne så hin var tvungen att vänta. Så snacka med mig gulleplutt i en halvtimme sen ppkugga jag lite mer, och nu ska jag käka! Hörs sen Pusss

Planer inför veckan

Måndag-Plugga svenska (2-3 texter)
Tisdag-Plugga svenska (2 texter)
Onsdag-Svenska prov, plugga till mässan till hotellet
Torsdag-Mässa i skolan, plugga småföretagande A prov 2
Fredag-Prov i småföretagande A prov 2 kap 6-7, fest eller slappa
Lördag- FEST FEST OCH FEST
Söndag-Vila upp sig inför en ny vecka

Ja som sagt min vecka är fullbokad med grejer, vill verkligen ha helg NUNUNUNU!

Måndag

Måndag kom hem från skolan vid halv 4a tiden. Då diska jag direkt eftersom ja råka glömma det igår:) Så gjorde de direkt när jag kom hem, sen städa jag mitt rum de såg förjävligt ut och sen till sist tändte doft grejer blev fett bra och lukta mysigt igen, inte instängt eller något. Sen efter de plugga jag och sen käka med morsan och syrran och sen hoppa jag in i duschen och sjöng, hahah hörde av de i min familj att ja kanske inte ska satsa på IDOL eller så heheh men jag är glad iaf. Nej nu måste jag sluta ska borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa mer till svenska provet på onsdag! // Becca

SKOLA

SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA-PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG

Söndag


Idag gick jag och carro upp 08.10 för att ta tåget till slussen och möta jannika plus carros morsa. Jannika fyller år snart så hon fick en ridtur utav carro, så jag hängde med till stallet och hjälpte till lite här och där. Var faktiskt kul att vara med hästar igen. Kom hem till 2 tiden då tog ja bara de lungt typ data och tv sen käka jag och mamma vid 5 tiden. Så sitter jag här vid datan och försöker få igång messenger(MSN) men det står ju bara ERROR överralt, får försöka i morgon igen, lite irriterande men vad ska man göra. Väntar på någon film som börjar 21.00
Så mer händer inte denna söndag!

//Becca

Lördag

Lördag morgon tog vi det bara lungt typ sov, lyssna på musik och ah hände inte så mycket i stort sätt. Tänkte först bara vara jag och carro hemma hos mig och kolla på film och ta de lungt, men de blev snabbt ändrade planer på det. Anders ringde så vi bestämde att han och jesse skulle komma hem till mig så melinda stanna även också kvar, så det blev film kväll med alla de, kolla på två skräck filmer lyssna på musik käka mat och godis och snacka. Det var i stort sätt våran lördag kväll. De drog hem vid typ 01 tiden om inte lite senare. Så då gjorde ja och carro oss i ordning för att gå och lägga oss, eftersom vi skulle till hennes morsas stall kl 9.20 skulle vi vara i slussen och vi ville gärna hinna sova lite innan vi skulle upp'?=)

<3

inte denna film vi såg igår! Men såg den förra veckan hos pappa, skit bra film verkligen värd att se, om man vill ha något spännande och kolla på inför kvällen med vissa skratt i sig!





Fresdag!

Igår var det fredag och vi sluta kl 1 i skolan skönt?=) då efter att vi hade slutat drog ja carro och melinda till hammarbysjöstad för att fixa ögonbrynen på någon frisör där. sen gick vi till sickla bro och tog tåget hem till mig vi skulle käka hos mig och göra oss i ordning tills vi skulle dra ut! Drog från mig vid 8 tiden och drog ner till tippens centrum och köpte läsk, sen mötte vi melindas komipis cissi vid tåget i tippen skulle på fest med henne och alla hennes polare, visa sig att festen var 5 min ifrån min morsa så för oss var de väldigt skönt, med nära hem sen. skulle möta några vid tåget lite senare sen och då e de klart de e jätte många poliser som skulle snacka med oss och fråga en massa, så de tog ett bra tag innan vi kom iväg till festen. När vi kom ditt var de sjukt mycket folk där var typ 50 pers så var galet trångt där asså. Sen e de klart att de kom ditt oinbjuda som inte skulle vara där så de blev lite tjafs mellan vissa så vi höll oss undan. Lite senare bröt sig polisen in och då drog alla. Så vi drog mot bensin maken och jag typ satte mig i en tagg buske, fett hemskt men melinda blev iaf roa av det. Var vid bensin maken ett tag sen drog vi hem till  mig kolla på en film och åt popcorn sen sov.
Ja de var väl i stort sätt min fredag, hahah inte speciellt lyckad men men, de blir till vad man gör de till.

