nu ska jag iväg igen!

Kom hem för ett tag sen men nu ska man iväg o jobba igen kommer hem i natt puss på er!<3

upppdate


Igår var de fredag och de blev filmkväll tills ja decka i sängen!
Jupp idag har jag städat,diskat,besökt soprummet och så. Hann också ner på en runda till stan och kolla läget sjukt mycket folk det var där. Sen hem för att göra lunch och sen decka jag i sängen ett par timmar nu sitter jag i soffan och kollar på en film på TV skit bra! Blir en lung kväll måste vila upp mig för en veckas jobb!

Dessa små killar ägnar jag min tid åt här i skåne! en 1,5åring och en 4 åring världens busungar och även världens envisaste men sötaste killarna!<3

Äntligen helg SÅ skönt!

Åhh kom nyss hem från jobbaet och ska nu svimma i soffan ett tag sen duschen och sedan besöka soprummet för att slänga en massa skräp! Denna fredag ska jag bara ta det lungt blir popcorn en bra film och en skön säng kanske tände lite ljus med och myser för mig själv det behövs verkligen efter en veckas jobb, förtjänar en helg nu med mycket vila och så. Imorrn blir de städa och dra ner på stan och kolla läget kanske träffa någon kompis med får se. Men först en lång sovmorgon!=) Tack för denna vecka alla nu sjunger jag in helgen. (förlåt för kass uppdatering men haft mycket för mig och helt slut på helgerna) Sebbe o sebbe var också här i onsd-torsd! Hörs imorgon! Puss sötnowsar!

Söndag skåne!

Snart är denna helg över och idag är min ända lediga dag! I fredags sluta jag halv 6 då drog man till systemet sen hem och fixa sig lite innan man gick till pizzerian och mötte Palle vi tog med mat hem och käka hos mig och kolla TV. Satt och drack lite och snacka skit sen decka han i min säng fett tidigt så fick kolla TV sj hela kvällen=) Lördag morgon ringde kl 7 och då var de bara att gå upp och fixa sig för jobbet medans tröttisen låg kvar och sov lite avis men men. Jobbet gick jätte bra och efter ja hade slutat gick ja hem och sparka upp latmasken sen blev de ut på en promenad och sen hem och städa för att sebbe och rebecca skulle komma hit. Blev fotboll,musik,alkhol,filmer och lite snack sen decka vi alla rätt fort utom sebbe som glodde film.
När ja vakna i morske var min lägenhet en bomb hahha fattar inte hur man alltid lyckas men chilla ett tag på dagen sen drog malmö folket hem och jag börja städa allt, så nu är de fint igen och jag sitter i soffan och dricker mjölk och äter. Är även spy kids på tv ja sitter och glor på! Denna söndag blir lungn jobbar ju hela veckan som kommer! Nu ska ja diska sen lägga mig i sängen och kolla en massa filmer! Puss på er!

Godmorgon!

Godmorgon idag är det torsdag skönt. Snart helg och lite ledigt fast idag börjar jag halv 12 och imorrn 9e och på lördag ska ja jobba några timmar hjälpa helen lite där hemma sen har ja helg och då ska de slappas kanske gå och kolla på stan och äta nått gott! Nu har jag nyss gjort mig iordning och sitter i soffan med mitt te. Blivit en vana nu på morgona att alltid dricka te. Idag kör ja på som vanligt sen hem och öppna körboken och läsa lite i den! :) 

Idag fyller tintin år grattis gumman på 20års dagen hoppas du får en underbar dag massa kramar till dig!
Nu ska ja packa ihop mina saker och snart bege mig till jobbet! Puss på er!

tintin, lollo & jag! Synd att ja inte kunde vart med och fira din dag idag. Men hoppas du får en underbar dag med alla där hemma. Många kramar från mig i skåne! <3

jobb jobb o jobb!

