20.12

Klockan är bara 20.12 och jag e redan trött:/ ligger hemma och kollar på idol med morsan. Ska väl lägga mig i sängen efter det och glo på någon bra film, om jag hittar någon. Städa mitt rum idag så nu är det skit fint. Imorgon blir det upp tidigt eftersom att jag har IV-val vid typ 8.20 lite segt, jag som ville ha sovmorgon. Ska in till globe hotell i morgon med klassen¨på något studiebesök, efter att de e klart ska ja dra mig in mot centralen eller forum för att kolla på kläder, får väl se om carro orkar hänga med! Sen ska jag hem och färga min utväxt den är liksom typ svart NUUUUu. Så det är ett måste att göra i morgon!

I helegn blir det Pilot med jossan, ska se om jag kan dra med mig sanna också skulle varit kul var fett länge sen nu gumman, och jag saknar dig! men vi får se om hon pallar hänga med eller inte. Men iaf vi ses på pilot på fredag!<3

//Rebecca Sundell


=)

hej just nu sitter jag på naturkunskaps lektionen, och håller på med något arbete om Arktis. Har dubbel lektion av den här idag så lektionen sluter vid typ 12.00 fett långte kvar. Igår hade vi orgientering i Nyckelviken jag och carro var tillsammans på den och vi kan ju så klart inte läsa kartan så vi hitta tre kontroller sen tappa vi bort oss och hitta inte var vi var på kartan. Smarta som vi är. Sen efter de drog vi hem till mig och gjorde inte mycket kolla på idol och så, sen sov.

Idag kommer studiebedraget och då blir de shopping på torsdag eller fredag behöver som sagt handla lite saker som jag vill ha. Som nya skor, lite nya kläder typ leggins en fin liten jacka på H&m och lite andra bra ha grejer.
Wiiie jag vill ha mina pengar nuu så får se om mamma kan sätta in det idag på mitt konto!

Nu ska jag se om jag hittar n¨ågot om vårt arbete! hörs i eftermiddag eller ikväll.
// Becca

Nattie <3


Vill ha detta nu !


samtal med fredde


Samtal med fredde:

fredde-hej gumman
jag-ah men tjenare!
fredde-en sak, har tänkt ut bästa frågan till dig!
jag-shit nyfiken berätta?
fredde-vem är stockholms osmartaste blondin?...
jag-hmmmm.. de kan ju inte vara jag iaf:O
fredde- HAHAHAHAHAHAHAHA
fredde-hörs sen puss, klick


hahah kul samtal med fredde nyss, han ville egentligen inte ett skit!

<3


Hej bloggen bnu sitter jag hemma hos mamma och kollar på TV och tar de bara lungt! Varit i skolan hela dagen idag och jag fick tillbaka mitt prov som jag fick VG på haha så stolt! ska inte göra mycket ikväll bara ta de lungt och sen sova. Men hörs kansek senare ikväll. Puss babes

helgen

Hej blobben förlåt om jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft tillgång till dator plus inte varit hemma så mycket. Ifredags var vi i helenelund på fest hos melindas kompis det var faktigst fett kul om jag ska erkänna, vid 02 tiden komp christian ditt och hämta oss och körde oss till donken så käka vi där haha jag var som vanligt pratglad så christian fick damp på mig ungefär 20000 gånger men han fick sig iaf några sköna garv den kvällen sen körde han hem oss till mig så sov vi.

i lördags skulle jag och carro jobba i globen och dela ut lappar de gick bra men det var rätt kalt iaf. När vi var klara med de drog jag till slussen och mötte jossan efter som att vi skulle ut på krogen, blev först nivå22 och förkröka och sen the bridge med tessan,bea och anna träffa as mycket folk där som jag kännde många från min gammla klass och så. Kvällen för mig blev lyckad fast man kan juh räkna bort vissa delar men men!


(bea och tessan)
<3

lektion

nu sitter jag på info och layout B har lunch om ett tag och sen en lektion till och sen slutar vi:D Efter skolan ska jag hem carro kanske hänger med hem till mig ska duscha och göra mig i ordning inför ikväll jag och carro ska ut och hitta på något kul så får se vad det blir ikväll, Melinda kanske skulle på nått så kanske hänger med henne eller drar vi på något annat om vi hittar något, så vi får se hur det blir senare ikväll. Just nu håller vi på i Adobe Photoshop.