Idag är de iaf lördag och ja och typ carro ska bara vara hemma och chilla typ film kväll, eftersom vi ska med hennes morsa till stallet i morgon! TIDIGT så måste gå upp tidigt också så blir bara till att ta de lungt denna helg. Och får väl ladda inför nästa hehe!
<3


Godmorgon

Godmorgon vakna för ett tag sen fortfarande förkyld och lite ont i huvudet, känns som att min röst ibland kommer att försvinna. Men hoppas att den inte gör det utan att jag får behålla den även fast ja e lite förkyld. Nu håller ja på att sminka mig till plugget. Ska till mamma idag så måste få med mig de ja ska från pappa till mamma. Efter skolan ska ja nog köpa ett par till leggins de går alltid sönder och bra att ha, sen ska jag till hammarbysjöstad för att fixa ögonbrynen=)Sen blir de hem till mamma ta de lungt ett tag käka något och sen drar vi ut på någon fest! Alltid lika kul. Får se vart vi hamnar i kväll men nu måste ja fortsätta och göra mig i ordning har drygt en timme på mig!

//hörs senare PUSS becca


Om mig:

Jag är ingen vanlig tjej, är en rätt ovanlig faktiskt även fast vissa tycker att en blond tjej är som alla andra ser likadan ut och beter sig på samma sätt. Fel de stämmer inte jag har varit med om så mycket innan allt. Varit med om saker som inte alla går igenom under sina år. Men jag är stolt där jag står idag, för min väg ditt har varit lång och hård med mycket tårar och bråk och också glädje! Men den jag är idag är den ja alltid kommer att vara de är jag som är Becca och ingen kan trycka ner mig som förut igen. För jag har lärt mig så mycket om olika personer, om hur denna värld fungerar, har en lång bitt kvar men har gått igenom en bitt på våggen! Och jag kommer aldrig sjuka till min gamla nivå igen. Jag är här nu och föralltid. Lär er leva med det för jag tar ingen skit längre, och jag har så mycket att ge inom mig! //Rebecca Sundell


Blond på utsidan, men det säger inte allt det finns en insida också, tänk på det!
<3

Torsdag

Torsdag en dag kvar till fredag och helg så skönt längtar verkligen tills helg för att kunna göra de man vill och vila från skolan ett tag. Har sjukt mycket i plugget nästa vecka vill att nästa vecka ska vara över redan. I morgon blir de skola sen hem till mig äta och göra mig i ordning sen ska jag och carro väl dra på någon fest tror jag, så får se vart vi hamnar!

Finns på mobilen hela helgen, om det är något!
<3

dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men datan hos pappa e konstigt allt p datan funkar utan här på blogg.se går inte att ladda upp några bilder, den står bara och tänker och de e juh inte så jätte kul att bara sitta och läsa text hela tiden e ju kul med lite bilder som piggar upp också ibland! Som en bild på mig ja shit då kan man inte bli annat en glad!=)

just nu har ja pluggat/skrivit om vårat hotell som vi har ska ha en konferens i skolan, så ja skrev just om baren och returangen och öppettider där och deras olika menyer. puuuh jobbigt att bara sitta och skriva ibland på datan, men nu e ja klar med de har bara en sak  till fast de gör ja i morrn i skolan går bättre då!

