Städat,läkaren och hämtat ut saker till familjen!

Jupp beccca i nacka här igen ovanligt att jag är hemma nu för tiden men skönt ibland att  komma hem till familjen som tar hand om en. Idag har jag städat hela lägenheten sen blev det en varm dusch och sen ner till centrum för att hämta ut saker och gå till läkaren så nu ska jag äta sen fixa mig och dra och hämta ut min medecin jag ska ta i 25 dagar. Madde ringde nyss och var hungrig och ville äta med mig i centrum men tyvärr var jag för långt bort och hon för hungrig så det sket sig men kanske promenad ikväll. Fick min tele igår så glad tjej är som ett litet barn nu:D
Nu ska jag bara ha ett jobb också. Tror man åker mot skogås om ett tag också för att ta hand om lilla sjuklingen som bara klagar där i skogen :D Kanske tvingar han att se ännu en tecknad film med mig:D<3
Nu ska jag röra mig Pusss

Pling'


Ska kolla över min mobil imorgon och se vad man kan göra för mitt dyra abonemang och även se om man kan lura på sig en ny skönhet! Så mamma skulle ringa imorrn så ska vi se vad det säger!

GRATTIS GUMMAN!


Grattis älskade Melinda sakna dig! Ha en toppen bra födelsedag!
Jag Älskar Dig<3

DÖDA MIG


FUCK VAKNA NU SKJUT MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frukostdejt med madde: )

Jupp då har man duschat Madde var nyss över på frukost här med, blev varmamackor och vanilj te och massa snack trevligt värre. Fattar inte hur man kan ha gått i samma klass i 2 år och inte snackat med varandra. Hon är verkligen en as trevlig tjej som jag har mycket gemensamt med, tänker lika och tycker lika i dom flesta fall. Glad att man träffa henne hon är en otroligt trevlig tjej.
Ikväll blir det väl dricka hos garry:D Ovanligt jag vet!

Godmorgon det är fredag!

Godmorgon det är fredag och gissa jag är fortfarande förkyld gott med denna skit en månad nu så less på denna skit nu! Ingen ork längre vill bara sova bort den men det går ju så klart inte. Har iaf gott upp nu men funderar på att gå och lägga mig igen dra täcket över huvudet och sova. Anna ville festa idag men vetet faaaan om jag orkar det asså. Kanske om man drar hem till nacka till någon kompis eller stananr här ingen aning ännu hur min fredag ser ut är bara trött just nu hatar att vara trött hela tiden vill bli frisk och få tillbaka orken i kroppen!

Hunnit mycket idag=)

Jupp då börjar det snart bli kväll igen då. Men hunnit mycket idag tvättat all tvätt pluss sängkläder, satt på sängkläder igen städat(dammsugit,torkat golv), pantat burkarna som var handlat mat och hängt upp tvätten som inte var torr. Sen ringde grannen min förra klasskompis madde och fråga om jag ville ta ut trixi på en liten promenad för hon inte hade fått vara ute så gick och hämta henne tog en liten promenad med henne runt husen och sen ner till bussen för att möta madde. Drog till madde var där ett tag innan vi tog en till promenad med trixi så hon fick springa av sig gick ner här i skogås till någon liten äng och kasta boll till henne sen hem igen lämna henne och sen hem till jerry igen. Nu sitter jag här och funderar på om man ska ta en dusch nu eller senare ikväll. Men hunnit mycket idag tycker jag stolt tjej!
Blir antagligen lung kväll sen imorgon kanske jobb sen blir de väl nått till kvällen, kanske träffa madde eller nått får se vad som händer!