Kanske inte kommer kunna skriva så mycket i helgen, eftersom att jag själv inte kommer vara hemma antar jag. Men skriver när jag har data igen!
//Becca

Igår

Hejsan tänkte berätta lite om min dag igår. Var ju som sagt i skolan hela dagen. Hade en rätt så skön dag. Hade ju prov igår och de gick rätt så bra=) Efter skolan drog jag och carro till odenplan för att jobba på min mammas gym skulle dela ut lite lappar på stan, fick ju pengar för de så de var helt okej. Haha jag och carro blev också filmade av en snubbe på stan, vi skulle stå framför kameran och säga 10, 1   0, 10 typ hundra gånger, hahah men vi fick en triss lott för de och carro den jäveln vann 50 kr. Men men efter vi var klara fick vi våra pengar sen drog vi till slussen och käka på donken, efter ett tag ringde jag carros kompis Christian som hade jätte tråkigt så han kom till slussen med bil och sedan körde mig först till gustavsberg C och sedan hem carro, skit gulligt ju. Jag kom hem med 7 båten och de första jag gjorde var att börja STÄDA boring men det var ett måste såg ut som en bomb hemma!

Det var typ min dag igår somna i sängen framför en film med mysigt!
//becca


Sa tränings erbjudande igår ungefär 50000 gånger till alla som gick förbi hahah blev lite tjatigt, men vi var tvungna att säga det till jobbet.                    TRÄNING ERBJUDANDE!

Helgen


Kanske blir utgång i helgen med emelie bergman. Får se hur det blir
men det skulle varit kul om de blev så, var så länge sen vi umgicks nu.
Så om de blir utgång kommer det att bli jävligt kul med dig gumman!
ÄLSKAR DIG EMELIE BERGMAN<3


Godmorgon!

Godmorgon nu ska jag snart dra mig i väg till skolan hade kollat fel på mitt schema så jag trodde jag börja 9e när de på mitt schema tydligen stod 8.20 surt. Men men jag satsar på nästa vecka istället. Har prov idag så hoppas på att det går bra, och efter vi slutar skolan ska jag och carro till odenplan och jobba någon timme:D 

ajja nu kan jag inte skriva längra måste fixa de sista innan jag springer till båten!
//Rebecca

En bild säger mer än tusen ord<3


En bild säger mer än tusen ord gumman! Jag älskar dig bästavän, vi är så lika på många sätt och även så olika i vissa stunder, men vi förstår oss alltid på varandra på bästa sätt. Det har varit du och jag i lite mer än ett år nu och jag har verkligen hittat min bästavän,syster och tvilling. De är as många på senaste tiden som har varit fett avensjuka på oss, men sånt är livet bara för att vi har kul och de tråkigt! Men ärligt så tar vi inte åt oss vi tar de bara som en komplemang och skrattar åt det. Vi umgås i stort sätt varje dag, varje helg, varje minut och sekund som går. Vill aldrig vara utan dig! För vi har så grymt kul tillsammans. Vi har verkligen funnit varandra och hoppas på att det ska vara du och jag tills döden skiljer oss. Jag ska alltid stå vid din sida, när du fyller 18 kan inget stoppa oss längre, så synd oroliga föräldrar. Då är det becca och carros race och inte deras. Men iaf du vet att du är min bästavän och du vet att vi har roligast tillsammans. JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN<3 finns mycket mer jag vill säga men du fattar med detta ord vad jag vill komma fram till och att du betyder allt för mig!

//Din becca


förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag,

Förlåt om jag inte har skrivit på ett tag men har inte hunnit med de, varit mycket i skolan och så. Hahah igår är de klart att Jannika spiller ut ett helt glas vatten över sig, hihi vi fick oss ett gott skratt, dagens händelse. Har träffat stella efter skolan måndag och tisdag för att bara snacka med henne hon är som en syster till mig! Men iaf kom hem från skolan för ett tag sen haft en sån onördig dag idag brandarlarm och sen lunch i typ tre timmar sen fick vi veta att alla våra andra lektioner var inställda så kunde egentligen ha slutat 10.00 lite trist men men, sitter hemma i mitt rum nu, ska snart börja plugga på mitt prov som jag har i morgon, måste få bra på de hehe =)
hörs senare nu är de dags för min hjärna att börja arbeta!