Snart är de äntligen helg längtar så mycket efter helg, att kunna dra ut på någon rolig fest! Höja musiken och leva livet, fy faaan vad underbart assså. FAN vad jag vill ha helg nu, VILL FESTA och ha kul med mina kompisar!
Tyvärr kommer inga bilder in för de går inte, men när de väl går lägger jag in!
Nu ska ja kila ner till pappa och be han hämta fram en bra film till mig och sen ta en snabb dusch!
//becca

idag

idag har det varit en skön dag drog till skoan till 10.00 gick på alla lektioner som en dag innehåller och så, alltså en helt vanlig dag. Men på min sisat lektion e de klart att brandalarmet går, åhh fett jobbigt fick gå ut och sen tillbaka och sen sluta vi lite onödigt. Drog till nacka trafikplats sen iaf och mötte stella och sen kom hennes pojk också så stod och snacka med de ett tag innan min buss gick. Sen har jag bara tagit de lungt hemma, ska snart ner och duscha också! Börjar 9 i morgon puuuuh jobbigt. =) Men nu ska jag sätta på musik och dra mig till duschen sakta men säkert!
//vi hörs puss becca

Helgen<3

Tja förlåt om jag inte har skrivit i helgen men inte haft tillgång till någon data på det sättet så får skriva när jag är hemma. Just nu har jag sminkat mig och ska snart klä på mig för att dra till skolan börjar 10.00 idag! Men men helgen har varit bra i fredags tog jag det bara lungt=) det var skönt och mys eftersom att jag alltid e ute och far i vanliga fall så blev bara en chill fredag.=) i lördags blev de så klart dricka med carro mötte henne vid 7 tiden i tc eftersom att vi skulle dra och käka en snabbis innan vi skulle till sumpan. i tc hör jag ett skrik: nåfon som skriker BECCA, kollar runt och då ser jag min älskling denise komma farande, var fett länge sen jag träffa dig så det var kul gumman. Drog till sumpan vid typ 9e tiden och drog hem till carros kompis vi var 2 tjejer och 2 killar satt och spela något jävla kortspel där man ska dricka och jag och gustav fick så klart dricka mest i spelet. Drog där ifrån vid halv 2 med med alkohol i blodet blir allt lite roligare så drog till tc igen där vi träffa denise igen hahha hon bara suck. Sen drog vi till donken för att hälsa på fille, men konstigt nog var han inte glad över att se oss=) han tänkte typ snälla döda mig, fast vi vet ju att vi e hans favorit blondiner! Sen kom vi hem till carro och SOV vid 04 tiden heheh!

Tack för en fin helg alla!
nu blir det skolan för mig hörs i eftermiddag. Big love Becca

utgång

utgång ikväl finns på mobilen om det är någonting!
fult ös medvetlös med bästavän love ya! Tja på er

lördag

hej hopp ikväll blir det fest<3

Fredag=party to night!


Fredag= PARTY TO NIGHT<3
Fredag= PARTY TO NIGHT<3
Fredag= PARTY TO NIGHT<3
Finns på mobilen hela dan och kvällen, så bara att ringa eller smsa!
//Ha en bra fredag! becca


Aj min arm!


Tog sprutan igår mot svin grejen. Känndes inget då närman tog den eller något så det var rätt okej. Men efter ett tag igår kväll börja man känna hur de gjorde ont i armen och hur de spänner i hela armen, ingen skön känsla asså:/ Man kan känna sig olika efter sprutan till person till person. Vissa blir illa mående,andra får ont i huvudet och vissa andra få bara en spännanade smärta i armen. Jag känner bara att migg huve gör lite ont och att armen är typ död, kan inte lyfta den över huvudet, gör sjukt ont då. Men nu ska jag göra mig i ordning för att dra i väg till skolan snart!
//Becca

Sprutan

Nu har jag nyss tagit sprutan mot svin grejen. Och sitter och har datalektion! Ska snart in till stan med carro och grace för att besöka vårat hotell och ta lappar från hotellet som vi kan ha i vårat arbete. Ska sen efter hem till pappa och ta de lungt bara, kolla på någon film, och se om någon ska med på krogen i morgon!
//Becca

langar in en bild


Helg<3


Helgen kommer med stora steg. På fredag blir det krogen för mig, med jossan och linnea och kanske sophia och någon av hennes polare. Så får se hur natten slutar då. Brukar alltid sluta bra på något sätt. LÖrdag vet jag inte vad jag ska göra ännu, antingen bara ta de lungt eller dra på någon fest, som vanligt. Faaaan älskar helger assså man är så fri och kan göra exakt vad man vill och vad man känner för. Hej hopp idag är de torsdag och jag ska ta spruta för svin grejen idag, fett läskigt. Men ser fram emot helgen. Nu ska jag dra till skolan! <3