Mina älskade ungar i skåne saknar de så Vincent och Maurice! Kärlek till mina hjärtan<3
(Jag och Maurice en dag i skåne)

Tvättstugan

Godmorgon faaaan vad trött jag är sov sämst i natt:( Hosta som en galning och kunde inte lägga mig ner så satt och kolla på ingenting i en timme innan jag gav upp och gick upp och la mig i soffan och spela spel på mobben innan efter mycket om och men jag kunde somna. Tror jag somna runt 4 tiden inte okej:/ Fatta hur skönt det skulle vara att kunna sova en hel natt utan att vakna och glo i taket. Jerry ställe kl till mig innan han drog till jobbet har ju tvättstugan idag men så klart var jag döds trött eftersom man knappt sovit i natt så vakna inte av 2 kl som ringde i 40 min innan jag reagerade. Men nu är tvätten i maskinen jag är uppe tvättskåpet är på. Nu väntas några timmar tvätt innan man ska städa,duscha och söka jobb det bjuder denna dag på idag!
Trött tjej'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Typ så här känner jag mig idag SÄNGEN! (En bild på mig som sandra tog från kryssningen vi var på för typ ett år sen, jag var svin full hade gått och lagt mig och vaknar av att det sitter folk i min hytt som skriker på mig sjukaste kryssningen men kul hade vi)

Full Fullare Fullast beccah är allt på g på båtar faaaaaan vad bakis man var dagen efter! Men kul hade man. Tror faaaan alla på båten visste vem jag var eftersom jag var svin full kul dagen efter liksom:D

Brottom

Faaaaaan jag som tyckte jag var skit duktig som gick upp när jerry gick till jobbet för att göra mig iordning sen såg sängen så skön ut så skulle bara lägga mig och vila 5 min och pang så vakna man nu av att telen ringde PANIK!
Igår var vi hos jerrys pappa på fika för att gratta jerrys bror john som fyllde 20år. Sen drog vi hem och kolla tv jag gjorde en tonfisksallad åt oss gott älskar allt med sallad. Nu ska jag snart fixa mig det sista och sen dra mig mot tåget ska på interöljuv idag sen möta stella sen hem igen till skogen. Imorgon har ja tvättstugan kl 8a kanske kan hinna tvätta allt då sängkläder plus jerrys och kanske lita av mina!
Men nu ska ja slänga i mig mina tabletter borstatänderna och dra!
Puss på er

Tisdag

blev väckt i morske av att stella ringde och ville jag skulle upp och fixa mig och sen komma på en kaffe hos henne så var bara att packa väskan slänga på sig kläder smink och hår sen dra mot finntorp för kaffe snack och musik. Sen drog jag till farsta c för att ta bussen men tror ja missa första bussen så fick vänta i 29 min på nästa buss men gjorde inget satt en gullig tant breve som ville snacka om allt så blev underhållen i 20 min av en massa snack. Nu sitter man i skogen och väntar på muppen ska komma hem! Han vet inte hur man anväder en mobe FETT LACK!!!!!!!!!!!!!!! SKojjjja :D

Jag och stella i min lägenhet i skåne och en från kiosken i skåne med grabbarna grus!
Vart hemma mer än 2 månader nu i sth fuck vad tiden går fort:O:P

Hemma i nacka igen då!

Då var man hemma i sitt lilla rum i nacka igen då! Blev en god middag med mamma o arne sen ett varmt skumbad för mig raka bena och drack ett glas juice, nu är bena lena så skön känsla. Syster kom hem nyss så hon stör som vanligt ja ligger i min sänge med datan och kollar en film. Kommer min måndagskväll bestå av. Imorgon blir de upp i tid städa mitt rum packa väskan och tillbaka till skogen hihih :D

Klar snart FARSTA CENTRUM sen hem till nacka!

Nu har jag snyggat upp i jerrys skitiga lya, den blir alltid så stökig men gör inget jag gillar att gå och fixa ibland så satt igång diskmaskinen fixat soffan bäddat sängen och små plockat. Nu ska man kolla buss till farsta centrum snart sen dra sig dit för att möta jerry. Jag ska kolla på någon BH och se om dom har fått in mango sprayen så god. Sen bär det av antingen till sickla och möta mamma eller hem direkt får se vad kl blir.
Hemma ska jag ta hand om mig själv ett varmt skumbad, raka bena, smörja in kroppen och fixa naglarna mys kväll hemma jag kommer ha. Älskar att fixa och dona ibland. Blir en tidig kväll för mig idag somna framför någon film och vakna pigg imorgon underbart.

KLÄDER



Sitter och kollar kläder på nätet dessa 4a BHar från lindex vill jag ha bombshell!




Dessa tröjor man kan ha till leggins DÖ snyggt! 
Så min stil leggins, tröja/linne, armband och stora ringar i öronen!