//Becca

trött


Åhhh är slut, vet inte varför känner mig fett trött och vill sova:/ men kan juh inte de eftersom att jag måste hinna plugga mer, har kollat igenom frågorna som vi har och svarat på vissa, kanske kan få hjälpa av mina gulliga tjejer i morgon i skolan som kan hjälpa mig med de sista om de har lust:D Ajaj iaf sitter i mitt rum och kollar runt lite på datan, börjar 9 e i morgon då får lite sovmorgon<3 LOVE IT

Mitt & carros tema<3


Jag och carro var självklart hel rosa på min tjejmiddag!
GO FOR IT BABY<3

Helgen!

Hej bloggen förrlåt om jag inte har skrivit på ett tag men har haft så mycket för mig de senaste dagarna! I fredags var jag med carro vi skulle egentligen till tanto för att träffa robin och hans kompisar men de blev ändrade planer för de, så vi drog till simons kompis istället på fest, och sedan till slussen och träffa sam och hans kompis och sen hem för att sova. På lördagen städa vi och fixa hemma hos min mamma eftersom att jag skulle ha tjejemiddag påä kvällen, det vbar mys vi var 6 tjejer och hade super kul, lite senare under kvällen kom johnny också, och senare kom också jerry och hans polare. Hahah det var en mysig kväll och mina brudar verkade vara nöjda. Hahah plus att jag mådde så jävla bra också, de kommer snart upp en massa bilder när Anjeli laddar upp de på datan. =)

Nu ska jag göra mig i ordning för att snart dra mig till skolan! har prov på torsdag så måste lägga ner tid till att plugga på de, blir trött varje gång ja tänker på de, men men nu måste jag sluta skriva. Pusss Pussss becca

Detta håller jag på med just nu!


lektion


Så nu sitter jag på lektion och har info och layout B, och just nu jobbar vi med Adibe Photoghop!

=)


Godmorgon bloggen

Godmorgon bloggen nu sitter jag här i mitt rum med sorry i knät som tycker i stort sä1tt allt som rör sig är kul och älskar mina fingrara. Heheh jobbig katt. Börjar 10.25 vilket betyder att jag måste åka med 9 båten för att hinna till skolan! Efter skolan ska jag och carro in till stan och leta efter några grejer tills lördag, hoppas att vi hittar de vi ska ha.

Ikväll ska vi försöka hitta någon fest så får se var vi drar, men ska iaf hem till mig och käka innan vi drar ut. Carro ska sova hos mig hela helgen hihih som vanligt dårra. Får se vad vi hittar på ikväll. Men nu måste jag fixa de sista så hörs vi antingen ikväll eller i morgon! Ha en bra helg<3
//becca

<3


<3<3<3


Snart HELG wiiiie!<3


Ny dag, nya tag

Ny dag, nya tag! Hej hej nu är blev jag nyss klar och väntar tills klockan blir 9 så att jag ska åka till skolan. Slutar typ 4a idag lite jobbigt men men. Men nu ska jag stänga av datan och städa upp lite i mitt rum. Puss på er!<3

Ny duschad och fräch=)

Så kom just ur duschen, skönt att duscha av sig och nu är ren och fräch så underbart. Sitter i mitt rum och gör inte så  mycket ska anrt gå ner och hämta ett glas vatten och välja film, och sen ringa mamma. De bröts när jag snacka med henne så jag ringer upp henne om ett tag. Sovmorgon i morgon till typ 10 så sjukt underbart assså! Får sova typ två extra timmar UNDERBART =) Men men nu ska jag väl gå ner och fixa de jag ska göra och sen lägga mig i sängen och bara ta hand om mig själv.
Vi hörs i morgon ha en bra kväll och sköt om er själva!
//Becca<3 

Lördag-Tjejmiddag


TJEJMIDDAG
Omg är ryktet sant?.... Är de tjejmiddag på lördag hemma hos mig med tjejerna? Ja rykterna är sana, på lördag blir de tjejmiddag hemma hos mig. Börjar med en middag som vi gör tillsammans, tar en drink till maten och bara njuter av denna underbara kväll! Sen efter maten blir de en massa kul tillsammans med alla. Hoppas på att det blir en lyckad kväll! Ska ju självklart också he ett tema, men de kommer jag inte avslöja nu det får ta och bli en hemlis till er. Så får ni se bilderna sen. Tyvärr kan ju inte melinda komma lite tråkigt. Men kommer flera tillfällen.
=) 
//Becca


Sängen nu för mig!