Nu ligger ja i min lägenhet och kollar på TV! Idag har jag jobbat och sen blev de hem och tog en varm dusch och drog på tvn mys. Idag har jag lekt mycket med barnen de är så söta. Kanske börjar jobba heltid nästa vecka känns bra. Älskar juh de jag gör så mitt liv flyter på här nere i skåne. Denna kväll bjuds på lite läsning i körboken och lite träning här hemma i lägenheten sen drar ja på en film och sen säger god natt! Tack för att ja fått denna chans allt i mitt liv känns så bra just nu! Hoppas att alla där hemma har de toppen och min familj med.
 
Puss till alla från Beccah i skåne!

Då har man flyttat till Slåne!

Förlåt för kass uppdatering men vart mycket under helgen. I fredags tog jag och mamam bilen ocaka den och drog ner till skåne tog drygt 7 timmar hit stanna vid en vägkrog och åt en god pastasallad sen var de bara raka väggen ner. Kom från hit runt 5 tiden hämta nycklarna till lägenheten och snacka med helen ett tag och busa med den lilla kille :D Väl inne i lägenheten börja vi packa in allt innan vi drog och handla lite nödvändiga saker. Sen hem till min lya och fixa iordning lite trevligt för mig lägenheten är underbar älskar den!
Lördagen drog jag och mamma ner på stan och gick runt där ett tag fick två tröjor av mamma och köpte en brunkräm och nagelack :D Sen blev de en fika tillsammans med mamma innan hon skulle dra sig hem tack för allt mamma det var gulligt. Sen drog jag hem och diska och gjorde mig iordning lite innan min killkompis palle skulle komma till mig. Blev snack, musik, handla energy dricka och käka pizza. Sen på kvällen blev de filmer och skit snack med palle belle:D Sen sov vi och vakna idag söndag typ 11a.
ja gick upp och duscha och gjorde frukost sen vänta ja tills ja skulle på möte hos de jag ska jobba hos. Gick jätte bra. Så imorrn börjar man jobba för första gången:P spännande Puss god natt!

Sista dagen i STOCKHOLM på ett tag!

Idag vakna jag rätt sent gick upp och snacka lite med mamma sen hämta man in väskor och börja packa ska ju flytta till skåne/helsingborg imorgon under en tid vet inte ännu hur lång tid det blir. Men det kommer säkert gå skit bra, kommer få en egen lägenhet där nere och jobba mån-fredag och vissa helger. Ska bli spännande ett nytt steg i mitt liv. Velat som faaan om detta men nu har jag bestämt mig för att åka och testa mina gränsen och vet ni det ska bli DÖ kul och spännande. Tackar min familj och världens bästa Stella för att ni har fått mig att välja rätt beslut utan er hade jag aldrig klarat detta. Nu vet jag vilka som är äkta och vilka som inte är det. Dock så kommer ja så klart sakna min familj lite, familjen är alltid en trygghet och så klart Stella än massa. Den tjejen toppar det mesta om jag ska vara ärlig. Hon har de största hjärtat av dom alla. Tack för all dit stöd och mysiga dagar tillsammans denna vecka!
Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och se å jag får med mig allt.
Följ min blogg här så får ni veta om min tid nere i skåne! Puss på er!



nyss kommit hem från bion!

Nyss kommit hem från bion med jonny o stella! Orkar inte skriva mer idag! Hörs imorgon om min vecka och planer hehe. Puss på er nu blir de TV sen sova!

måndag

Arbetsinterljuv gick bra ska snart till forum för att besöka arbetsförmedlingen på ett info möte. Så får se h8ur det går efter de möter ja upp stella en stund sen hem. Igår drog jag hem till stella vi drog till ica och köpte glass åh tårta och kaffe sen blev de fika musik och mycket snack jonny kom även förbi sen skjutsa de hem mig till nacka igen och kvällen var lung god middag med familjen och snack om skåne. Tror jag har bestämt mig nu för att ge de en chans iaf kan inte förlora mycket på det de kanske är as kul. Och har alltid kvar mina närmaste kompisar och familjen vid min sida så ska allt se att de där blir skit bra. Kanske behöver komma bort ett tag för att börja om liksom! För att få allt till de bättre igen. Så hoppas att allt blir bra så planerna än så länge är att jag flyttar ner på fredag. Och imorrn är de första teori mötet på körskolan sen är de barar att plugga som ett svin för körkortet ska jag fixa mitt mål! Puss hoppas ni får en bra dag!