Måndag igen!


Ja då var det måndag igen jobbigaste dagen på veckan långt kvar tills helg och just denna måndagen har jag lock för ena örat så störande hör mig sj i huvudet och det släpper inte:O I fredags mötte man anna i kista drog runt lite där innan man drog till henne och fixa sig sen när kl börja närma sig drog man till gullmars och blev upp plockad av jerry o anton sen drog man hem till jerry drack lite innan man skulle på avskedsfest för jimmy som har flyttat till malta. Var trevligt jag och jimmy hade krig gissa vem som vann? JAAAAG men fick mig några blåmärken på benet bitchen slås som en kärring. Sen vid 11-12 drog man till skogås igen och mötte madde dom hade folk hos sig så var en trevlig kväll ja och madde snacka mycket tog promenader och drack var en trevlig kväll för dom som kommer ihåg den och som inte decka:D Fick amor amor parfymen av madde skit glad tack gumman!

Lördagen drog man till farsta c och mötte stella köpte victoria bodyspray luktar underbart fast vill ha mango med den luktar ännu godare. Vi mötte jerry o anton sen iaf köpte mat och drog hem till jerry för at se film. In mot kvällen kom jerrys farsa och ville dricka och spela. Var en trevlig kväll :)

Söndagen blev lungn som faaan jag hade lock för örat och jerry gillar att störa mig=) Blev iaf svensson svensson och eva o adam! Sen blev det sängen för osss!

Vakna 10 idag och duschat ska vänta på mamma och se om hon vill hämta mig sen innan man drar! Ska väl tillbaka till jerry imorrn eftersom hans bror fyller år ska vi till hans pappa och röja heheh skoja blir nog trevligt.
Nu ska jag försöka få bort mitt lock i örat sitter som faaaaaaaaaaaan:/
Puss på er!

Nu sitter man i KISTA!

Igår var man med stella och jonny hos stella blev massa snack om allt och kaffe sen skjutsa jonny hem mig för en lung kväll hemma. Idag har man städat hela lägenheten hos mamma sen drog man till bolaget med anna i kista och nu sitter man hemma hos anna och ska plattahåret. Ikväll blir det fest i jordbro med jimmy och grabbarna där. Sen får vi se vad som händer under natten kanske drar till anna och slaggar får se var natten för oss.
Så denna kväll ska bli bra orkar inte ha tråkigt lämgre som jag har haft pga de hänt lite saker så ikväll är det all in!
SES I DIMMAN.

Torsdag!

Godmorgon gick upp i morske när Jerry stack till jobbet duscha håret och börja sminka mig och klä på mig nu är jag redo för att jobba om någon skulle ringa. Min förkylning börjar kännas bättre hostar väl fortfarande lite då och då mest under nätterna men de börjar att ge efter sig nu känner mig bara tjock i huvudet men dragit i mig 2 ipren nu så ja hoppas ska hjälpa.
Skull önskat att jag kunde sova en hel natt utan att vakna men vet inte svårt att sova om näterna och lätt på dagarna.

Imorgon är det fredag och då har det vart jag och Jerry i en månad =) tror jag ska på fest i jordbro imorrn men får se hur det blir. Nu ska jag göra en kopp te och kolla tv och vänta om någon ringer om jobb.
Puss

Alla<3dag igår med Jerry


Igår var det alla<3dag och den spenderades med Jerry i skogås. Dagen började med att jag vakna upp hemma hos mig tog en varm dusch och började att fixa mig för att dra och fixa lite saker innan man drog hem till jerry. När jag kom till jerry fixade jag mig lite och fixade lite i lägenheten tills jerry kom hem. Hade köpt rosor till han och gellehjärtatn och en asti och ett lite gulligt kort så när han kom hem från jobbet stod allt i ett format hjärta som brann skit fint tyckte jag. Fick massa pussar av han när han kom och en fin bukett rosor=) Tack finaste. Sen skulle han bjuda mig på en skit mysig middag han hade fixat så blev till förrätt avokado med kaviar(rom) och gräddfil och hallumi och ett rött vin till skit gott, sen blev det oxfile bakpotatis vitlökssmör sås och vin allt var skit gott imponerad av min kille!