Gud vad jag hatar alla onödiga bråk hela tiden, snälla vi e inte typ 10 längre. Jajaj orkar inte slösa mer tid på de nu. Sitter här vid datan och snackar med mr dryg på datan =) Ska snart lägga mig och kolla på en film och sen sova. Börjar 8.25 i morgon så blir till att åka med pappa kl 07.00 vilket betyder att halv 6 i morgon e den lilla sol strålen becca uppe och gör gatorna osäkra. Så se upp för mig!

Ha en fortsatt trevlig kväll!<3
Pussar från mig.

Hemma

Hej nu sitter jag här hemma, har nyss käkat. Och försöker få tag på mamma eftersom att jag behöver snacka och fråga henne lite saker inför helgen. Ska kanske ut på krogen på fredag om de blir som de blir. Annars har de varit en skön dag sluta halv 2. Och hade hinderbana på idrotten så har typ 25 blåser i handen, gör galet ont.

Kan ju säga en sak att en viss person går mig på nerverna, vad har ja gjort för att du ska hata mig. Varför ska just jag vara den utsatte för?

//Becca

Vakna för ett tag sen!

Godmorgon bloggen, har nyss gjort mig iordning och har lite tid kvar på mig innan jag ska åka=) Busat lite med våran söta kattunge plus våran stora teista. Slutar typ 1 idag, så får se vad som händer efter skolan!

Dagens kläder:
-Svarta leggins
-Grått långt linne
-Grå t-shirt(YES)
-Grå stickad koffta

Hehe som ni kanske märker är jag sämst på att använda kläder med färger på, gillar för de mesta svart,vit och grå. Gillar mycket mörka färger.

Men nu ska jag dra mig Pusss Beccis

Idag

Denna dag har varit skön hade bara två lektioner och sluta halv två. Fick också veta att i morgon har vi ingen samheälle så de betyder att vi slutar efter idrotten så skönt vid typ ett tiden. Men men just nu sitter jag hemma hos pappa i mitt rum och gör inte så mycket, sitter inne på MSN och snackar med lite folk och bara tar de lungt.

Nu ska jag ner och kolla om jag hittar någon film, hörs senare eller i morgon hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll.
//Becca

Langar in en bild bara så där


Nya tag!


När hoppet faller, och tårarna rinner, ge inte upp då!
 Ta ett djupt andetag och fortsätt kämpa.
De mesta löser sig till slut.


Godmorgon måndag!

Godmorgon vakna för ett tag sen och har för ett tag sen plattat mitt hår och håller på att sminka mig just nu. Har fått in mitt schema nu wiiiiie, efter typ 4 veckor i skolan så har jag fått de nu, men bättre sent än aldrig. Börjar 5 i tio idag så åker från pappa vid 9 tiden så hinner jag exakt till skolan tills jag börjar. Slutar rätt tidigt så får se vad som händer efter skolan om man tar och träffar någon eller bara drar hem och tar de lungt hemma. Måste gå upp till stallet också och kolla till hästarna och slänga åt de en höbal. Men nu måste jag fortsätta och sminka mig och göra mig i ordinig.

Big love Becca

Dagens fråga:



Hur vet man vilka man verkligen kan kalla för
sina bästavänner?...:/   <3

21.10

Nu är kl 21.10 och jag har så sjukt tråkigt sitter vid datan och gör inte mycket kollar igenom lite bilder och så. Ska gå ner till pappa och leta upp en film, sen lägga mig i sängen och somna till en bra film fett mysigt.
<3


Helgen

förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men har haft mycket för mig, och min data hos mamma har inte funkat så som den ska:/ så knappt varit inne någonting. Iaf i fredags var jag ledig från skolan eftersom att jag inte har eng B så var jag ledig hela dagen. Tog de lungt hemma först sen gjorde jag mig i ordning och åkte till sickla fgör att möta carro och anna, eftersom att vi skulle fixa våra ögonbryn. Jag blev fett nöjd med mina iaf.

Efter att vi var klara med de drog vi till slussen för att möta pernilla eftersom att jag skulle snacka med henne, det gick bra. Kom väl i stort sätt fram till att en viss person är fett sorlig, behöver inte gå in på detaljer vi vet ochg de e är huvudsaken. Men iaf Pernilla du fötjännar en person som är så mycket bättre än han. Kan lova dig på allt att du är inte den ända av hans tjejer. Men hoppas att du tar rätt beslut för dig, och vet vad som är bäst för dig själv. 