godmorgon:/

Godmorgon nu har jag just gjort mig klart för att dra till skolan om ett litet tag. Hunnit sminka mig,klätt på mig och plattat ¨håret. Och är sjukt trött vill bara krypa ner under täcket och släka lampan och sova ett litet tag till skulle varit så skönt, men näe jag ska till skolan och ha yoga i lillängen, shit vad kul det låter asssså, NOT.
Ska in till något hotell i stan idag och ta lite lappar till vårat skola arbete, så behöver inte gå på sista lektionen. Men nu ska jag sluta skriva och gå ner och ta ett glas mjölk, som är min frukost! Puss på er alla.
//Becca

onsdag

hej idag har det varit en helt okej dag, man börjar känna att vintern kommer med snora steg. Blir bara kallare och kallare ute usssch. Iaf idag har hela comviqs nät legat nere så har inte kunnat ringa eller smsa på hela dagen så jobbigt, men som tur e har de kommit igång nu igen så hoppas att de inte lägger av igen. Just nu ligger jag hemma i sängen hos pappa med lilla sorry brevid mig och fryser, galet kalt här hemma behöver typ 20 tröjor för att int frysa ihjäl. Helgen börjar närma sig med stora steg längtar tills helg en stund ledigt från skolan och allt man måste tänka på, så man får lite tid för sig själv att göra det som man gillar BÄST!
//becca


Kärlek till min sanna!


Rebecca sundell<3Sanna blomberg
Tack gumman för alla år tillsammans med dig, alla minnen vi har upplevt tillsammans. Jag kommer alltid finnas vid din sida och jag kommer alltid ställa upp för dig om det är någonting. Hihih våra kvällar som börjar lungt och slutar sent någon stans i stan eller hemma hos någon kompis. Tack för alla stunder och minnen. Och tack för att vi har hittat tillbaka till varandra. Våran vänskap har inget SLUT! Jag älskar dig idag, imorgon och föralltid<3

Helgen som var

Hej bloggen tänkte berätta lite om min helg i fredags var de juh fest hemma hos anders så kl 10.00 på morgonen drog jag till forum nacka för att dra till banken och hämta mitt legg. Sen hann jag också med att köpa en brunkräm blus en topp/klänning skit gullig, love it. Sen bar de av hem för att göra sig iordning och ringa och väcka carro och bestämma tid med henne när ja skulle möta henne, skulle vara hos anders vid 7 tiden så drog till slussen vid 6 tiden och mötte carro och melinda där sen drog vi tillsammans till anders. Det var en trevlig kväll hos anders med trevligt folk. Grattis på 24 års dagen igen anders och tack för en lyckad kväll tror alla vara nöjda med den. Så i fredags blev de alltså FEST för oss.

Och på lördagen var jag jätte trött så tänkte först bara dra hem till pappa och ta de lungt men fick fort ändrade planer, när anders ringde och bestämde att vi skulle komma över till han på filmkväll. Så mötte upp carro igen och drog tillhagsätra och först köpte en grillad kyckling för vi var skit hungriga sen drog vio hem till anders. Ladda sedan ner en as äcklig skräck film skit läskig verkligen. Sen satt vi alla ute och spela kort lyssna på musik och lyssna på mitt konstiga snackat till jimmy. Haha jag skulle jiddra med han men de gick inte så bra, han sa i stort sätt du e dum i huvudet skål hahah.

Sen söndagen sov jag och carro hos mig sen drog jag ut till tynninglö med mamma och sen upp till stallet, och sen bara chill kväll hemma med mig själv och katterna mysigt. Det var min helg.

Kan ju säga under mitt lov har jag hunnits med mycket roliga grejer- som att festa mycke, träffa kompisar, vila,festa mer, krogen och så varit ett rigtigt nice lov.

//Becca


RSS 2.0