Efter en fin middag duka jag av sen la vi oss i soffan med vinet och gellehjärtan och kolla på tv ett tag mys. Sen skulle jag överraska jerry med et bad som han har tjatat om så länge så han låg kvar i soffan och jag drog in i badrummet och fyllde upp med varmt vatten och massa skum och tända ljus. Han fråga vad jag gjorde hihih han trodde jag skulle bada själv så han blev lite irriterad:D men ja sa till han att han skulle kolla badrummet så kom han ut med ett stort flin i ansiktet och fråga vilka som skulle bada så klart vi! Eftersom han hade tjatat så mycket på bad tyckte jag att de passa utmärkt att äntligen bada på alla<3dag så blev ett varmtskumbad för oss med asti och musik musik.

Min alla<3dag var nog den bästa jag har haft fick spendera den med min pojkvän! Allt var så fint och genom tänkt. Glad tjej.
Så tack Älskling för allt igår Puss på dig!

skogås igen

Sitter i skogås igen ovanliigt ja vet =) idag är de alla<3dag så blir middag med jerry mys. Igår var man hemma så nu har man fått massa tabletter att ta för att bli frisk. Hade en trevlig kväll igår hemma med mamma,syster och mammas kille blev god middag massa frukt och film. Nu ska jag vila ett tag så min förkylning vill släppa!
Puss på er

Glad tjej på sin 18års dag faaaaan vad tiden går fort. Känns som igår jag satt med den burken i ropsten med Sanna Blomberg, och lekte nykter och fick kräftskivehattar på tåget hem mitt i natten! Minnen<3

Vendela Rebecca Wikström Sundell


dag till dag

Jag är inte bra på alla sätt men är heller inte kass. Har lärt mig att klara mig själv ta hand om mitt liv göra det till det bästa för mig mina vänner och familj. Följt mitt hjärta och uppnått många mål i mitt liv. Bott i skåne och klarat mig själv under en lång period kunnat ta hand om olika situationer fått lösa det på egen hand och insätt att man inta kan lita på alla utan att det finns så mycket svik. Tagit mig igenom skolans period från tårar bråk och skrik till en underbar student så jävla stolt över mig själv att jag tog steget att gå tillbaka till skolan och sitta i skolbänken och plugga upp mina betyg.
Finns mycket i mitt liv som har vart åthelvete och som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva så mycket tråkiga saker jag har fått vara med om. Så mycket jag har tagit med igenom på egna ben men det har fått mig att växa inombords även om inte alla ser det vet jag att jag inte är den svaga personen längre är den starka tjejen som alltid försöker till hundra även fast jag är nere på botten ibland försöker jag alltid att kämpa mig upp och gå vidare med mitt liv och få allt till en bra start igen. Är så jävla stolt över mig att jag fåt uppleva allt för det har fått mig att fatta hur man löser saker på olika sätt. Även om jag har svårt ibland att snacka om känslor osv har jag så mycket inom mig som måste få komma ut som jag går och tänker på hela dagarna men aldrig får fram.

Im not a girl not yet a women!
Vet att jag kan så jävla mycket handlar barar om att få fram det på rätt sätt.

<3


måndag


Då är det måndag igen och jag sitter i skogås som vanligt, har nyss duschat och röjt undan lite i jerrys lägenhet!Madde var nyss över och hämta sina nycklar och snacka skit ett tag trevligt! Ska dra och möta mamma på hennes jobb om ett tag sen ska vi handla och sen åka hem till igelboda igen. Imorgon är det alla<3dag och då ska man tillbaka till skogås för att vara med min kille får se vad man hittar på.

Hitta denna underbara parfym som luktar sjukt gott den ska jag ha!=) Dolce Gabbana rose the one. får bli när man får lön då.
Nu ska jag fixa mig ladda ipoden och sen dra till tåget.
seya later aligator

Helgen i skogås!



Godmorgon det är söndag och jag sitter hemma i Jerrys lägenhet han och Anton drog nyss iväg för att handla lite skit. Denna helg har vart skön. I fredags var jag hos jerry sen kom även anton,andre,anna och fanny hit blev ölspel snack och musik. Grannen och hans tjej madde kom även över sen med. Var en trevlig kväll jag och Madde satt hos dom och hos oss och snacka om allt mellan himel och jord skit trevligt tog promenader osv.