Har varit runt på olika fester hela helgen. Och så sovit hemma hos mig och haft en helt okej helg iaf. Kunde juh ha varit bättre, men de kommer nästa helg.   

Nu är jag iaf hemma hos pappa, där jag har min data så ni får veta om mig och mina dagar. Ska till skolan i morgon har sovmorgon=)

// Hörs senare Pusss becca

skolan

Hej hej nu sitter jag i skolan jag har redan gjort min praktik så behöver inte göra opm de, så de e jätte skönt. Vi håller på att göra CV på info lektionen och ja gjorde ett också eftersom att de e alltid bvra att ha om man vill söka typ helg jobb eller så. Anna ska komma till våran skola sen under typ lunch någon gång, så efter att vi har slutat ska vi fixa en grej om vi hittar, sen ska ja hem och färga håret och i morgon e jag ledig. Då på kvällen ska ja vara med anna och carro och kanske också emelie, drar väl på nmågon fest, och kanske sover hos mig sen. Får se hur de blir, men nu har vi lunch så ska logga ut från datan!

//Becca


Behöver ny mobil,




Jag vil ha ny mobil, min mobil jag har nu börjar att sjunga på sina sista verser=) Har haft den ett tag nu och den börjar bli jätte sliten och hur seg som helst. Så jag vill ha någon ny mobil om ett tag, men vet inte vilken de finns juh så många olika telefoner med olika inställningar. Men här är iaf bilder på några jag hitta. Vill inte ha någon super bra mobil räcker med en mobil men musik i, kamera och så vidare. =)

//Becca

Lektion

Hej hej nu sitter jag på lektion i skolan, typ något turism ämne när vi jobbar med något land och så. Segt men men. Slutar vid fyra om vi har svenska annars slutar vi vid typ 3 tiden så hoppas vi inte har någon svenska. Är ledig på fredag också fett skönt. Ska kanske vara med emelie på fredag annars hänger jag med anna och carro på någon fest någonstans, får se hur de blir. Ska hem efter skolan och ta de lungt hörs senare idag för nu ska jag jobba lite, MELINDA tvingar mig och carro till att jbba heheh.

//Puss becca

Upp och hoppa!

Nu har jag gått upp för ett tag sen och har gjort mig i ordning, ska bara platta mitt löshår och hitta nått att ha på mig idag. har inte någon stor lust att gå ut idag eftersom att de ser jätte kallt och mulet ut usssssch, varför kan de inte bara bli sommar igen de som är så skönt. Slutar typ halv 5 idag om jag får veta vad jag har för iv val fett segt. Men skolan e så seg med mitt schema så vet ju knappt vad jag har eller så. ajja men nu ska jag gå och fixa de sista hörs ikväll. Pusss Pusss

Denna dag:


Hejsan nu är jag hemma hos mamma, ligger i soffan och kolla på tv och kollar runt på datan, denna data är inte världens snabbaste så de tar sin tid att vara inne på denna burk. Tex så går de inte att gå in på msn för att den e för långsam, men mamma ska beställa vanligt internet snart, så skönt. Mormor e också här så hon e hos grannen och provar hattar och mamma snackar i telefon och jag ligger inne på datan. Hahah min  familj e rätt social kan man juh komma fram till. Ska väl ta en lung kväll idag inte fått läxor ännu så skolan e rätt lungt och man hinner med de man vill osh ska göra. Men nu ska ja kolla på något program på TV hörs lite senare.

Pusss Becca

Gamla bilder på mig!


Hitta lite gamla bilder på mig sen ett till 2 år tillbaka!
Nu ska jag till skolan Puss Puss

Godmorgon!