Söndag!

Godmorgon söndag nyss tagit bort mina sängkläder för byta nytt och tvätta nytt ska städa mitt rum sen med:) Men får bli när jag orkar. Idag ska jag hem till bästa stella och snacka lite skit fast får bli fram mot eftermiddagen :D Puss på er!

Knas kväll/natt

Igår drog man till systemet och sen hem till Anna åt gjorde oss iordning och sen börja vi föra. Vi skulle först på en fest i kärrtorp men vi sket i de och drog istället till jakan där jocke och hans polare var. De körde bearpong eller vad det nu heter när vi kom så visa av oss hoppa in och körde det med. Satt och drack där och snacka massa skit med alal där var trevligt sen bestämde ja o carro oss för att möta abbe,aschkan och dra till mp och kolla läget. Blev fort bjudna på dricka där en efter en det var nice. Blev väl lite mycket dricka men inget mer med de sen hände de lite skit saker som vanligt men inget ja behöver ta upp:D Hade en trevlig kväll om man räknar bort de andra. Idag är de lördag och jag har varit död hela dagen så åkte hem och sov några timmar sen har jag bara alappat denan dag, mamma och hennes kille kom hem på kvällen och gjorde mat blev kött sallad o potatis mums:D Skulle egentligen ut med cizz idag men kännde att jag inte orka dricka idag igen så stod över men vi får dra ihop nått någon annan dag! Så min kväll innehåller te,film och lite got gott! Ha en bra lördags kväll allihopa puss beccah!
 

Fredag <3

Godmorgon alla det är äntligen fredag känns as skönt. Jag har nyss duschat och fixat lite skit saker håller på att platta håret nu kl 3 ska ja möta carro i slussen sen drar vi oss mot annas praktik och sen systemet. Ikväll blir det någon slags fest är sjukt taggad till än härlig fredag kväll med dom bästa! Ska hem till anna först och göra oss iordning föra och chilla där sen hittar vi något galet och röjer i stan!=) puss på er!


Anna, becca & carro för typ 2 år sen:D<3 LOVE

Hemma i nacka igen


Bild 1: jag hos pappa                                             Bild 2: syrran och jag hos pappa
Igår blev ja hämtad av pappa och syrran hos mamma drog ut till ön käka gott och mös med mina katter. Sen hände det inte så mycket mer städa upp imorske i mitt rum hos pappa och på mellan plan sen tog jag 1 båten in för att dra till polisen och fixa lite saker. Efter de drog man till forum och mötte Carro och snacka lite skit ett tag. Så nyss kommit hem till mamma igen i Nacka. Imorrn är det fredag å då blir de någon slags fest med dom bästa får se vad som man hittar på.
Fick en kommentar innan om de ja skrev och svar på det är ja man kan faktiskt falla för en person om man känner perssonen på rätt sätt och de kännde jag att jag gjorde. Ja kämpa för att få han tillbaka men inget hjälpte var som sagt inte bara ja som gjorde fel. Men efter att man kämpar utan resultat och att personen tillbaka inte bryr sig ett skit tillbaka ger man upp till slut. Om den personen som allt handlar om skulle lägga ner lite tid på att få det bra skulle jag direkt ge han en chans och jag också ta chansen att visa vad ja kände för de jag kände var som äkta, rigtiga känslor. :D Så du som kommenterar anonymt har ju svaret här att ja kämpa utan resultat kan inte sitta och vänta på en person hela mitt liv, handlar om att både ge och ta. Så om bara den peronen hör av sig, går allt att lösa på nolltid. Puss beccah!

RSS 2.0