När man vakna på lördagen var man bakis som ett svin inte vart så bakis på länge hela min dag var förstörd låg barar och gnällde hela dagen. Sen var anton jerry och hans pappa taggade på att dricka igen så blev dricka för dom och jag roade kasper. Tog även en promenad med kasper madde och trixi.

Ja det är lite i snabba drag vad som har hänt denna helg. Idag blir det städa och söndags mys=)
Puss på er

igelboda-skogås

Nu har man orkat sig upp iaf och ska börja städa sitt rum diska och sen fixa sig lite fort innan man drar till skogås. Ska fylla min ipod med grym musik idag! Så passar på att göra de på jerrys data eftersom den e hundra gånger bättre än min!:D
Ha en bra dag!
//Beccah

Onsdag och dagarna springer iväg!

I fredags var jag med anna blev fest i brandbergen typ. Var nice trevligt folk och allt så. Sen hämta Jerry och Kalle upp oss och sen drog vi hem rill Jerry för lite chillsnack och dricka sen decka vi. Lördagen blev de mer dricka på dagen sen hade jag och kalle snökrig gissa vem som vann :D JAAAAAAAAAAAAAAG! Anna o Kalle drog hem sen och jag ochh jerry var kvar hos han och tog de lungt båda var trötta och visstr inte om vi skulle orka ut på kvällen med. Jag skulle gå och vila i sängen och råka somna vakna upp halv 3 på natten av att jerry låg breve mig och sov, hihih pigga vi e! Söndagen blev det iaf tvättstugan, städa, panta burkar och gå till centrum och köpa lite saker. Sen blev de mys söndag med tacos och film med den finaste killen!

Måndagen var jag kvar hos jerry jobba då och så! Sen komma mamma och arne till jerry på kvällen för att lämna lite saker och snacka skit. Jobb tisdag med på lidingö sen hem för att möta upp jerry vid tåget för en middsg hemma hos mig med mamma.

Nu´har jag nyss vaknat och det är onsdag idag Jerry åkte för ett tag sen från mig till jobbet. Får se om man jobbar idag eller inte vet jag om någon timme! Jupp uppdatering vad som har hänt på sista tiden.

Vart hos min Älskling i mer än, än vecka! Känns underbart att vara med han! Puss på er alla nu ska jag vila!
 

Gangster

Yooooooo nu sitter coola beccah här igen! Idag har man fått mycket gjort fått jobb som pressedent, köpt 10 katter pengar rullar in nu kompis, det går bra nu! Skämt och sido jag är den gammla vanliga beccah som lallar runt haha nej men jag är duktig var på interljuv idag så nu e de bara vänta och se ska på interljuv imorrn med på ett dagis hoppas verkligen på det nu. Vill verkligen jobba med barn. Imorrn är det fredag och jag ska hem för middag med min familj blir tacos, sen röja gatorna med Anna igen taggad brud!
Nej men nu orkar jag inte detta längre ha det!



torsdag veckorna springer iväg!

Jupp då var det torsdag idag och jag är redan uppe med min hosta. Om ett tag ska jag börja fixa mig och dra till hanninge för en arbetsinterljuv på ett cafe sen imorrn är de på ett dagis. och den 13 mars på grinda kompis det går bra nu :D
Sitter iaf i skogås nu vart här sen i lördags hos jerry. Igår drog man till hanninge och träffa jerry för att kolla och äta. Fick med mig en ny BH hem,en klämma och en spray deo nice. Sen bjöd sötnowsen på sushi i farsta c sen hem till han för att kolla lotto sen promenad till centrum för att lämna och hyra filmer. Sen hem och kolla en skräckis och götakanal 3 mysigt!

Jupp de som hänt på sista tiden imorrn är det fredag och jag har inte en jävla aning om vad man ska göra då antingen vara hemma och bli frisk eller dra ut och göra stan osäker:D Men löser sig hare bra! <3

Saknar mina killar i Skåne<3 Massa kärlek till mina busungar!

RSS 2.0