Godmorgon gått upp för ett tag sen och nyss duschat. Börjar 10.00 idag och slutar i vettig tid skönt. Ska till mamma idag eftersom att de e hennes vecka! Men min data hos henne e sönder haha vete fan vad hon har gjort den funka sist jag hade den, så lär juh inte komma in på datan på ett tag, men jag nås på mobilen till alla som känner mig. Håller på att torka håret nu och ska sminka mig snart sen drar jag mig iväg till skolan. Vi börjar med samhälle tror jag. Ajaj men vi hörs när min data funkar hos mamma om vi får igång den denna vecka. Annars smsa eller ring!<3

//Becca

God natt!<3

Nu har jag nyss snackat med stella i telefon och med anna på msn, hade lite grejer att snacka om. Tack för att ni finns brudar ni förstår mig alltid. Och ni känner mig som den person som jag är och ni vet exakt vad för skare jag gör och inte. Tack iaf för att ni finns i alla läggen och stöttar mig BIG LOVE B ECCA



Stella<3Carro & Anna- älskar er
Ska lägga mig i sängen och kolla på en film nu sen sova Puss

:O

Desto mer man får uppleva saker,desto mer fattar man vilka som verkligen är dina vänner. Vilka som du verkligen kan kalla för äkta vänner. Vänner kan vara ett stort ett ord iblan, kan tro att man träffar vissa personer som är sjukt underbara och snälla, sen bakom deras skal gömmer de sig ett liten person som är så sjukt avensjuk på någonting, en person som måste hitta fel hos andra för att själv må bra. Hitta på så mycket skit som möjligt om en person de inte änns känner och inte vet de minsta om. Bara för att just den personen som sprider allt skit snack ska må så bra som möjligt, och få sin vilja igenom att de ska känna att de har världen i sina egna händer. Och bara om de mår bra löser sig de andra. Och de där med att hota person funkar juh också bra ibland, att säga en massa grejer för att skrämma den andra och för att man vill visa respekt. Kan juh säga en sak direkt och de är jag håller mig till sanningen finns ingen anledning till att ljuga och hitta på en massa skit snack. Bara för att själv må bra! Så alla som inte kan acceptera den person som jag är kan juh dra dirket, ni är inte värda ett skit.

FILM NU!


<3









06.23

Hej nu sitter jag här vid datan igen. Kämpat mig upp som faaan assssså! Ville bara sova orkar egentligen inte jobba idag till 5 tiden, skulle vara så skönt att bara dra täcket över huvudet och sova hur länge som helst. Det ser jätte kalt ut ute också så e inte så himla taggad på att dra mig ut heller. Åhhhh jag som ville ha en lung dag idag och inte en stressig:O

Men nu ska jag se om jag hittar några varma kläder, lär juh bli mjukis dress för mig idag! =)
Hörs ikväll, är hemma vid halv 6 tiden ungefär.
//Becca

Syster<3

Bästavän, syster & fru, jag älskar dig, nu och förevigt!<3


Bästavän

BL0OONDIIIE || Fuck kärlek, go Carro säger:
Den som är värd dina tårar
skulle aldrig få dig att gråta,
Men när du ändå gråter,
Så kom ihåg att hålla
huvudet högt, Så att dina
tårar inte sjunker lika lågt
som personen du e ledsen för.

Gumman det är så sant men vill du veta en sak jag mår hur bra som helst! <3


Lördag kväll

Rebecca wikström Sundell


Lördag kväll då och känner att jag verkligen behöver ta de lungt nu ett tag. Att jag bara behöver ta hand om mig själv ett tag. Göra exakt sånt som bara jag vill, utan att lyssna på någon! Ajaja men iaf jag har jobbat som servetris idag på ett brölopp, det var kul träffa en massa roligt folk. Pappa kom och hämta mig vid halv 8, och nu sitter jag hemma och kollar rakt in i väggen, och tankarna flyger runt i mitt huvud. Finns så mycket jag vill säga, men finns ingen menning till att säga nått. Ajaj alla nästa helg de e beccas helg då jävlar ska de bli feeeeesta av assså! Ingen kommer att kunna stoppa mig. Jag vet inte vad jag ska säga nu. Finns på mobilen eller på msn om ni vill nått!

MSN-  [email protected] 

Sanningen!

Här kommer sanningen, jag är rädd för kärlek, den är så underbar i vissa stunder och så hemsk i andra stunder.
FUCK KÄRLEK GO BECCA AND CARRO<3 Varför ska man alltid bli så blåst för? varför kan inte allt vara som en dans på rosor?...



Bilder sen i fredags när vi har hemma hos joh med stoffe och några till, rätt så lyckad kväll assså. Jag och carro hade kul iaf, heheh och stoffe lacka på oss ungefär 1000 ggr på samma kväll. Det var först förkrök hos mig och sen fortsatte vi hemma hos john i bagamossen. Sen kom vi hem runt halv 4 a.

Pusss på denna frega kväll med bästavän alltid lika kul med dig!
//Becca

Memories<3

Sanna & Linnea!
Bilden är tagen hemma hos henrik och jocke i deras gammla lägenhet, typ de första gångerna jag lärde känna sanna på rigtigt. Och bilden är innan vi skulle hem till mig och ha min lyckade hemma fest med 70 pers! Haha men vad faaaan det är minnen för livet med er tjejer vilken panik det var, och så mycket galet folk det var. Bilder är iaf 2 år gammal ungefär, för ungefär exakt två år sen lärde ja känna sanna för första gången! ajaj men tack tjejer för alla minnen vi har skaffat tillsammans, jag och linnea har varit ovänner ett tag men nu är vi vänner igen, så se upp!

Dessa två tjejer ÄLSKAR JAG SÅ MYCKET! Finns inget mer att säga till er än de, för de beskriver allt<3
Sea<3Bea<3Nea- lite mer än 2 år tillsammans <3

Äntligen helg=)

Tjjja vakna för ett tag sen och ska börja böra mig i ordning för skolan nu snart, idag är de äntligen fredag och då är de fest som gäller men carro och kanske anna. Antingen skulle vi festa med anna denice och rebecca eller jag och carro bara att vi hittar någon rolig fest bara vi som vi kommer att äga sönder på!<3

nu ska jag göra mig i ordning Puss //becca

Torsdag

Förlåt hann inte skriva igår och orkade inte heller. Igår var jag i skolan och slutatde vid 4 a tiden, dagen gick galet segt, och på den sista lektionen kännde man hur man verkligen inte orkade sitta i skolan längre och att man bara ville hem hem och hem. Jag och carro väntade på tessan efter skolan sen drog vi till slussen för att möta stella där, vi drog upp till donken för att de skulle käka och jag skulle möta Niklas. Niklas kom runt tio över fyra så vi gick ut och tog en cigg och snacka lite. Sen gick vi in och snackade lite. Efter ett tag bestämde jag och niklas oss för att gå en sväng=) så gick ner till vattnet och satte oss där nere och små prata.

Då är de klart att stella bella och carro följer efter oss hela väggen! Verkligen en stella grej. Hehe men det var mysigt iaf. sen drog carro och stella hem och ja och niklas gick upp för att vänta på min pappa som skulle komma och hämta mig vid typ 6 tiden. Så sa hejdå till niklas och åkte med pappa för att handla. Sen när ja kom hem var ja jätte trött så kolla på film med syrran och sen somna ja, men ändå det var rätt skönt!<3


De var min dag igår Pusss

Sitter i skolan

Såå nu kom jag till skolan för ett tag sen, sitter och har någon data lektion, så har nyss skrivit ett CV på datan. Slutar fyra idag så ska typ möta stella och sen niklas i slussen! Hörs när jag kommer hem!<3

Godmorgon

Godmorgon gick upp för ett tag sen för att ja skulle duscha, så gick upp en timme före vad jag egentligen behöver göra. Men som dom som känner mig vet är de så att jag är så sjukt seg på att göra mig i ordning står och drar mig i duschen segast på att sminka mig och segast av de alla att platta håret hehe. Men nu börjar jag bli rätt klar kommit mer än halv vägs och har en timme på mig, gick ovanligt fort denna morgon!

Nu ska jag fixa det sista, innan jag ska till skolan! Hörs i eftermiddag/kväll<3
//Becca

Info=)

:O
Ojojojo nu börjar de bli mycket saker som jag vill hinna med i helgen och som typ ska göras. på fredag ska ja kanske festa eller träffa en viss person och på lördag skulle vi ha tjejmiddag hemma hos mig, sen ringde mamma nyss och fråga om ja kunde tänka mig att jobba på hennes chefs bröllop och servera och så, de e från 4-7 på kvällen sen kanske man ska hem fort och ha rjej middag hela kvällen lång. Jag vill också hinna med att gå på krogen någon av dagarna men känns som att jag vill för mycket och själv inte har tid till allt! Hehhe det kan vara så ibland när man har världens underbaraste kompisar som man alltid har lika kul med, så att de alltid e en massa skoj varje helg. hmmm....

VAD SKA JA GÖRA? VILL HINNA MED ALLT DENNA HELG!   :/

onsdag kväll

Onsdag kväll börjar nu känna hur trött man blir efter en dag i skolan, när man kommer hem är man helt slut och vill bara ta det lungt. Krypa ner i en mysig säng och kolla på en bra film och bara vara efter en lång dag i skolan! Kom hem vid halv 5 gick upp till hästarna en snabbis och sen hem igen, när ja skulle lägga mig i min säng och bara vara stänga in mig på mitt rum, så är de klart att min syrra och hennes bästavän emma ligger i min säng och kollar på film, hahah synd becca sa dom. Så blev data för mig och musik istället, sen mat och nu ligger jag och kollar på en film i mitt mysiga rum älskar mitt rum så mysigt. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll så ja får sova mera timmar=) börjar typ 10-00 i morgon så de e nice. Men nu ska ja kolla klart på den film ja redan har börjat att se, har kommit in i halva filmen. Men ville bara skriva av mig ett tag, de e så skönt ibland att bara skriva av sig alla tankar som man har inom sig. I like it!<3

//becca

Godmorgon!

Godmorgon nu har ja gått upp för ett tag sen och ska snart dra mig i väg till skolan. Börjar 8,25 fett jobbigt:/ men men har 4 lektioner idag och slutar halv fyra lite segt men nu måste ja chilla om jag ska hinna byta om plus hitta alla mina grejer, vi hörs när jag kommer hem från skolan igen.

// Puss becca

Film/sova



Värd att se:
Ska lägga mig i sängen nu och fortsätta kolla på inside man, en film värd att se. Ska upp jätte tidigt imorgon :( halv 6, kommer dö eftersom att ja ska åka med 7 båten, kommer verkligen inte orka upp. Så blir till att kolla på filmen och sen somna i sängen! Har en lång skola dag imorgon framför mig puuuuuh.. dags att dra sig till sängen
<3 God natttie!
//Becca

Idag

Kärlek finns de? Hmmm.. det är så klart att kärlek finns, att ha någon att dela de med. Men det kan vara så svårt ibland, känns ibland som man hatar kärleken fast man egentligen älskar den. I vissa lägen orkar jag bara inte mer med kärlek/killar och allt, men när man tänker på vad man inte har ibland så kan man sakna de väldigt mycket. Att ha någon vid sin sida dag som natt! 

Min dag har iaf varit rätt bra, finns inget att klaga på började dagen med sovmorgon sen svenska lunch idrott och som sist samhälle. En dag som börja 10 och sluta 15.00 rätt skönt om jag ska vara ärlig. Var med på idrotten idag haha känner mig fett stolt eftersom att förra terminen var jag med på 2 lektioner under hela den tiden jag gick i skolan. Plus att jag inte har skolkat än ända dag, gått på alla lektioner.

Sitter just nu hemma i mitt rum kom hem lite innan halv 5 så drog upp till stallet och gav hästarna mat, sen hem igen och sitter i rummet vid datan musik och te fett mysigt, älskar mitt nya rum hemma hos pappa det är så söt och fint.  Ikväll blir de till att ta de lungt kanske lägger mig i sängen och kollar på en eller två bra filmer och bara tar hand om mig själv. =)

Men nu måste ja hitta min mobil, vi hörs senare!
//Becca


Skola nu!



Nu är det dags för skola, hörs ikväll bitches! Pusssar becca

Godmorgon!



Godmorgon Tisdag, nu har jag nyss vaknat och plattathåret och sminkat mig. Har letat efter mjukis byxor också och som tur var hitta jag ett par=) Börjar kl 10.00 idag så åker hemma från vid 09.00 och är i skolan till tio. Ska kanske upp till sjukhuset idag för att hälsa på min syster, som har varit tvungen till att ta bort blindtarmen så hon mår inte så bra nu, så hon får nog stanna på sjukan några dagar till. Kanske kan pigga upp henne med nått, får se hur de blir, men krya på dig syster!
 

Dagens kläder:
-Svarta leggins
-Grått långt linne
-Grå tröja som ni ser på bilden
-Utsläppt hår

Dagens smink:
-Mascara
-Brunkräm
-Puder
-Rose

Dagens humör:
-Trött just nu, men jag är juh som sagt nästan alltid glad, som jag fick höra igår *BUSIGABECCA*
Så antar att denna dag blir sig lik, med min blondin vid sida i skolan (hon är helt galen om ni frågar mig)

//Becca<3

RSS 2.0